Δευτέρα, Φεβρουαρίου 08, 2016

ΛΑΒΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ, Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ, ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


Με το υπ΄αρ. 116/29-10-2015 έγγραφο μας η παράταξη μας ζητούσε από την ΚΕΑΕΔΗΑ Α.Ε να μας γνωστοποιήσει τον οικονομικό απολογισμό των εκδηλώσεων «Ηράκλεια 2015».

Με την υπ’ αριθμό 190,197/2015 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ,στις οποίες μειοψήφησε η παράταξη μας, ανατέθηκε από το ΔΣ η υλοποίηση των εκδηλώσεων αυτών στην ΚΕΑΕΔΗΑ Α.Ε αντί του ποσού των 20.000 Ε, ποσό που κατά την κρίση μας ήταν υπερβολικό στα στενά οικονομικά πλαίσια τόσο του Δήμου , όσο και της χώρας.

Μετά από δύο μήνες περίπου μας γνωστοποιήθηκε εγγράφως ο απολογισμός όπου εκεί διαπιστώσαμε το τελικό κόστος ανήλθε στο εξωφρενικό ποσό των 34122,20 Ε ,δηλ. μιάμιση φορά παραπάνω από το αρχικά προϋπολογισθέν.

Η τακτική της ανάθεσης στη δημοτική επιχείρηση εκδηλώσεων «άρτου και θεαμάτων» συνεχίζεται δυστυχώς και από την σημερινή δημοτική αρχή , ενώ στο παρελθόν τις κατήγγειλε, με αποτέλεσμα να ζημιώνεται η δημοτική επιχείρηση και πολύ περισσότερο να δαπανώνται τα χρήματα των δημοτών σε «επιχειρήσεις» προσωπικής προβολής.
Παραθέτουμε αυτούσιο τον απολογισμό και τις τακτικές της σημερινής δημοτικής αρχής στην κρίση των πολιτών.

ΗΡΑΚΛΕΙΑ 2015

Έσοδα:
Από κυλικείο 7.175,17
Δήμος Ηρακλείου 19.837,33
Σύνολο 27.012,50

Δαπάνες:
Συμβάσεις αγοράς η μίσθωσης -εξοπλισμού 18.919,40
Συμβάσεις Τραγουδιστών -Καλλιτεχνών 8.899,72
Υποστηρικτικές συμβάσεις 3.599,48
Διαφήμιση 2.600,00
Ενοίκιο 103,60 Σύνολο 34.122,20


Από το www.pennadelfuoco.com
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

7 σχόλια:

 1. Ο Αντιδήμαρχος του Μπάμπαλου Μοσχονάς καταγγέλλει μαϊμουδιές και ότι σκόπιμα δεν συμμετέχει σε οικονομικές επιτροπές για να μην έχει ευθύνη στη λήψη αποφάσεων . Το σχιζοφρενικό είναι ότι το 80% των οικονομικών θεμάτων για προμήθειες αφορούν το Μοσχονά, που σημαίνει ότι ξεπερνά κάθε έννοια θράσους , αφήνοντας τους άλλους να ψηφίζουν αυτά που τον αφορούν, εισηγείται και καταγγέλλει ταυτοχρόνως.
  Ανεξάρτητα από το αν ο Μοσχονάς «έχει σώας τας φρένας» , ο Μπάμπαλος ς κάτι πρέπει να κάνει , να ελέγξει και να διορθωθούν αυτά που δεν είναι σωστά , να πάψει άμεσα τον Μοσχονά , να διοικηθεί κάπως ο Δήμος. Ο Μπάμπαλος δεν προστατεύει ούτε τους δικούς του ανθρώπους που ψηφίζουν τις τρίχες , προσπαθώντας να προστατεύσει την υποτιθέμενη εικόνα του που έχει γίνει κομμάτια. Σε λίγο δεν θα μπορεί να τους μαζέψει όσο και αν χρησιμοποιεί «γαλλικά» που εξειδικεύεται.
  Η πλατεία που θα νοικοκύρευε ο Μπάμπαλος έχει ξεπεράσει κάθε όριο αυθαιρεσίας και αίσχους . Η συμπεριφορά του σε όλους που κυκλοφορούν στο Δημαρχείο είναι η αποθέωση των προσβολών , του αυταρχισμού και της αυθαιρεσίας , και στην αντιπολίτευση τελείως ανεπίτρεπτη. Τέτοιος ραγιαδισμός από αναξιοπρεπείς σε κάτι το τίποτα.
  Αδιάφορα σφυρίζει όμως και η αντιπολίτευση που δεν τον ελέγχει , (ίσως έχει τις εμπλοκές της ; τον αφήνει να εκτεθεί ; ).
  Πέλαγος στο Δήμο , χρειάζεται γενική ανανέωση. Εκτός από τα γκομενιλίκια πρέπει να γίνεται και δουλειά . Δεν μπορεί να διοικείται ο Δήμος από αυτούς τους άσχετους και τελευταίους από όλες τις πλευρές , που για χρόνια είναι μόνιμοι επειδή τους ψηφίζουν οργανωμένοι χαχόλοι πελάτες που ελπίζουν σε μπαχτσίσια χωρίς δουλειά , σε βάρος των υπολοίπων , που άλλοτε γλύφουν και άλλοτε βρίζουν κατά περίπτωση χωρίς τσίπα . Κάποιοι αξιόλογοι θα υπάρχουν, δεν μπορεί . Θα πρέπει να τους ανακαλύψει ο κόσμος και να τους σπρώξει θέλουν δεν θέλουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. κ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ ΓΡΑΦΕΙΣ:

  ανατέθηκε από το ΔΣ η υλοποίηση των εκδηλώσεων αυτών στην ΚΕΑΕΔΗΑ Α.Ε αντί του ποσού των 20.000 Ε………………….
  ……………Μετά από δύο μήνες περίπου μας γνωστοποιήθηκε εγγράφως ο απολογισμός όπου εκεί διαπιστώσαμε το τελικό κόστος ανήλθε στο εξωφρενικό ποσό των 34122,20 Ε ,δηλ. μιάμιση φορά παραπάνω από το αρχικά προϋπολογισθέν.
  Και σαν δικηγόρος ξέρεις ότι αν άλλα αποφασίζει το Σώμα και αλλά κάνουν κάποιοι αυτό κάπως λέγετε στην νο(ϊματικη)μικη. Άρα αν είσαι σωστός ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.
  ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

  A ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
  Β ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΖΕΝΤΕΛΗ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ(πρωην λαμ ρακιντζης)
  Γ. ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  Δ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠ ΤΑ ΑΡΧ/ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ

  ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ (ή ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΨΑ ΤΟΥΣ)

  Υγ μην ξεχνάς ότι και ο Μπαμπαλος πήγαινε στο Γ και επί Γεωργοπουλου και επί Βλασοπουλου (αλλά αυτοί δεν τον κρατούσαν απ τα ΑΡΧ/)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η καταγγελία είναι δημόσια κυριε Μπάχαλε, που σημαινει οτι οποιοσδήποτε μπορεί να την προωθησει αν θέλει..Οσο για τον Κουτρούλη είναι γνωστό σε όλο το Ηράκλειο ότι κανείς δεν ... τον κρατάει! Οσον αφορά το προηγούμενο σχόλιο εμείς οι δημότες του Ηρακλείου , αρνουμαστε και να περάσουμε πλέον απο την πλατεία, όπου επικρατεί το απίστευτο κιτς!!! Ουτε ίχνος πολιτισμού, ουτε ίχνος αξιοπρέπειας , ουτε ίχνος σεβασμου στους κοινόχρηστους χώρους!! Ολα στη βορά του κέρδους των καταστημάτων έχουν παραδοθεί. εκεί πρέπει να γίνει ένας έλεγχος , απο όποιον έχει τα κότσια. Κάποτε πρέπει να κατεδαφιστούν όλα αυτά τα κακόγουσγα μαγαζάκια εξω απο τα καταστήματα και να αποδοθεί η πλατεία στους δημότες της. Η αγανάκτησή μας έχει φτάσει στα όριά της !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ
  ΑΛΛΑ
  ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο κ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ.
  ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΨΑΞΕΙ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ) ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.
  ΕΠΙΣΗΣ Ο κ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.
  ΕΠΙΣΗΣ Ο κ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΡΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΑ ΑΠΟ ΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΛΙΤΗ.
  ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ (για τον κ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ) ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.

  ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ (ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΙΝΕΙ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τι γίνεται με τον Μοσχονά ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΚΑΙ Η ΝΑΣΤΡΑ? ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΔΕΝ ΤΟΥς ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ -1 ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ? ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ Η ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ? ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ...ΜΠΡΑΒΟ ΤΗς,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙς ΧΟΡΔΕΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΡΑ ΓΙΩΤΑΑΑΑΑ,ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΜΑΖΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΔΥΜΑ,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΙΣΑΤΕ,ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή