ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΝΟΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ


Κυριε Μπάμπαλε, κε Δήμαρχε
Με την σειρά μας θα σας ευχαριστήσουμε για την δήθεν απάντηση σας στο ρεπορτάζ καταγγελία μας. Το όψιμο ή μη ενδιαφέρον μας θα το κρίνουν οι πολίτες αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσουμε την άδεια να πηγαίνουμε όπου οι πολίτες μας καλούν.
Το περίεργο βέβαια είναι ότι επί της ουσίας δεν απαντάτε στους πολίτες τίποτα, γεγονός που ερμηνεύεται ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.
Όσον για την δέσμευση του χώρου που επικαλείστε, επί αντιδημαρχίας του επικεφαλής μας, παραμονές των εκλογών του 2006, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, δεν μπορείτε να εγκαλείτε έναν υπηρεσιακό αντιδήμαρχο ότι δεν προέβη στους δυο μήνες της υπολειπόμενης θητείας του στην δέσμευση της επόμενης δημοτικής αρχής και να μην εγκαλείτε τον τωρινό Δήμαρχο ο οποίος εμφανίστηκε στην γειτονιά παραμονές των προσφάτων εκλογών και υποσχέθηκε την απαλλοτρίωση του χώρου και μετά από 20 μήνες και πλέον σιωπά… Ξέρετε δυο μήνες με είκοσι έχουν τεράστια διαφορά… και άλλο δήμαρχος και άλλο υπηρεσιακός αντιδήμαρχος.
Τέλος για τα έργα που αναφέρετε στην περιοχή είναι θέμα του επόμενου ρεπορτάζ μας για να πληροφορηθούν οι πολίτες πως και αν εκτελέστηκαν και αν εκτελέστηκαν για ποιο λόγο…
Λίγες ημέρες αναμονή…