Κυριακή, Μαΐου 13, 2018

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ??Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ, ΤΟ ΙΝΔΙΚΟ ΓΕΝΟΣΗΜΟ & ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ
Πώς στενός πολιτικός φίλος του Γεωργιάδη, αναπληρωτής διοικητής στο ΚΑΤ, συγκάλυψε
υπόθεση µε σκεύασμα µη εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ, που δόθηκε από γιατρό του
νοσοκομείου έναντι αμοιβής σε ασθενή
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

1 σχόλιο:

  1. Έτσι προέκυψε η Αϊβατζίδου της «παιδείας», καθηγήτρια επαγγελματικής εκπαίδευσης χωρίς πανεπιστημιακό πτυχίο, αλλά με απλό απολυτήριο Λυκείου ( ΕΠΑΛ) . Ενώ όλοι οι καθηγητές στα Γενικά Σχολεία είναι πανεπιστημιακοί απόφοιτοι, στην επαγγελματική εκπαίδευση –που υποτίθεται όλοι οι πολιτικοί επιδιώκουν την αναβάθμισή της - έγινε η «εφεύρεση» να διορίζονται ως καθηγητές εργαστηρίου και απόφοιτοι επαγγελματικών Λυκείων ( περίπτωση Αϊβατζίδου , που είναι απόφοιτη επαγγελματικού Λυκείου ειδικότητας διοίκησης επιχειρήσεων, και με το απολυτήριο αυτό διορίστηκε καθηγήτρια στο σχολείο από το οποίο αποφοίτησε). Σταδιακά με τον ψευτο-εκδημοκρατισμό άνευ ουσίας του ΠΑΣΟΚ , και την ανοχή της υποτίθεται ανταγωνιστικής , και ποιοτικής Ν.Δ. , όλοι οι καθηγητές στα επαγγελματικά Λύκεια έγιναν σχεδόν ίδιοι ανεξαρτήτως προσόντων. Ορισμένοι μάλιστα απόφοιτοι Λυκείου έγιναν και …διευθυντές καθηγητών αποφοίτων Πανεπιστημίου.
    Πρόσφατα από τον σημερινό υπουργό , κυρίως η κατηγορία αυτή των καθηγητών χωρίς πτυχίο, μπήκε σε διαθεσιμότητα για να αναβαθμισθεί η επαγγελματική εκπαίδευση.
    Ο Μπάμπαλος όμως θεωρεί μεγάλη μεταγραφή την Αϊβατζίδου , ίσως επειδή εκλέχτηκε στην κεντρική επιτροπή της Ν. Δ. , που αποτελεί και δείγμα των μηχανισμών και της ποιότητας των ψηφοφόρων που ψηφίζουν στους κομματικούς μηχανισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή