ΜΗΠΩΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ?

Ένταση επικράτησε χθες το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο του Ηρακλείου κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος για τον επανακαθορισμό των συντελεστών τελών χρήσεως κοινοχρήστων χώρων που χρησιμοποιούνται από καταστήματα για τραπεζοκαθίσματα. Μετά από αρκετή ώρα που συζητιόταν το θέμα ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ηράκλειο Ανθρώπινη πόλη» Δ. Τσεκούρας σε οργισμένο ύφος κατήγγειλε τον αντιδήμαρχο Γ. Κεσκινίδη ότι στο διάδρομο έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο και συνομιλώντας με καταστηματάρχες αποκάλεσε «μαλάκες» τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης. Στη συνέχεια αποχώρησαν από την αίθουσα ο επικεφαλής και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Ηράκλειο – Ανθρώπινη πόλη».

Από την πλευρά του ο Γ. Κεσκινίδης έκανε λόγο για «σόου που οργανώθηκε από κάποιους συναδέλφους» και «για επαγγελματίες της ειρωνείας». Όπως είπε «δεν ειπώθηκε η λέξη μαλάκας. Είπωθηκε “είδες τι τραβάμε”»..

Παίρνοντας τον λόγο ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο η πόλη μας» Ν. Σπυρόπουλος και απευθυνόμενος στον Γ. Κεσκινίδη άφησε να εννοηθεί ότι ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου έκανε δύο λάθη, αναφερόμενος και στην απάντηση του. Ο Γ. Κεσκινίδης τόνισε πως «τι θέλετε κ.Σπυρόπουλε, άμα δεν το έκανα να πω ότι το έκανα;». Στη συνέχεια ο αποχώρησε και η παράταξη του Ν. Σπυρόπουλου.


Από το www.zonews.gr