ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΛΟΓΩ "ΑΚΡΑΙΩΝ" ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

Είμαι σίγουρος ότι το χάλι των παρακάτω εικόνων, αλλά και άλλων περιπτώσεων που δεν καταγράφηκαν φωτογραφικά, η διοίκηση του δήμου θα τα χρεώσει στην πρωτοφανή νεροποντή που έπληξε σήμερα την Αττική.


Στον δήμο μας έχουμε μία ιδιαιτερότητα, λόγω του σταθμού του ΗΣΑΠ υπάρχουν δύο υπόγειες διαβάσεις που επιτρέπουν την πρόσβαση, βέβαια υπάρχει και η δυνατότητα να περπατήσει κάποιος στο πεζόδρομο παράλληλα στην κηφισίας να φτάσει μέχρι την Μαρίνου Αντύπα και να κάνει μεταβολή για να βρεθεί από την άλλη πλευρά του ΗΣΑΠ. Υπάρχει και ένας ακόμα τρόπος, από την γέφυρα της ρούμελης επίσης περπατώντας μερικά χιλιόμετρα για να καταλήξει στην κάτω πλευρά της πλατείας.


Το σίγουρο είναι ότι η ένταση της νεροποντής έπιασε, όπως φάνηκε, απροετοίμαστες τις υπηρεσίες και την διοίκηση του δήμου.
Είχαν γίνει τα προβλεπόμενα καθαρισμός φρεατίων ή άλλου είδους συντήρηση, ή ο δήμος περίμενε από τον ΗΣΑΠ και ο ΗΣΑΠ από τον δήμο να ασχοληθεί?


Τον Αύγουστο του 2009 έγινε υγρομόνωση της υπόγειας διάβασης που σημαίνει ότι μάλλον το πρόβλημα που δημιουργήθηκε είχε να κάνει με έλλειψη συντήρησης ή πρόληψης.






και μία εντυπωσιακή εικόνα από το λύκειο στη Πεύκων που έστειλε ένας συνδημότης