ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ??

Καθησυχαστική είναι η δημοτική αρχή του Ηρακλείου απέναντι στους καταστηματάρχες του κέντρου της πόλης, που είναι αντίθετοι στην λειτουργία των μπαρών απαγόρευσης διέλευσης οχημάτων. Στο κέντρο του Ηρακλείου έχουν τοποθετηθεί δύο...

...τέτοιες μπάρες (χωρίς να έχουν τεθεί σε λειτουργία) μία στη διασταύρωση της οδού Πευκών και Νεότητος και άλλη μία στην διασταύρωση των οδών Μελίνας Μερκούρη και Ελευθερίου Βενιζέλου.

Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γ. Παπαδημητρίου η δημοτική αρχή δεν έχει αποφασίσει ακόμη τίποτα οριστικό και αναμένεται να γίνουν συναντήσεις των καταστηματαρχών με την δημοτική αρχή για να καταγραφούν οι απόψεις τους.

Σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει παλαιότερα ο δήμαρχος Ηρακλείου Στ. Γεωργόπουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο στόχος είναι να διευκολυνθεί η κίνηση των πεζών στο κέντρο της πόλης και να αυξηθεί και η επισκεψιμότητα αυτών στην τοπική αγορά. Από την πλευρά τους καταστηματάρχες της οδού Πευκών σημειώνουν ότι τουλάχιστον τις εργάσιμες ώρες δεν είναι δυνατή η εφαρμογή του μέτρου αυτού, ενώ είναι επιφυλακτικοί ακόμη και στην μερική εφαρμογή του μέτρου, τονίζοντας ότι «είναι πολύ πιθανό μετά να υπάρξει συνολική εφαρμογή του».

Από το www.zonews.gr