ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΑΥΡΕ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΕ...

Άλλη μια «επιτυχία» το Γεωργόπουλου ως δήμαρχος είναι προ των πυλών, καθώς όπως ενημερωθήκαμε σήμερα, οι εργαζόμενοι στο δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό, δεν έχουν λάβει ακόμα το δώρο του Πάσχα, ενώ τους οφείλονται τα δεδουλευμένα για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Η αδυναμία της διοίκησης αλλά και της δημοτικής αρχής να καταβάλει έστω το δώρο του Πάσχα, για το οποίο υπάρχει αυτεπάγγελτη δίωξη του υπεύθυνου της επιχείρησης, αποκαλύπτει ξεκάθαρα την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο δήμος μας, εξαιτίας του «νοικοκυρέματος» του Κου Γεωργόπουλου.

Ο θρασύτατος δήμαρχος Ηρακλείου Στ. Γεωργόπουλος, έχει στήσει φιέστα για αύριο προκειμένου να δώσει επιταγές των 60ευρώ σε άπορες οικογένειες και άνεργους Ηρακλειώτες, (αυτό πιθανότατα θα καταγραφεί από τον δημοτικό τύπο).

Επίσης σκανδαλώδες χαρακτηρίζουμε το γεγονός ότι ενώ υπάρχουν απλήρωτοι εργαζόμενοι στον δήμο Ηρακλείου, τα «στελέχη» της δημοτικής αρχής Αντιδήμαρχοι, πρόεδροι επιχειρήσεων κτλ. δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις αμοιβές τους!!!

Το μπαλόνι έσκασε ακόμα και για εκείνους που μας θεωρούσαν άδικους απέναντι στον Στ. Γεωργόπουλο για τις αναρτήσεις μας στο blog, δηλώνουμε έτοιμοι και για τα πιο απίθανα μέχρι να ολοκληρώσει την θητεία του, ο ανεπανάληπτος δήμαρχος Ηρακλείου Στ. Γεωργόπουλος.