ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ: ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ "ΖΩ" ΣΗΜΕΙΩΝ ΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ

Την υποψηφιότητα του για τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου ανακοινώνει με δήλωση του στη «Ζω» ο Γιώργος Μαστοράκος.

Ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου και επικε-φαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, σημειώνει ξεκάθαρα πως στις προσεχείς εκλογές θα είναι υποψήφιος δήμαρχος ως επικεφαλής της παράταξης του, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι η μέχρι τώρα σιωπή του οφειλόταν σε ένα προβληματισμό «σχετικά με τις δυσκολίες της επόμενης δημοτικής περιόδου, την οικονομική συγκυρία της χώρας που θα έχει σαν επίπτωση μας φτωχότερη αυτοδιοίκηση, το πολυάριθμο των υποψηφίων και τις δυσκολίες από την εφαρμογή του Καλλικράτη», προσθέτοντας ότι «αναζητήσαμε και επιδιώκουμε ακόμη ευρύτερες συνεργασίες με όλους όσους αγαπούν με ανιδιοτέλεια αυτήν την πόλη, δίχως μάλιστα να διεκδικούμε με εγωπάθεια κυρίαρχο ρόλο».

Η ανακοίνωση από τον Γιώργο Μαστοράκο της υποψηφιότητας του, δημιουργεί εκ των πραγμάτων νέες συνθήκες στο δημοτικό τοπίο του Ηρακλείου, αφού από την ευρύτερο χώρο του ΠΑΣΟΚ έχουν ανακοινωθεί πλέον τρεις υποψηφιότητες: Εκτός αυτής του πρώην δημάρχου, δεδομένη είναι και η υποψηφιότητα του Νίκου Μπάμπαλου, ενώ πριν τρεις εβδομάδες την υποψηφιότητα του ανακοίνωσε και ο πρώην αντιδήμαρχος Κυριάκος Κουτρούλης. Η δήλωση Μαστοράκου Ολόκληρη η δήλωση του Γιώργου Μαστοράκου έχει ως εξής: «Πολλοί συνδημότες μας με ρωτούν τι θα πράξω στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Ήρθε η ώρα να απαντήσω. Τον Νοέμβριο η παράταξη μας και εγώ θα είμαστε παρόντες διεκδικώντας τη ψήφο των Ηρακλειωτών.

Η μέχρι τώρα σιωπή μου, οφείλεται σε ένα προβληματισμό σχετικά με τις δυσκολίες της επόμενης δημοτικής περιόδου, την οικονομική συγκυρία της χώρας που θα έχει σαν επίπτωση μας φτωχότερη αυτοδιοίκηση, το πολυάριθμο των υποψηφίων και τις δυσκολίες από την εφαρμογή του Καλλικράτη.

Δεν είναι εύκολο να είσαι δήμαρχος.
Απαιτείται εμπειρία, διαρκής προσπάθεια, ικανοί συνεργάτες σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, νέοι αλλά και έμπειροι σε μία νέα εποχή.
Για τους λόγους αυτούς αναζητήσαμε και επιδιώκουμε ακόμη ευρύτερες συνεργασίες με όλους όσους αγαπούν με ανιδιοτέλεια αυτήν την πόλη, δίχως μάλιστα να διεκδικούμε με εγωπάθεια κυρίαρχο ρόλο. Πάνω απ' όλα όμως απαιτείται ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, γι' αυτό και όταν προκλήθηκα ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΟΥ ΤΩΝ 12 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ, ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙ.

Πιστεύω ότι αυτό απαιτείται να πράξουν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι.
Η αγάπη μου όμως γι' αυτήν την πόλη που ζω και που έχω υπηρετήσει πολλές τετραετίες, με οδήγησε στην τελική μου επιλογή. Αναλαμβάνω λοιπόν αυτό το βάρος όλων των δυσκολιών και της προσπάθειας με ΓΝΩΣΗ, ΕΥΘΥΝΗ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ και ΔΙΑΘΕΣΗ για μία πολύ καλύτερη πόλη, επειδή για τους συνεργάτες μου και εμένα ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ».

Από την τοπική εφημερίδα "ΖΩ"