ΤΣΑΤΡΑ ΠΑΤΡΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Η δημιουργία ελεύθερου ανοικτού πανεπιστημίου αποτελεί πραγματικότητα για το Δήμο Ηρακλείου. Μετά από επίμονες προσπάθειες της δημοτικής αρχής είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ξεκινά ο ανοικτός κύκλος ακαδημαϊκών διαλέξεων, οι οποίες θα λαμβάνουν χώρα στο νεοκλασικό κτίριο της Βίλας Στέλλα, με τα εγκαίνια να πραγματοποιούνται στις 6 Οκτωβρίου και ώρα 18.00.

Τα μαθήματα θα παρέχονται δωρεάν στους φοιτητές, που μπορεί να είναι όλοι οι πολίτες που είναι δημότες ή κατοικούν στο Δήμο Ηρακλείου. Η ακαδημαϊκή περίοδος θα περιλαμβάνει 2 εξάμηνα και η παρουσία των φοιτητών κρίνεται ως υποχρεωτική.

Στόχος μας είναι η διάχυση της γνώσης προς όλες τις κατευθύνσεις και τα κοινωνικά στρώματα του Ηρακλείου Αττικής και για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με εκλεκτούς εκπροσώπους της επιστήμης που εθελοντικά συμμετέχουν στη δράση αυτή. Μεταξύ αυτών ενδεικτικά αναφέρουμε την κα Μαρία Ευθυμίου, αναπληρώτρια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, τον κο Κουκή Αναστάσιο διδάκτωρ ψυχοθεραπευτής, την κα Ιωάννα Στουφή επίκουρο καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών και τον κο Σακελλαριάδη Αθανάσιο, καθηγητή Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Από το www.zonews.gr