ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Με τρόπο που προσβάλλει βάναυσα όχι μόνο την αξιοπρέπεια των δημοτών και την κοινή νοημοσύνη, αιφνιδιαστικά σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι διερχόμενοι οδηγοί βρέθηκαν μπροστά στην αλλαγή κατεύθυνσης κυκλοφορίας ενός μέρους της οδού Μικροπούλου.

Συγκεκριμένα, η άνοδος προς την Μαρίνου Αντύπα από την Κασταμονής, ξαφνικά διακόπτεται  με απαγορευτικό και υποχρεωτική πορεία δεξιά στο ύψος της Παρθενώνος.
Καλούμε τον Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο:

1.    Να δημοσιοποιήσουν την μελέτη κυκλοφοριακών και περιβαλλοντικών επιπτώσεων και το ύψος της αμοιβής του αναδόχου.

2.    Να εξηγήσουν πως θα αποτραπεί η ηχητική και ατμοσφαιρική ρύπανση από τα οχήματα που θα σταματούν σε ανηφόρα και από τις δύο πλευρές της οδού Μικροπούλου.

3.    Να απαντήσουν με ποια κριτήρια τρεις συνεχόμενες παράλληλες οδοί : η Φιλοθέης, η Μικροπούλου και η Πέτρουλα θα έχουν κατεύθυνση προς  την Κασταμονής

4.    Να απαντήσουν με ποια διαδρομή οι κάτοικοι των παραπάνω οδών και της περικλειόμενης μεταξύ τους περιοχής, θα μπορούν να φτάσουν στα σπίτια τους, ερχόμενοι από την Καλογρέζα, χωρίς να χρειάζεται να διασχίσουν το μισό Κάτω Ψαλίδι


Τα παραπάνω γεγονότα δεν αναιρούνται καθόλου από το γεγονός ότι λίγες ώρες μετά την τοποθέτηση τους οι πινακίδες καλύφθηκαν με μαύρα πλαστικά, για να αποκαλυφθούν άγνωστο πότε. Αντίθετα, θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός ότι, λιγότερο από ένα μήνα πριν τις δημοτικές εκλογές, δαπανώνται ημερομίσθια  μόνο και μόνο για το θεαθήναι και τις πελατειακές εξυπηρετήσεις του Δημάρχου και της παράταξης του.