Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΆΡΗΣ ΒΡΟΥΣΤΗΣ, ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

O επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος του Ηρακλειου και πρώην υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης, κ. Άρης Βρούστης, εξέδωσε ανακοίνωση με την εκφράζει τη στήριξη του στο ψηφοδέλτιο του “Δικτύου Πολιτών”  στο οποίο συμμετέχουν συναγωνιστές του στην προσπάθεια σωτηρίας του κτήματος Φιξ όπως ο πρώην Δήμαρχος, κ. Γιώργος Γρηγοριάδης, η κα Ανθή Χαρώνη και ο κ. Πέτρος Βερνάρδος.

Το κείμενο της ανακοίνωσης του κ. Βρούστη είναι το εξής:
“Αγαπητοί συμπολίτες
Με όποιο- λίγο ή πολύ- κύρος αναλογεί σε κάποιον που τριάντα πέντε χρόνια τώρα είναι παρών σε όσα έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται στην  πόλη μας,  θέλω να ξεκαθαρίσω όσα θεωρώ απαραίτητο να ξέρουν για τη στάση μου την κρίσιμη αυτή εποχή, οι σημερινοί  και οι μελλοντικοί της κάτοικοι .
Θέλω λοιπόν, να δηλώσω πολιτικός σε μια εποχή απόλυτης απαξίωσης της Πολιτικής  και φανατικός ψηφοφόρος σε καιρούς που η ψήφος, όχι αδίκως, χλευάζεται ως Ανοχή ή Συνενοχή.
Είμαι πολιτικός γιατί μετατρέπω την άποψή  μου σε δράση και ψηφοφόρος γιατί μπορώ να αγωνίζομαι χωρίς ηττοπάθεια.

Aυτό κάνω όλα αυτά τα χρόνια και βλέπω τώρα πως δεν υπάρχει τίποτα στην πολιτεία μου που να απαιτεί δικαιολογίες, μεταμέλειες ή εξηγήσεις, άλλες από όσες κάθε μέρα, κάθε πολίτης, κουβεντιάζει με τους φίλους του.

Έτσι θέλω να πω, με τον πιο απλό τρόπο, ότι αισθάνομαι υποψήφιος στο ίδιο ψηφοδέλτιο με την Ανθή Χαρώνη, τον Πέτρο Βερνάδο, την Αρετή Σελμπέση γιατί μαζί τους αγωνίστηκα για τη σωτηρία του κτήματος «ΦΙΞ», ότι αισθάνομαι υπερήφανος γιατί μαζί  με το Δήμαρχο Γιώργο Γρηγοριάδη, σχεδιάσαμε και κάναμε πράξη, σε μια μαγική τετραετία,  όσα άνοιξαν δρόμους για μια γνήσια  Αυτοδιοίκηση.

Γιατί ξέρω πια πολύ καλά πως δεν χρειάζεται να εκλεγείς οτιδήποτε, όταν μπορείς με την καρδιά και το μυαλό να συμμετέχεις  στο όραμα μιας καλύτερης κοινωνίας κι ανάμεσα στους φίλους  υπάρχουν υποψήφιοι έτοιμοι και ικανοί να παίξουν αυτόν τον ρόλο.

Και έχω καταλάβει ότι καμιά αποτυχία δεν είναι σε θέση να εμποδίσει έναν έντιμο σκοπό και μια αγαθή πρόθεση να βρουν το δρόμο τους στην επιδίωξη μιας πιο ανεκτής ζωής σε μια καλύτερη πόλη.
Ακόμα πιο απλά, θέλω να σας δώσω να καταλάβετε ότι  εκείνη η υπογραφή σας  στον, κερδισμένο πια, αγώνα για το κτήμα «ΦΙΞ», είναι για μένα όλα τα παραπάνω και  πάνω από όλα παραμένει μια χειρονομία, που με κάνει να αισθάνομαι ότι έχω την συγκατάθεσή σας να στηρίξω και να ψηφίσω αυτό το  ψηφοδέλτιο”.

Από το www.xtypos.gr