ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΝΩΝΤΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Κατηγορηματικά διέψευσε τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει στην πόλη του Ηρακλείου τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με τις οποίες θα κλείσει το Δημοτικό Ραδιόφωνο αν εκλεγεί, ο υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Επαμεινώντας Σπυρόπουλος, βάσει δελτίου τύπου του σωματείου εργαζομένων του ραδιοφώνου. Σε συνάντηση, που είχε με το Δ.Σ. του Σωματείου, ο κ. Σπυρόπουλος αν και παραδέχτηκε ότι δεν έχει ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στην εν λόγω Δημοτική Επιχείρηση, εντούτοις ξεκαθάρισε πως πρωταρχικός του στόχος είναι να μην χαθεί καμία θέση εργασίας και να εξορθολογιστούν τα οικονομικά του.

Αναφορικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του «Επικοινωνία 94FM», οι οποίοι εδώ και 3 μήνες παραμένουν απλήρωτοι ο κ. Σπυρόπουλος εξέφρασε την ξεκάθαρη συμπαράσταση, τόσο του ιδίου, όσο και της παράταξής του.

Επιπλέον, ο υποψήφιος Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να επιλύσει τα προβλήματα του Ηρακλείου πάντα μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και σε αγαστή συνεργασία και συνεννόηση με τους εργαζόμενους του Δήμου.

Από το www.xtypos.gr