ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΠΑΝΤΕΛΗ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ

Την ξεκάθαρη στήριξή του στον αγώνα που έχουν ξεκινήσει οι εργαζόμενοι του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94FM», οι οποίοι διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και επιδόματος αδείας, εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΚΕΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» κ. Παντελής Βλασσόπουλος.


Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων του “Επικοινωνία 94FM”, ο κ. Βλασσόπουλος δεσμεύτηκε ότι εφόσον εκλεγεί κανείς εργαζόμενος δεν πρόκειται να χάσει την εργασία του. Επίσης, ο ίδιος καταδίκασε το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι στον Ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης παραμένουν, για άλλη μια φορά απλήρωτοι για τρεις ολόκληρους μήνες, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο και αναγκάζονται να διεκδικούν το αυτονόητο.

Ο κ. Παντελής Βλασσόπουλος καταδίκασε τη στάση της δημοτικής αρχής του Σταύρου Γεωργόπουλου, η οποία, όπως τόνισε,  πέρα από ασυνεπής αποδεικνύεται αφερέγγυα και αδιάλλακτη απέναντι στους εργαζόμενους, αφού αρνείται μέχρι και την επικοινωνία μαζί τους περιοριζόμενη σε έκδοση ουδέτερων και αντιφατικών ανακοινώσεων.

«Απαράδεκτο είναι το γεγονός ότι ακόμη και τώρα οι εργαζόμενοι δεν γνωρίζουν πότε θα πληρωθούν ενώ δυσκολεύονται να πιστέψουν οποιαδήποτε υπόσχεση, καθώς οι δηλώσεις «ήξεις αφίξεις» περισσεύουν στη δημοτική αρχή. Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων της Ραδιοφωνίας και ζητούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, να σταματήσει ο εμπαιγμός τους και να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα τους», τονίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική κίνηση «ΑΚΕΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ». 

Από το www.xtypos.gr