TO BLOG ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα τότε η προπαγάνδα παίρνει τον λόγο.
Μια καλή περίπτωση προπαγάνδας είναι η προσπάθεια να εκμηδενίσεις τον αντίπαλο σου, να υποβαθμίσεις τον αντίλογο.

Τακτικότατα δεχόμαστε επιθέσεις από «φίλους» συγκεκριμένης παράταξης με σχόλια που σκοπεύουν να αποπροσανατολίσουν τους αναγνώστες, μας χρεώνουν ότι ακολουθούμε συγκεκριμένες γραμμές, ότι παίζουμε πολιτικά παιχνίδια, ότι είμαστε φερέφωνα και πουλημένα τομάρια…

Και αυτό το λένε τύποι που το μόνο τους ενδιαφέρον να σχολιάσουν κάτι στο blog είναι όταν αναφερθεί κάτι για την παράταξη τους, σε αναρτήσεις που αφορούν καθημερινά προβλήματα στο Ηράκλειο, προβλήματα εργαζομένων, παρατυπίες στα δημοτικά συμβούλια, και άλλα θέματα που αφορούν εμάς τους Ηρακλειώτες, δεν μπαίνουν καν στον κόπο να γράψουν μια γραμμή.

Κανένα ενδιαφέρον για το τι γίνεται στην πόλη μας, το μόνο τους ενδιαφέρον πως θα βγει η παράταξη τους και πως θα αποκτήσουν την εξουσία, πως θα καβατζάρουν τις θεσούλες τους και πως θα ανταμειφτούν για τις υπηρεσίες της στήριξης τους στην παράταξη.

Αυτοί οι κύριοι και κυρίες θέλουν να πείσουν όλους εσάς που παρακολουθείτε όλο αυτό το διάστημα το blog, ότι προσπαθούμε να σας κατευθύνουμε εκεί που μας επιβάλλουν οι χρηματοδότες  μας. Αυτοί οι κύριοι και κυρίες προσπαθούν να δημιουργήσουν πλέον την εντύπωση ότι το blog δεν έχει κανένα σοβαρό ενδιαφέρον, ότι δεν το παρακολουθούν οι δημότες.

Δε το κάνω για κανέναν άλλο λόγο, μόνο γι’ αυτούς τους κυρίους και κυρίες, θα δείτε παρακάτω τα στατιστικά από το Alexa μια υπηρεσία που καταγράφει την επισκεψημότητα σε όλες τις σελίδες που υπάρχουν στο διαδίκτυο.

Στα τοπικά μέσα που ασχολούνται με το Ηράκλειο διαδικτυακά τα στατιστικά είναι τα παρακάτω:

1. Site Information for zonews.gr Alexa Traffic Rank: 442,020 Greece Flag Traffic Rank in GR: 2,973

2. Site Information for irakleionews.blogspot.com Alexa Traffic Rank: 609,154 Greece Flag Traffic Rank in GR: 4,174

3. Site Information for xtypos.gr Alexa Traffic Rank: 1,231,304 Greece Flag Traffic Rank in GR: 8,695

4. Site Information for ekfrasi.net Alexa Traffic Rank: 2,052,365 Greece Flag Traffic Rank in GR: 13,076

Ενδεικτικά σας παραθέτω τα στατιστικά της ιστοσελίδας του δήμου Ηρακλείου για να συγκρίνεται τις διαφορές στις τιμές:

Site Information for iraklio.gr Alexa Traffic Rank: 3,272,166 No regional data


Σημειώστε ότι το blog δεν έχει κανένα έντυπο που να έχει ολοσέλιδη διαφήμιση της ιστοσελίδας, ότι ξεκίνησε από το μηδέν πριν από δύο χρόνια, ότι το μόνο που έχει να δείξει είναι τα θέματα του και γι’ αυτό καθημερινά η επισκεψημότητα του αυξάνεται. Εξάλλου δεν έχουμε μπει σε κανέναν αγώνα δρόμου για να βγούμε πρώτοι, δεν είμαστε δημοσιογράφοι, ούτε θέλουμε να γίνουμε, είμαστε Ηρακλειώτες και μας ενδιαφέρει η πόλη μας.