ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΌΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ», κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Όραμα για το Ηράκλειο”, κ. Σταύρος Γεωργόπουλος, με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τους δημότες που ψήφισαν την παράταξή του και δηλώνει ικανοποιημένος για αυτά που παραδίδει στη νέα Δημοτική Αρχή.

Παράλληλα, ρίχνοντας τους τόνους μετά την “εμπρηστική” ανακοίνωσή του πριν το δεύτερο γύρο, εύχεται στο νέο Δήμαρχο, κ. Παντελή Βλασσόπουλο, δύναμη για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που έρχονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Γεωργόπουλου είναι η εξής:
“Ευχαριστώ όλους τους δημότες που τίμησαν με τη ψήφο τους τη δημοτική παράταξη «Όραμα για το Ηράκλειο», όπως και όλες τις Ηρακλειώτισες και Ηρακλειώτες για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε τα 4 τελευταία χρόνια. Μια συνεργασία η οποία, παρόλο που αντιμετώπισε δυσκολίες, αναμφισβήτητα απέφερε καρπούς και οδήγησε στην παραγωγή σημαντικού έργου σε όλους τους τομείς, εισάγοντας την πόλη του Ηρακλείου σε τροχιά ανάπτυξης. Το έργο αυτό που παρήχθη σαφώς δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την πολύτιμη συνεργασία τόσο των υπαλλήλων του Δήμου, των φορέων που δραστηριοποιούνται στο Ηράκλειο, όσο και των κεντρικών φορέων, των οποίων την αρωγή και προσφορά αναγνωρίζω και εκτιμώ.

Είμαι ικανοποιημένος που, αν και απέρχομαι από τη θέση του Δημάρχου, μπορώ και παραδίδω στον εκλεγμένο Δήμαρχο του Ηρακλείου νέες δομές και δράσεις, οι οποίες ως επί το πλείστον έχουν ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και διασφαλίζουν μια καλή θέση για το Δήμο μας στο χάρτη της Αυτοδιοίκησης.

Εύχομαι στον νέο Δήμαρχο δύναμη να ανταπεξέλθει με δεξιότητα στις προκλήσεις που θα προκύψουν, όταν αναλάβει τα ηνία του Δήμου. Η εμπειρία που αποκομίσαμε και οι γνώσεις μας θα βρίσκονται πάντα στην υπηρεσία της τοπικής κοινωνίας.

Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω εκείνους τους συνυποψήφιους Δημάρχους, οι οποίοι κατά την προεκλογική περίοδο λειτούργησαν με αξιοπρέπεια, διατηρώντας τον πολιτικό πολιτισμό.
Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην οικογένειά μου, η οποία μου συμπαραστέκεται και στις καλές και στις δύσκολες στιγμές, όπως θα ήθελα να εκφράσω και την εκτίμησή μου σε όλους τους συνεργάτες μου, οι οποίοι επέδειξαν υπομονή και επιμονή, δουλεύοντας σκληρά για να  στηρίξουν τον αγώνα μας.

Εύχομαι σε όλους, από όποια θέση και εάν βρίσκονται, να διάγουν τον βίο τους με υγεία και να σημειώνουν επιτυχίες στην επαγγελματική τους πορεία”.

Από www.xtypos.gr