DEBATE ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τα ξίφη τους στο Δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης «Επικοινωνία 94FM» διασταύρωσαν οι έξι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του Ηρακλείου Αττικής και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές» με τον Δημήτρη Δημακόπουλο την Πέμπτη 04 Νοεμβρίου 2010. Οι Σταυρός Γεωργόπουλος,  Νώντας Σπυρόπουλος, Νίκος Μπάμπαλος, Παντελής Βλασσόπουλος, Βασίλης Λυκούρας και Ειρήνη Κατσινοπούλου εν μέσω διαξιφισμών μίλησαν για την υποψηφιότητα τους, για τα οικονομικά προβλήματα του Δήμου, για τους εργαζόμενους, το δημοτικό ραδιόφωνο και τα προβλήματα της πόλης κι έκαναν τις προτάσεις τους για την τετραετία που έρχεται.

Ο Δήμαρχος Σταύρος Γεωργόπουλος επικεφαλής της παράταξης «Όραμα για το Ηράκλειο», έκανε έναν μίνι απολογισμό της τετραετίας κι απάντησε στις επιθέσεις που δέχθηκε από τους συνυποψήφιους του κυρίως για την οικονομική διαχείριση. Ο Νώντας Σπυρόπουλος επικεφαλής του συνδυασμού «Ηράκλειο Η πόλη μας», επικεντρώθηκε στις προτάσεις του για την επόμενη μέρα και τις λύσεις που πρέπει να δοθούν στα ζητήματα που απασχολούν την πόλη. Από την πλευρά του ο Νίκος Μπάμπαλος επικεφαλής του συνδυασμού «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη», αναφέρθηκε στην κακή οικονομική διαχείριση της Δημοτικής Αρχής αλλά και την εξαθλίωση στην οποία έχει φτάσει ο «Επικοινωνία 94FM» από τις επιλογές του Δημάρχου. Ανάλογη αναφορά στην κακή οικονομική κατάσταση του Δήμου έγινε κι από τον Παντελή Βλασσόπουλο επικεφαλής του συνδυασμού «Α.Κ.Ε.Π. Ηράκλειο Επόμενη Μέρα», που επικεντρώθηκε στους τρόπους με τους οποίους μπορούν να δοθούν λύσεις.

Ο υποψήφιος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Βασίλης Λυκούρας επικεντρώθηκε στο μήνυμα που πρέπει να στείλουν οι πολίτες για το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αλλά και την οικονομική ασφυξία που έχουν δημιουργήσει οι Κυβερνήσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η Ειρήνη Κάτσινοπούλου επικεφαλής του «Δικτύου Πολιτών Ηρακλείου», μίλησε για τις απευθείας αναθέσεις έργων που έχουν γίνει από την Δημοτική Αρχή κι έκανε κριτική γενικά για την οικονομική διαχείριση του Δήμου.

Τέλος, πρέπει να σημειώσουμε ότι οι πέντε από τους επικεφαλής των παρατάξεων εξέφρασαν την συμπαράσταση τους στους απλήρωτους εργαζόμενων του δημοτικού ραδιοφώνου και κατέθεσαν την πεποίθηση τους για την διατήρηση του ραδιοφώνου αλλά και τις προτάσεις τους για την λύση των προβλημάτων του.

Ακούστε το ηχητικό αρχείο του DEBATE:


Από το www.94fm.gr