ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΣΤΑ.ΣΥ ΑΕ, κ. Βασίλειο - Ιωάννη Σπυράκο, είχε πριν λίγες ημέρες ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Παντελής Βλασσόπουλος, με θέμα τις επικείμενες εργασίες αναβάθμισης των υπογείων διαβάσεων του Σταθμού ΗΣΑΠ Ηρακλείου Αττικής. 

Στη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς, κ. Γιάννης Κεσκινίδης, καθώς και ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, κ. Άρης Παρασκευόπουλος, συζητήθηκαν λεπτομερέστερα, όλες οι παρεμβάσεις που θα γίνουν στους χώρους των υπογείων διαβάσεων, με στόχο τη λειτουργική και αισθητική τους αναβάθμιση, την ασφάλεια, τη  διευθέτηση και κατανομή τους, προς όφελος του Δήμου και των πολιτών της πόλης.

Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν ένα περίπου μήνα.  “Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω συνάντηση, αποτελεί συνέχεια σειράς επαφών που έχουν αναπτυχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα ανάμεσα στη Δημοτική Αρχή του Ηρακλείου Αττικής και τη Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε, καθώς η Διοίκηση του Δήμου, έχει αξιολογήσει ως σημαντικό στόχο την αναβάθμιση όλων των λειτουργικών μονάδων και χώρων της πόλης μας” αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου.

Εδώ αξίζει να θυμίσουμε ότι έργο ανάπλασης της παλιάς υπόγειας διάβασης του ΗΣΑΠ είχε πραγματοποιηθεί από την εταιρεία και επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής αλλά σύντομα η υπόγεια διάβαση επανήλθε στα πρότερα... χάλια (φθορές, δυσοσμία κλπ).   

Από το www.xtypos.gr