Πέμπτη, Απριλίου 12, 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 4ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟ ΛΥΚΕΙΑΡΧΗ


Σχετικά με την επιστολή που δημοσιεύθηκε στον ηλεκτρονικό τύπο του Διευθυντή του 4ου Λυκείου Ηρακλείου Αττικής, ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων (σ.σ. με ανακοίνωση που υπογράφεται από το σύνολο των μελών του Δ.Σ.) έχουμε να αναφέρουμε τα εξής:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, ως όφειλε, παρενέβη όταν διαπίστωσε τη μη ομαλή λειτουργία του μέχρι πρότινος πρότυπου Λυκείου μας, αναφέροντας στις αρχές της πολιτείας τα πραγματικά γεγονότα που είχαν υποπέσει στην αντίληψή του.

Αποκλειστικός σκοπός της παρέμβασης ήταν και είναι μόνο η ανωτέρω διασφάλιση και κανένας άλλος σκοπός (προσωπικά συμφέροντα), που υπάρχει στη φαντασία κάποιων.
Τα καταγγελθέντα πραγματικά γεγονότα θα κριθούν αρμοδίως και δεν επιτρέπεται να αποτελέσουν αντικείμενο δημόσιου διαλόγου, προς διασφάλιση και μόνο της ηρεμίας που απαιτείται ενόψει του γεγονότος ότι τα παιδιά μας που είναι οι δέκτες της δυσλειτουργίας αυτής, βρίσκονται παραμονές των εξετάσεων, τόσο των σχολικών όσο και των πανελλαδικών.

Αυτό μόνο που μπορούν να επιβεβαιώσουν τα παρευρισκόμενα μέλη του Συλλόγου μας για την αποκατάσταση της αλήθειας, είναι ότι προκλήθηκε ένταση κατά τη διάρκεια του Σχολικού Συμβουλίου που ως αποτέλεσμα είχε τη διατάραξη ψυχικής και σωματικής υγείας μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας - (εκλήθη το ΕΚΑΒ και η αστυνομία).
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων δεν αντιπαρατίθεται με κανέναν, ασκεί το θεσμικό του ρόλο και προστατεύει τα παιδιά μας. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι με κάθε μέσον θα προστατεύσουμε την ομαλή λειτουργία του σχολείου, τόσο κατά το τρέχον έτος, όσο και για το επόμενο, μη διστάζοντας να απαιτήσουμε την απομάκρυνση των υπεύθυνων για την οποιαδήποτε δυσλειτουργία.

Από το www.xtypos.gr
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

1 σχόλιο:

 1. ΕΓΡΑΦΑ :
  http://irakleionews.blogspot.com/2012/03/4.html#more

  Καλό θα είναι να μην ρίχνετε ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ, αν και έχετε το δικαίωμα να λέτε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ υπέρ ή κατά ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΣΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ τέτοια θέματα (έστω και στον ευαίσθητο τομέα της παιδείας ) δεν έπρεπε να υπήρχαν, διότι αυτόν τον κ διευθυντή κάποιοι τον διόρισαν σε αυτή τη θέση. Εν πάση περιπτώσει Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ αν πιέσουν οι σχολικές επιτροπές, για να πάει ο Διευθυντής σπίτι του, και να αποκατασταθεί η τάξη και η ηρεμία στο Σχολείο.

  Γ&Δ


  ΚΑΙ κατι ΜΑΛΑΚΕΣ (ΔΗΜΟΔΙΑΙΤΟΙ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ BLOG) τάχα μου την έλεγαν

  26 Μαρτίου 2012 8:11 μ.μ.
  Την λύση όπως πάντα την δίνει ο Γ&Δ που δεν έχει πως να περάσει την ώρα του

  27 Μαρτίου 2012 10:40 π.μ.
  ΟΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ Ο Γ$Δ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ

  27 Μαρτίου 2012 4:40 μ.μ.
  ΡΕ Γ&Δ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΣΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ?

  --------------
  Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ 4 ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Ο ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΠΙΕΖΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (πίνακες, φωτοτυπίες, εκτυπωτές, υπολογιστές κλπ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ;;;;
  ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ;;;; σε σχέση με την σχολική επιτροπή που άνηκε το σχολείο;;;;;;; ΚΑΙ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ;;;;;

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή