Πέμπτη, Οκτωβρίου 04, 2012

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ


Αντιπροσωπεία της παράταξης “Ηράκλειο - Ανθρώπινη Πόλη” με επικεφαλής τον κ. Νίκο Μπάμπαλο, τον Γραμματέα, κ. Γιώργο Πέτρου, την κα Δέσποινα Αϊβατζίδου, τον κ. Χρήστο Βλαχιώτη, την κα Μαίρη Αρώνη και τον κ. Δημήτρη Δημητρόπουλο συναντήθηκε με τους εργαζόμενους της Δ/νσης Περιβάλλοντος την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στον χώρο εργασίας τους.

Στη συνάντηση κατατέθηκαν οι θέσεις της παράταξης “Ηράκλειο - Ανθρώπινη Πόλη” για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει υπηρεσία και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, το πράσινο και το τεχνικό τμήμα, ενώ και οι εργαζόμενοι κατέθεσαν τις δικές τους θέσεις και απόψεις. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της παράταξης ενδεικτικά τονίστηκε “η αποδυνάμωση της υπηρεσίας με τις συνεχιζόμενες μετατάξεις εργαζομένων, η κακή λειτουργία και οργάνωση της υπηρεσίας η καθυστέρηση συντήρησης των οχημάτων (απορριμματοφόρων κλπ), η αδυναμία προμήθειας βασικών ειδών απαραίτητων στην εργασία τους (σακούλες απορριμμάτων), επιλεκτικές συμπεριφορές κλπ”. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπως σημειώνεται στο δελτίο τύπου, της κακής λειτουργίας είναι το γεγονός ότι από τα 15 απορριμματοφόρα της υπηρεσίας λειτουργούν μόνο 4. “Όλα αυτά δε έχουν άμεση επίπτωση στην καθημερινότητα των Πολιτών και στην εικόνα της Πόλης. Μια Πόλη βρώμικη με στοιχεία εγκατάλειψης” υπογραμμίζει η παράταξη.

Ο κ. Μπάμπαλος δεσμεύτηκε για το δημόσιο χαρακτήρα της Δ/νσης Περιβάλλοντος και τη στήριξη κάθε απόφασης και πρωτοβουλίας που θα κατατείνει σε μια Πόλη καθαρή, πράσινη, ανθρώπινη. Ταυτόχρονα ανέφερε ότι θα ζητήσει και πάλι από τη Δημοτική Αρχή να γίνει ουσιαστική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα “τα ζητήματα καθαριότητας και πρασίνου”.
“Σήμερα που οι οικονομικές δυνατότητες της μέσης ελληνικής οικογένειας δεν μπορούν να καλύψουν ακόμα και τις εντελώς απαραίτητες οικονομικές ανάγκες για τη στοιχειώδη διαβίωση, είναι αδιανόητο οι Πολίτες να πληρώνουν ακριβά ανταποδοτικά τέλη και η Πόλη να μην είναι καθαρή. Η Δημοτική Αρχή οφείλει να ασχοληθεί επιτέλους σοβαρά με το πρόβλημα αυτό”. τόνισε ο κ. Μπάμπαλος

Από το www.xtypos.gr
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

14 σχόλια:

 1. Μετά από αυτό το δελτίο τύπου είμαι πλέον βέβαιος ότι ο μπάμπαλος βασίζεται στην κοντή μνήμη των δημοτών.

  Κε μπάμπαλε αυτό που αναφέρετε για τα απορριμματοφόρα δεν είναι καινούργιο, το πρόβλημα με το ότι λειτουργούν μόλις 4, υπάρχει από την περίοδο διοίκησης Γεωργόπουλου, η Κα Αιβατζίδου που ήταν στην αντιπροσωπεία θα έπρεπε να σας το θυμίσει γιατί εσείς ξεχνάτε εύκολα.

  Αν είχατε δείξει μια ουσιαστική στάση ως αντιπολίτευση επί Γεωργόπουλου ίσως να μην ήταν μόνο 4 τα ενεργά απορριμματοφόρα αλλά περισσότερα, προτιμήσατε όμως να περιμένετε την διοίκηση Γεωργόπουλου να πέσει σαν ώριμο φρούτο.

  Ο λόγος που μόνο 4 οχήματα είναι ενεργά για τις ανάγκες της καθαριότητας είναι ότι εξαιτίας των χρεών που υπήρχαν από τις προηγούμενες διοικήσεις του δήμου (πριν τον Γεωργόπουλο) σε προμηθευτές ανταλλακτικών και σε συνεργία.

  Από τότε έχουν περάσει περισσότερα από 10 χρόνια και έρχεστε με έκπληξη εσείς και το επιτελείο σας να αναρωτιέστε για το πρόβλημα και να ρίχνετε τις ευθύνες σε μία διοίκηση που για πρώτη φορά διοικεί τον δήμο τον τελευταίο 1μιση χρόνο.

  Ότι υπάρχει πρόβλημα με την καθαριότητα δε το αμφισβητώ αλλά θεωρώ άτιμη την επιμονή της αντιπολίτευσης να χρεώσει το πρόβλημα στην νυν διοίκηση και μάλιστα γνωρίζοντας ότι το πρόβλημα δεν είναι φρέσκο αλλά σέρνεται πολλά χρόνια, όταν τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε η οικονομική δυνατότητα να λυθεί σε αντίθεση με σήμερα που τα οικονομικά περιθώρια είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

  Θα πρότεινα στον Κο μπάμπαλο αλλά και στην υπόλοιπη αντιπολίτευση του δήμου, εφόσον ενδιαφέρεται για το θέμα της καθαριότητας, να ζητήσει από το δημοτικό συμβούλιο να συσταθεί διαπαραταξιακή επιτροπή που θα επεξεργαστεί τα στοιχεία και θα ανιχνεύσει τις ευθύνες που οδήγησαν στο πρόβλημα ώστε να καταλογιστούν ευθύνες στους πραγματικούς υπεύθυνους και να δούμε και τι ευθύνες έχει η σημερινή διοίκηση για το πρόβλημα.

  Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάθε φορά η αντιπολίτευση περιμένει από την δημοτική αρχή να αναλάβει πρωτοβουλία για θέματα που αφορούν τις προηγούμενες διοικήσεις ενώ θα μπορούσε να συσταθεί μια διαπαραταξιακή επιτροπή με αίτημα της αντιπολίτευσης.
  Σε αυτή την περίπτωση αν η διοίκηση φανεί αντίθετη σε μια τέτοια πρόταση τότε αυτό θα δε θα περάσει απαρατήρητο στους δημότες.

  Όσο η αντιπολίτευση σφυράει αδιάφορα, που απλά με διαπιστώσεις και κορώνες προσπαθεί να απαλλαγεί ευθυνών, περιμένοντας από την διοίκηση τις όποιες ενέργειες για να διαπιστωθούν παραλήψεις ή παρατυπίες των παρελθουσών διοικήσεων, αυτό και αποτέλεσμα δεν έχει, αλλά μαρτυράει ότι για κάποιο λόγο η αντιπολίτευση δεν θέλει πραγματικά να γίνει καταγραφή ευθυνών για τα παρελθόντα έτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ""Θα πρότεινα στον Κο μπάμπαλο αλλά και στην υπόλοιπη αντιπολίτευση του δήμου, εφόσον ενδιαφέρεται για το θέμα της καθαριότητας, να ζητήσει από το δημοτικό συμβούλιο να συσταθεί διαπαραταξιακή επιτροπή που θα επεξεργαστεί τα στοιχεία...""

  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ... ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Η ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ...

  ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΕΠΙ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν είμαι ούτε αντιδήμαρχος ούτε έχω σχέση με την διοίκηση.
  Είμαι δημότης και Έλληνας, και αναφέρω το Έλληνας διότι σε κεντρικό επίπεδο έχουμε πλέον διαπιστώσει ότι τα φιλοσοφήματα και οι κορώνες δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα και το αποτέλεσμα θα κληθούμε εμείς να το αντιμετωπίσουμε, οι απλοί πολίτες, όπως συμβαίνει ήδη.

  Μιλάω για την ουσία, έχεις κάποια αντίρρηση ότι η αντιπολίτευση δεν είναι για να κάνει μόνο κριτική ή να είναι διακοσμητική?
  Αυτό ακριβώς είπα, ότι η αντιπολίτευση αν θέλει να έχει αποτέλεσμα μια παρέμβαση της θα πρέπει να λειτουργήσει με στόχο την αντιμετώπιση του προβλήματος και όχι με το να πατάει πάνω στο πρόβλημα για να κερδίζει τις εντυπώσεις, έχεις κάποια αντίρρηση σε αυτό?

  Η διοίκηση μπορεί να μην θέλει, μπορεί να μη το έχει σκεφτεί, μπορεί για διάφορους λόγους να αποφεύγει, η αντιπολίτευση θα κρίνει το ότι η διοίκηση αποφεύγει, εφόσον έχει την δυνατότητα να θέσει άπαντες στο δημοτικό συμβούλιο προ των ευθυνών τους.
  Αντίθετα η αντιπολίτευση εκμεταλλεύεται μια "αόρατη" ευθύνη χρεώνοντας την στην νυν διοίκηση.

  Ως δημότης Ηρακλείου και Έλληνας πολίτης, έχω κουραστεί από τις απαρχαιωμένες πολιτικές πρακτικές, για τις οποίες έχουμε πλέον την δυνατότητα να κρίνουμε τα αποτέλεσμα τους. Δε με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα και οι παρατάξεις αλλά η ουσία για να μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Σε αντίθεση με εσένα το καλύτερο δε το υπολογίζω σε προσωπικό συμφέρον αλλά σε συλλογικό, που όλοι, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο θα έχουν όφελος από μια ουσιαστική πολιτική στην πόλη μας και την χώρα μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. "Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάθε φορά η αντιπολίτευση περιμένει από την δημοτική αρχή να αναλάβει πρωτοβουλία για θέματα που αφορούν τις προηγούμενες διοικήσεις ενώ θα μπορούσε να συσταθεί μια διαπαραταξιακή επιτροπή με αίτημα της αντιπολίτευσης.
  Σε αυτή την περίπτωση αν η διοίκηση φανεί αντίθετη σε μια τέτοια πρόταση τότε αυτό θα δε θα περάσει απαρατήρητο στους δημότες".


  Η αντιπολίτευση περιμένει από την δημοτική αρχή να αναλάβει πρωτοβουλία . Ποιος θα αναλάβει η αντιπολίτευση ; Η δημοτική αρχή θα πρέπει να αναλάβει και αν μπορεί ας εκθέσει την αντιπολίτευση και τις προηγούμενες διοικήσεις που έχουν την ευθύνη για το όποιο πρόβλημα. Έτσι γίνεται δεν διοικεί η Κυβέρνηση δια της αντιπολίτευσης. Οι μεν να έχουν τη διοίκηση αλλά να μοιράζονται το κόστος των αποφάσεων με την αντιπολίτευση επειδή οι διοικούντες δεν έχουν τη δυνατότητα να αποφασίσουν..... Ωραίοι είναι.....

  Επειδή η δημοτική αρχή δεν έχει την ικανότητα να διοικήσει θέλει να κρυφτεί πίσω από τις διαπαραταξιακές επιτροπές ; Προφανώς θέλει να καταργήσει την αντιπολίτευση αλλά αυτό δεν γίνεται. Ας βγει μπροστά να πει τις απόψεις της. Αυτούς έβγαλαν δυστυχώς οι Δημότες να διοικήσουν το Δήμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ""Αντίθετα η αντιπολίτευση εκμεταλλεύεται μια "αόρατη" ευθύνη χρεώνοντας την στην νυν διοίκηση.""

  ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ¨ΑΟΡΑΤΟ¨ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ....

  ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ;;;;;;;;;
  Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (αντε να κανει και καποια προταση ΠΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΧΤΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ)
  ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
  ΤΟ ΠΟΣΟΙ, ΠΟΙΟΙ, ΠΟΣΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
  ΤΩΡΑ ΑΠΟ 20 ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ 4 ή ΧΡΩΣΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΕΝΕΕΣ 14 ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ.
  ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΒΓΑΖΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
  ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕ (το γιατί ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ). ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ (και ας αφήσει τις κορώνες ότι γίνεται ΓΕΝΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, επιλεκτικά ;;;;;; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ;;;;), ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΩΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ (που μέχρι τώρα δεν έχει πάρει) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙΣ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΕΣ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Προς 4 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2012 4:47 Μ.Μ

  Όπως το περιγράφεις, λες ξεκάθαρα ότι η αντιπολίτευση είναι διακοσμητική, και επειδή προφανώς ανήκεις στην αντιπολίτευση είναι πολύ βολική αυτή η άποψη αλλά καθόλου χρήσιμη για την πόλη και τους δημότες που ψήφισαν την παράταξη σου.

  Αν ακολουθήσω το σκεπτικό σου, τι νόημα έχουν λοιπόν τα δελτία τύπου και οι αντιπολιτευτικές κορώνες, όταν η διοίκηση έτσι και αλλιώς θα κάνει αυτά που γουστάρει.

  Με την λογική αυτή η όποιες ανακοινώσεις και δελτία τύπου που δημοσιεύονται από την όποια αντιπολίτευση αυτοαναιρούνται όταν υπάρχει αυτή την εντύπωση, ή εκδίδονται απλά για να δημιουργούν εντυπώσεις.

  Επίσης, αυτό το κολπάκι με την αντιπολίτευση να απαλλάσσεται ευθυνών στην λογική ότι η διοίκηση κάνει ότι γουστάρει, έχουν οδηγήσει την χώρα σε αυτόν τον βάλτο.
  Από την ιστορία που επαναλαμβάνεται με απόλυτη ακρίβεια διαπιστώνουμε ότι όσοι ήταν αντιπολίτευση και κυκλοφορούσαν δελτία τύπου, έβγαιναν από τα ρούχα τους για τους χειρισμούς των κυβερνώντων, και όταν αποκτούσαν την εξουσία έκαναν τα ίδια με αυτά που έκραζαν τους προηγούμενους.

  Με αυτές τις λογικές θέλετε μεθαύριο να σας επιλέξουν οι Ηρακλειώτες?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 8. “Όπως το περιγράφεις, λες ξεκάθαρα ότι η αντιπολίτευση είναι διακοσμητική”.

  Ανάλογα με το τι μπορεί ή τι θέλει να καταλάβει ο καθένας .

  Δεν ανήκω πουθενά . Μόνον άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν ανήκουν.

  Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να ελέγχει. Ο ρόλος της Κυβέρνησης είναι να διοικεί και να προτείνει. Η συγκεκριμένη Δημοτική αρχή δεν μπορεί ούτε να προτείνει και πολύ περισσότερο να πράξει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Αυτό που βλέπω εγώ ως πολίτης είναι ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και ότι η μεγάλη κατηφόρα άρχισε από τον Γεωργόπουλο για να συνεχιστεί τώρα.

  Αυτοί οι αντιδήμαρχοι καθαριότητας δε ντρέπονται λίγο που πληρώνονται από τα υπέρογκα δημοτικά τέλη για να μας πνίγουν τα σκουπίδια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ????ΑΝ ΝΑΙ,ΠΩΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ???ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ!!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ Η ΑΡΩΝΗ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΡΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟ ΑΓΚΑΖΕ ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ???ΟΤΑΝ Η ΑΙΒΑΤΖΙΔΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ???ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΤΕ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Η ΑΡΩΝΗ ΜΟΙΡΑΣΕ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ???ΜΗΠΩΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ?ΠΑΡΕΙΤΣΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΦΙΞ.ΝΤΡΟΠΗ!!ΠΡΟΣΕΧΕ ΝΙΚΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ο Μπάμπαλος "δεσμεύτηκε για τη μη ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας" ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
  όποιος βρει έστω και την παραμικρή αναφορά απο το Μπάμπαλο καταδίκης ΤΟΥ ΜΝΗΜΌΝΙΟΥ και των κομμάτων - κυβερνήσεων που το έχουν ευαγγέλιο μέσα κι έξω από τη χώρα, κερδίζει .... την 1η θέση στην ομάδα που ΠΟΤΕ δε θα διοικησει ξανά αυτό το Δημο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Μπράβο κομλεξικέ... είπες την ατάκα σου.... γύρνα πλευρό τώρα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ρε παιδιά. Το ότι οι σημερινοί τα έχουν χάσει λιγάκι δε σημαίνει ότι πρέπει να ξεπέσουμε στον Μπάμπαλο. Δε αξίζει τέτοια τιμωρία στο Ηράκλειο. Αν θέλουμε να τιμωρήσουμε τους υπεύθυνους ας βάλουμε αυτούς να κάνουν παρέα με το Μπάμπαλο. Το υπόλοιπο Ηράκλιο τι φταίει?

  ΑπάντησηΔιαγραφή