Τρίτη, Δεκεμβρίου 04, 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Π. ΓΟΝΑΤΑ


Το πρόβλημα με την καταβολή μισθοδοσίας των συμβασιούχων καθαριστριών και των εξόδων κίνησης των εθελοντών σχολικών τροχονόμων εξαρτάται από τη χρηματοδότηση του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ για τις καθαρίστριες και του Υπουργείου Εσωτερικών για τους εθελοντές σχολικούς τροχονόμους. Οι σχολικές επιτροπές έχουν διαχειριστικό ρόλο, ο οποίος εξαρτάται άμεσα από την τακτική χρηματοδότηση των αρμόδιων φορέων.

Η χρηματοδότηση προς τις σχολικές επιτροπές κάθε άλλο παρά τακτική είναι. Ανέκαθεν υπήρχε σοβαρό θέμα με την τήρηση του πλαισίου της χρηματοδότησης των εν λόγω οργανισμών απέναντι στο δήμο.

Γνωρίζοντας τον κίνδυνο εξακολούθησης του προβλήματος είχα κάνει συνάντηση στην αρχή της χρονιάς τόσο με τις καθαρίστριες σύμβασης έργου όσο και με τις εθελοντές σχολικές τροχονόμους για να τις ενημερώσω για την κατάσταση. Σε αυτή τη συνάντηση όλοι οι εργαζόμενοι αποδέχτηκαν το ενδεχόμενο καταβολής των αμοιβών τους, σύμφωνα με τους χρόνους απόδοσης από τους αρμόδιους φορείς.

Όσον αφορά τα κυλικεία, σύμφωνα με το Ν. 3852/2010 όλες οι σχολικές επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης συγχωνεύονται σε δύο Ν.Π.Δ.Δ. αντίστοιχα, τα οποία καθίστανται καθολικοί διάδοχοι σε όλα τα δικαιώματα και υποχρεώσεις των συγχωνευθέντων Σχολικών Επιτροπών. Περαιτέρω με την Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών 8440/2011 ορίζεται σαφώς ότι όλα τα έσοδα αφορούν στα σχολεία (επιχορηγήσεις, μισθώματα, δωρεές κ.λπ.) εισπράττονται από την Σχολική Επιτροπή και κατανέμονται στα σχολεία με απόφαση ΔΣ του Ν.Π.Δ.Δ.

Είναι σαφές ότι ο νομοθέτης με αυτό τον τρόπο επιζητεί την εφαρμογή μιας συνολικής πολιτικής που θα καλύπτει τις βασικές ανάγκες κατ αρχήν όλων των σχολείων και παράλληλα εναποθέτει στο αρμόδιο όργανο (ΔΣ του Ν.Π.Δ.Δ.) την ευθύνη για τον συνολικό προγραμματισμό που αφορά στη λειτουργία των σχολικών μονάδων του δήμου. Στο πνεύμα λοιπόν αυτό, η Σχολική Επιτροπή κινήθηκε με πρώτο και κύριο άξονα να καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες και των 28 σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και να μην έχουμε φαινόμενα όπου κάποια σχολεία δεν έχουν πετρέλαιο, φυσικό αέριο κλπ ενώ άλλα έχουν αποθεματικό στα ταμεία τους. Αυτό άλλωστε επιβάλλουν τόσο οι κανόνες χρηστής διαχείρισης όσο και η κοινωνική ευθύνη που πρέπει να έχουμε απέναντι σε όλους ανεξαιρέτως τους μαθητές της πόλης μας.

Θεωρούμε αδιανόητο, ιδίως όταν προέρχεται από ανθρώπους που έχουν διατελέσει Αντιδήμαρχοι Παιδείας, να ισοπεδώνουν το έργο που παράγεται για όλα τα σχολεία του Ηρακλείου Αττικής αποκλειστικά και μόνο για μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Εάν πραγματικά ενδιαφέρονται για την παιδεία ας σταθούν πλάι μας στον αγώνα που κάνουμε για να διεκδικήσουμε την απόδοση των θεσμοθετημένων πόρων, την αναβάθμιση της παιδείας, την βελτίωση των σχολικών υποδομών και την ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας για να γίνουν τα σχολεία τόποι παραγωγής πολιτισμού, κέντρα δια βίου μάθησης, ζωντανά κύτταρα, σε μια πολυσυλλεκτική προσπάθεια, που όλοι οι δημότες συσστρατεύονται για να αντιμετωπίσουμε από κοινού την πρωτοφανή κρίση που διαλύει την κοινωνία μας.

Πασχάλης Γονατάς
Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής
Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Δήμου Ηρακλείου Αττικής (ΝΠΔΔ)
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

23 σχόλια:

 1. apo to na gkomenizeis ekei mesa mathe k pos bgainoyn oi katanomes tis sxolikis sou epitropis kai ton sxolikon troxonomon.jekina apo ta apla esto.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι σχέση έχει ο Γονατάς με την εκπαίδευση. Αρκετά πήγε κατά διαόλου, δεν έχει ανάγκη από ανθρώπους που δεν έχουν σχέση να την αποκάμουν. Η εκπαίδευση δεν είναι για πολιτική, απλά χρειάζεται ανθρώπους σχετικούς και εκπαιδευμένους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ ΓΟΝΑΤΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 5 12 12 ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΟΘΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ Κ ΓΟΝΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Να δουμε αν επιστρεψει τα μισθωματα των κυλικειων στα σχολεια.Μην περιμενεις να ψηφιστουν απολογισμοι αν δεν τα δωσεις.Καναμε τους χαζους περσυ αρκετα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Διάβασα κάποια σχόλια για το κατά πόσο πρέπει κάποιος που είναι πρόεδρος μιας σχολικής επιτροπής πρέπει να γνωρίζει από εκπαίδευση.

  Πόσο άσχετος και βλάκας μπορεί να είναι κάποιος που επικαλείται κάτι τέτοιο;

  Δηλαδή για το αν χρειάζεται πετρέλαιο ένα σχολείο ή το να πληρωθούν λογαριασμοί σε ΔΕΗ ή ΕΥΔΑΠ, για το αν χρειάζονται επισκευές στα υδραυλικά χρειάζονται να έχει κάποιος ειδικές σπουδές για να μπορεί να αντεπεξέλθει?

  προφανώς αυτές οι άσχετες και κακόβουλες αναφορές δεν έχουν άλλον στόχο από τον πλήξουν τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής.

  Να υποθέσω ότι αυτές οι βολές προέρχονται από κάποιους που έκαναν και εξακολουθούν να κάνουν γαργάρα την περίπτωση Χατζημήτσου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ (οι οποίοι δεν είχαν οπωσδήποτε και σχέση με την εκπαίδευση) ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ή ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ή ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΡΦΙΣΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ από την διοίκηση του δήμου ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ (ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΕΣ ) ΕΙΧΑΝ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ.
  ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΣΘΟ (ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΤΕ) ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ κλπ
  ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΧΑΛΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΖΕΣ ΣΑΣ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Προς 3.12

  Άσχετος και βλάκας είσαι το λιγότερο , αν και δεν ήθελα να μπω στον κόπο να ασχοληθώ μαζί σου. Ο Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής πρέπει να ασχολείται μόνο με αυτά που γράφεις πετρέλαια και λογαριασμούς . Είσαι και του λόγου σου άσχετος. Και έχεις θράσος από πάνω.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μπορείς να μας πεις λοιπόν, ποια είναι τα καθήκοντα του προέδρου σχολικής επιτροπής που θα πρέπει να έχει την απαιτούμενη εκπαίδευση σχετικά με την παιδεία?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Προς τον 3.12
  Γαργαρα να σας υπενθυμισουμε οτι το κανει η νυν διοικηση που το ανακαλυψε.Δεν ειδαμε να τιμωρειται κανεις ομως αρα τον Χ'μητσο οπως λετε τον καλυπτει ο Γονατας.
  Ακουσαμε και εχθες να καταγγελει διαφορα χωρις ομως να μας πει τι εκανε για ολα αυτα τα στρεβλα που επικαλειται.
  Μηπως γιατι απλως τα κουκουλωσε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε τη συνεδρίαση της σχολικής επιτροπής την Πέμπτη στις 7μμ.
  Θα είμαστε όλοι εκεί Κύριε Πρόεδρε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής και μάλιστα αμειβόμενος, δεν είναι για να κάνει τον κλητήρα και να πληρώνει λογαριασμούς . Θα πρέπει να εξασφαλίζει ότι όλες οι δαπάνες που γίνονται συνδέονται με την αύξηση της απόδοσης της εκπαιδευτικής διαδικασίας ( και να μετράει αντικειμενικά το πόσο ) αν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει αυτό .
  Nα εξασφαλίζει ότι αξιοποιείται εκπαιδευτικά κάθε ευρώ που διοατίθεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Θα περάσεις δύσκολα απόψε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. προς 9:21 π.μ

  δεν απάντησες στην ερώτηση που σου έκανα
  5 Δεκεμβρίου 2012 9:31 μ.μ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. η θέση του προέδρου σχολικής επιτροπής είναι χαμαλίκι, είναι ακόμα πιο δυσάρεστη σαν υπεύθυνη θέση όταν οι οργανισμοί που χρηματοδοτούν κάποιες από τις ανάγκες για την λειτουργία των σχολείων δεν είναι εκταμιεύουν έγκαιρα τις σχολικές επιτροπές.

  Μιλάμε για 28 σχολεία στην ευθύνη μιας σχολικής επιτροπής, δεν είναι ούτε 1 ούτε 2, και θα πρέπει να αντιληφθούμε, ότι οι λειτουργικές ανάγκες των σχολείων είναι πολλές και διάφορες.

  Κάνω μια υπόθεση εργασίας...
  Εάν αποφασίσει ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής και διαθέσει ότι χρήματα έχει υπολογίσει για την κάλυψη της θέρμανσης και λογαριασμών προς τις ΔΕΚΟ, και σπάσει ο διάολος το ποδάρι του, και η χρηματοδότηση δεν έρθει για παράδειγμα τον Δεκέμβριο, τα σχολεία θα πρέπει να εφοδιαστούν με πετρέλαιο ή φυσικό αέριο, και η σχολική επιτροπή δεν έχει τα χρήματα, γιατί οι οργανισμοί για ακόμα μια φορά δεν ήταν συνεπείς, τότε τι θα γίνει?

  Οι καθαρίστριες το γνωρίζουν πολύ καλά, λόγω της καθυστέρησης της μισθοδοσίας τους, ότι δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο όταν υπάρχει ασυνέπεια, και πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο για το πότε θα έρθουν τα χρήματα για να μπορέσεις να πληρώσεις ή να πληρωθείς.

  Θα δεχόμουν οποιαδήποτε επίκριση εφόσον είχε διαπιστωθεί ότι η καθυστέρηση της πληρωμής των καθαριστριών και των σχολικών τροχονόμων, οφείλονταν σε κακή διαχείριση. Εφόσον υπάρχει υπαρκτό πρόβλημα που έχει να κάνει με 3ους και όχι με τον δήμο, όπως οι οργανισμοί που χρηματοδοτούν αυτές τις υπηρεσίες, είναι κατά την γνώμη μου άτοπο, ανούσιο, σε κάποιες φορές πονηρό να δημιουργείται τέτοιος ντόρος.

  Και ερωτώ, αν τελικά αποφασίσει ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής να πληρώσει από τα χρήματα που έχει ένα μέρος των οφειλομένων, και δεν έχει να βάλει πετρέλαιο ή φυσικό αέριο στα σχολεία, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη?

  Μήπως η Κα Αιβατζίδου?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Kανε μια αλλη υποθεση ρε ΓΟΝΑΤΑ.
  Αν ειναι βρωμικα τα σχολεια και τα παιδια παθουν το οτιδηποτε θα φταινε οι γονεις να σε στησουν στο τοιχο???
  Καταλαβετε το,ολη σας η προσπαθεια ειναι για να αγανακτησουν οι γονεις και να δεχτουν να πληρωνουν απο τη τσεπη τους το καθαρισμο των σχολειων απο ιδιωτικες εταιρειες.!!!Αυτο θελεις εσυ και οι υπολοιποι της δημοτικης αρχης μιας που δεν εχετε τη δυνατοτητα και τη θεληση να αντιταχτειτε και να πρωτοστατησετε σε διεκδικησεις απο τη κεντρικη εξουσια.Για αυτο το λογο πρωτιστως πρεπει οσο το δυνατο γρηγοροτερα να μας απαλλαξεις απο τη παρουσια σου απο τη θεση ευθυνης που εισαι.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Προς όλους που δεν ξέρουν ή θέλουν να κάνουν ότι δεν ξέρουν. Η υπόθεση Χατζημήτσου ελέγχεται από τον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και δεν μπορεί ο Γονατάς να κουκουλώσει η να ξεκουκουλώσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Επίσης καλό είναι η κ. Αιβατζίδου υπεύθυνη του τομέα παιδείας του συνδυασμού ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ να μας πεί τι ήξερε για την υπόθεση Χατζημήτσου κατά την διάρκεια της θητείας της ως Αντιδήμαρχος Παιδείας!!!!
  Να απαντήσει το συντομότερο δυνατόν. Ο ΧΤΥΠΟΣ θα το δημοσιεύσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΑΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΑΤΖΗΜΗΤΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΑΡΓΑΡΑ (και όταν λέμε όλοι εννοούμε ΟΛΟΙ) ;;;;;;;;;;
  ΟΠΩΣ ΑΛΛΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ;;;;;;;;;;;;
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 10.45 ΕΠΕΙΓΟΝ
  ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΑΤΖΗΜΗΤΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝ Η ΑΙΒΑΤΖΙΔΟΥ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ.
  ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΟΜΩΣ Η ΑΙΒΑΤΖΙΔΟΥ ΟΥΤΕ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΔΑΠΑΝΕΣ.
  ΟΙ ΔΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΣΑΠΡΑΖΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΟΝΑΤΑΣ.ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΜΗΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
  ΓΟΝΑΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΓΟΝΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΗΤΕΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Γιατί να μιλήσει ο Γονατάς για τις επιστολές που στάλθηκαν στον Τσαπρασλή. Και που να μιλήσει για αυτές; Ο Γονατάς δεν έχει ασχοληθεί με την ουσία του θέματος και καλά κάνει. Όσο για τις ευθύνες υης Αιβατζίδου και των λοιπών θα φανούν στις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που ενέκρινε κάθε χρόνο τους απολογισμούς χωρίς να δεί τα πρακτικά της Σχολικής Επιτροπής. Εκεί να δείτε ευθύνες.
  Για την θητεία του Γονατά μέχρι σήμερα έχουν δωθεί όλες οι δαπάνες με λεπτομέρειες στα μέλη της Σχολικής Επιτροπής και τέλος πάντων εαν έχει κάποιος κάτι να πεί ας το πεί. Τι νομίζει ότι θα αποκαλύψει ο επιθεωρητής δημόσιας διοίκισης. Διότι μάλλον δεν καταλαβαίνετε ότι και να ήθελε ο Γονατάς να φάει λεφτά, λεφτά δεν υπάρχουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ;
  ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒ. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛ.ΕΠΙΤ.;
  ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.
  Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΟ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.ΤΩΡΑ ΜΟΚΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. exe ypomonh oloys aytous na tous doume thn nea xronia pou den ua yparxoun oi amoives an ua skizontai gia thn polh.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 23. προς τον 10.20
  ο κυριος Γονατας οπως ισχυριζεται 'εχει δωσει ολες τις λεπτομερειες για τις δαπανες στα μελη της σχολικης'.
  Τα εχουν ψηφισει κυριε Γονατα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή