ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο ο Επιμορφωτικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Ηρακλείου Αττικής διοργανώνει συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, και κατά τις ώρες 09.30-13.00 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής (Κουντουριώτου και Νεότητος).

Θυμίζουμε πως πέρσι ο Σύλλογος είχε διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία μια ανάλογη εκστρατεία συγκέντρωσης ρούχων για το Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων. Τώρα καλεί τα μέλη και τους φίλους του να βοηθήσουν άπορους και ανασφάλιστους συμπολίτες τους και να προσέλθουν την ανωτέρω ημερομηνία στο Πολύκεντρο με τρόφιμα και φάρμακα, τα οποία στη συνέχεια οι υπεύθυνοι του συλλόγου θα προωθήσουν στις αντίστοιχες δομές του Δήμου.

Αναφορικά με τα τρόφιμα όσοι θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να φέρουν ένα ή περισσότερα δέματα που να περιέχουν: ελαιόλαδο σε καλά κλειστές φιάλες ή δοχεία, φασόλια, φακές, ρύζι, μακαρόνια, αλεύρι, ζάχαρη, συμπυκνωμένα γάλατα λαιτ, κονσέρβες κρέατος και ψαριών, ελληνικούς καφέδες κλπ.
Επίσης, όσοι έχουν στο σπίτι τους φάρμακα που δεν έχουν λήξει και δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσουν στο μέλλον καλούνται να τα συγκεντρώσουν και να τοποθετήσουν ξεχωριστά από τα τρόφιμα σε μια πλαστική σακούλα. “Πιστεύουμε ότι και στην περίπτωση αυτή θα δείξετε, όπως πάντα, αλτρουισμό, χριστιανική αγάπη και υψηλό αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης” είναι η έκκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμορφωτικού προς τα μέλη και τους φίλους του.

Από το www.xtypos.gr