Πέμπτη, Ιουλίου 31, 2014

ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ


Στην υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη των εργασιών οικοδόμησης του παιδικού σταθμού στην συμβολή των οδών Τζουμαγιάς & Χρυσανθέμων (κτήμα Δανιγγέλη) προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτη 24 Ιουλίου ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Παντελής Βλασσόπουλος παρουσία του αντιδημάρχου Υποδομών & Ανάπτυξης Γιώργου Βλαντή.

Το έργο που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ με 2.500.000€ θα στεγάσει Βρεφονηπιακό και αναμένεται να αποδώσει πολλαπλά οφέλη για το Δήμο, τους Δημότες και τα Παιδιά.

Με τη δημιουργία του σταθμού επιτυγχάνεται η αναβάθμιση της ποιότητας των Υπηρεσιών στον τομέα της Κοινωνικής Πρόνοιας και της Παιδείας ενώ παράλληλα αξιοποιείται το κληροδότημα "Δανιγγέλη" και επιτυγχάνεται ο βασικός στόχος ιδιοκτησίας ενός σημαντικού χώρου με ταυτόχρονη ελάφρυνση από τα έξοδα ενοικίασης αντίστοιχου χώρου.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης ο δήμαρχος Παντελής Βλασσόπουλος απευθυνόμενος στον αντιδήμαρχο Γιώργο Βλαντή υπογράμμισε τη σημαντική του συμβολή στην εκπόνηση του συγκεκριμένου έργου.

Από : www.zonews.gr
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

17 σχόλια:

 1. Από τη μια μεριά η διοίκηση Βλασσόπουλου είναι άξια και θέλει να παράγει έργο πάντοτε για το καλό των Δημοτών, μέχρι την τελευταία ημέρα της θητείας της, όπως έκανε άλλωστε σε όλη τη διάρκεια της θητείας της.
  Από την άλλη, είναι θεμιτό να υπογράφει συμβάσεις και μάλιστα μεγάλου μεγέθους κατακαλόκαιρο τις τελευταίες ημέρες πριν παραδώσει την διοίκηση , τον Αύγουστο μήνα στα μπάνια του λαού, και να δεσμεύει με τις επιλογές της την επόμενη διοίκηση, δημιουργώντας τετελεσμένα ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 2. http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/07/blog-post_47.html


  Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014
  ΔΕΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ. ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ !!!
  Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
  Η Αργεντινή ούτε χρεοκόπησε, ούτε πρόκειται να χρεοκοπήσει, αφού τα δημοσιονομικά της στοιχεία είναι καλλίτερα ακόμη και από αυτά της Γερμανίας !!!
  ΧΡΕΟΣ/ΑΕΠ = 58% !!!
  ΕΛΛΕΙΜΜΑ = 3%
  ΑΝΕΡΓΙΑ = 7%
  ΑΝΑΠΤΥΞΗ = 13% !!!  Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!


  Δεν χρεοκόπησε η Αργεντινή.
  Θα χρεοκοπήσουν οι κερδοσκόποι που θα χάσουν τα λεφτά τους !!!

  To λεγόμενο SELECTIVE DEFAULT (SD) - ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ - δεν σημαίνει ότι η Αργεντινή χρεοκόπησε αλλά είναι μόνον ένας ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ που αφορά την περιγραφή του γεγονότος ότι η χώρα αποφάσισε ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ να μην πληρώσει ένα μόνον ομόλογο, ενός συγκεκριμένου κερδοσκοπικού fund, ενώ υπάρχει αντίθετη απόφαση δικαστηρίου των ΗΠΑ.
  Σημειωτέο ότι το συγκεκριμένο ομόλογο αγοράστηκε στη δευτερογενή αγορά μετά την 1η πτώχευση της Αργεντινής, στο 40% της ονομαστικής του αξίας, και οι κερδοσκόποι που το κατέχουν είχαν το θράσος να θέλουν να το πληρωθούν στο 100%.

  Η μη πληρωμή ενός μεμονωμένου πιστωτή ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, όχι μόνο για την Αργεντινή, αλλά ούτε για την Ελλάδα που τρέχει με ΧΡΕΟΣ/ΑΕΠ κοντά στο 180% (επίσημα - ανεπίσημα με 400% περίπου), με ανεργία 27%, με εικονικά πρωτογενή πλεονάσματα και με ύφεση αντί για δIψήφια ανάπτυξη.

  Έτσι, το SELECTIVE DEFAULT των αγορών για την Αργεντινή δεν θα παράξει ουσιώδεις και μακροχρόνιες παρενέργειες στην οικονομία της, ούτε στο εσωτερικό της χώρας και στην καθημερινότητα των Πολιτών, αφού ούτε οι τράπεζες της χώρας θα μείνουν από μετρητά, ούτε υπάρχουν κίνδυνοι σοβαρών υποτιμήσεων για το νόμισμά της, αφού η χώρα διαθέτει 20 Δις συναλλαγματικά αποθέματα, ενώ με ανάπτυξη 13%, δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα εμπορικού ισοζυγίου και συναλλαγματικής ζήτησης, αφού το 13% της ανάπτυξης της Αργεντινής αφορά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.

  Δεν υπάρχει καμμία οικονομία στον πλανήτη που να έχει 13% πραγματική, παραγωγική ανάπτυξη και ΧΡΕΟΣ/ΑΕΠ 58% και να κινδυνεύει να πτωχεύσει, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ και έτσι δεν κινδυνεύει από το λεγόμενο "σπιραλ χρέους" που το καθιστά μή βιώσιμο, όπως στην περίπτωση της Ελλάδας.

  Η Αργεντινή θα μπορέσει να πληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της, ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΨΗΦΙΟ ΡΥΘΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ, ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΤΥΧΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ
  1. ΕΧΑΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
  2. ΕΧΑΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.
  Και τι θα χασει ακομα μεχρι τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ …..

  ΤΕΛΙΚΑ
  Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΚ ΒΟΘΡΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κοιτάτε δημοκρατικότητα, ένα μήνα πριν δώσει τα κλειδιά και αφού οι δημότες καταψήφισαν τον ίδιο και το πρόγραμμά του, και ενώ οι κάτοικοι είναι πλήρως αντίθετοι στο τσιμέντωμα άλλου ενός ελεύθερου χώρου, ο Βλασσόπουλος με το Βλαντή πάνε και υπογράφουν χωρίς φυσικά να ρωτήσουν κανέναν και στέλνουν σα τους κλέφτες κάτι μπουλντόζες να αρχίσουν το τσιμέντωμα μέσα στον Αύγουστο που λείπουν όλοι.

  Κι όλα αυτά σε ένα χώρο τελείως ακατάλληλο για τέτοια έργα που δεν έχει καν πεζοδρόμιο!!!!!


  Φαίνεται οι Βλασσόπουλος Βλαντής το χουν πάρει απόφαση ότι δε ξαναβγαίνουν στο Ηράκλειο οπότε δε τους νοιάζει ο αρνητικός αντίκτυπος τέτοιων κινήσεων στην εικόνα τους. Κατάφεραν και μπλέξαν και τον Μπάμπαλο και τώρα θα του πετάξουν τη καυτή πατάτα. Άν είναι ξύπνιος θα παραδεχτεί ότι η ιστορία ήταν λάθος και θα τους πει ότι έχει δικό του πρόγραμμα, αλλιώς θα καταφέρουν να φορτωθεί όλο το φιάσκο. Φαντάσου να κάνουν εγκαίνια και να μη βρίσκουν να παρκάρουν γιατί ο χώρος δεν έχει ούτε πεζοδρόμιο και ο κόσμος γύρω να τους κοιτάει με περιφρόνηση...


  Και μέχρι τώρα δεν έχουν κυκλοφορήσει σχέδια ή μακέτες για να δει ο κόσμος τι θα χτίσουν και πως θα κολλήσει με το περιβάλλον...


  Και πονάνε για τα παιδιά όταν σε όλη την περιοχή οι παιδικές χαρές είναι τελείως ρημαγμένες και αποτελούν ντροπή για την πόλη μας...


  Αν τα ίδια τα είχε κάνει ο Γεωργόπουλος τι θα έλεγαν οι Βλασσοπουλαίοι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αχ θα χασουμε και εσενα λεβεντομακακα να λες εξυπναδες!! Μαυρος θα ναι ο Σεπτεμβρης εκ βοθρων!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μπλόγκερ τώρα προβάλεις τις δηλώσεις του Βλασσόπουλου για τις αντιδημοκρατικές του ενέργειές αλλά άλλοτε για παρόμοια περίπτωση μικρότερης περιβαλλοντικής επιβάρυνσης έλεγες :

  Το μεγαλύτερο πρόβλημα και εκεί που υπάρχουν αντιδράσεις από συνδημότες μας για τον νέο σταθμό του ΗΣΑΠ είναι η ανυπαρξία χώρων στάθμευσης που θα δημιουργήσει, τεράστιο καθημερινό πρόβλημα στους περίοικους. Σαφώς και δεν πρέπει να αγνοούμε την γνώμη τους και την ανησυχία τους, αλλά θεωρώ σημαντικό να δημιουργηθεί μια ομάδα δημοτών που θα αποτελείτε από περίοικους η οποία θα προτείνει από την μεριά της, τρόπους αντιμετώπισης του ενδεχόμενου προβλήματος, καθώς και να απαιτήσει την εξασφαλίσει της αρμονικής καθημερινότητας έξω από την πόρτα τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Όλα θα τα χτίσουμε. Γουστάρουμε να κόβουμε κορδέλες. Τι ζορι τραβατε;;;;;;;;;;
  Αν θέλετε να τραβάτε κάτ, τραβηχτέ αυτό που σας έφερε σε αυτή τη κατάσταση

  Μ. Ν Ηράκλειο Τσιμεντένια πόλη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ασήμαντη
  Κομπλεξική
  Ένωση
  Παπαρολόγων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Βλασσόπουλε πότε θα ξεκινήσεις το άλλο μεγάλο έργο το σταθμό του ΗΣΑΠ στο Ψαλίδι; Οι γονείς αφού αφήνουν τα παιδάκια θα πρέπει να πηγαίνουν στη δουλειά τους και ο σταθμός του ΗΣΑΠ είναι απαραίτητος. Τα είχε όλα έτοιμα ο Γεωργόπουλος κι εσύ δε προχώρησες το έργο ΓΙΑΤΙ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Γιατι ειμαι Βλασσοπουλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Κάντε τη σύγκριση με τον Δήμο Χαιδαρίου που όπου υπήρχε ελεύθερος χώρος είναι
  καταπράσινος και έχει καταπληκτικό ανοικτό κολυμβητήριο. Στο Ηράκλειο πήγαν και έβαλαν
  το κολυμβητήριο σε ένα υπόγειο μέσα στη μούχλα και νομίζαν με τις χλωρίνες θα
  ξεμουχλιάσουν και καμάρωναν μέχρι που προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στο κτίριο. Τώρα πήγε ο Βλασσόπουλος και πριν φύγει για τα καλά έτρεξε κι εκεί μέσα στο καλοκαίρι να δείξει ότι επιβλέπει τις εργασίες λες και ξέρει από τέτοιες τεχνικές δουλειές κι
  έβγαλε και μερικές φωτογραφίες για να τις βλέπει τώρα που θα πάει σπίτι του. Αν δεν
  ήταν ο Βλασσόπουλος Βλασσόπουλος θα έκανε ένα ανοικτό κολυμβητήριο αντί για το έκτρωμα του παιδικού σταθμού και θα έμενε και χώρος για άλσος και το κολυμβητήριο στο υπόγειο θα το έκανε γυμναστήριο όπως έπρεπε να είναι από την αρχή κι όχι να έχει κάτι λίγα όργανα στην άκρη για ξεκάρφωμα. Κι όλα αυτά δεν θα έκαναν 3 εκ. Με τέτοιες αποφάσεις και ο Βλασσόπουλος θα ξανάβγαινε δήμαρχος. Τώρα ΚΑΙ το κολυμβητήριο μπορεί να ξαναδημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον εκεί που είναι, ΚΑΙ με το έκτρωμα που θα φτιάξει λέει για παιδικό σταθμό θα ρημάξει άλλη μια περιοχή, ΚΑΙ με όλα αυτά ΔΕΝ πρόκειται να ξαναδεί δημαρχείο και μάλλον και το κόμμα θα τον αδειάσει για να μειώσει τον αντίκτυπο.

  Αν τώρα τις ιδέες για όσα έκανε τους τις έδωσε ο Βλαντής που λέει πως είναι πολιτικός
  μηχανικός τότε καταλαβαίνετε τι γίνεται στην πόλη μας και ποιούς εκλέγουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Τώρα συγκρίνουμε το Χαιδάρι με το Ηράκλειο; Όσο βλέπουν ότι δε ξαναβγαίνουν τόσο στις επόμενες μέρες θα δίνουν ρέστα.

  Τώρα για τους βαυκαλισμούς του Βλαντή ότι θα βάλει και πράσινο που θα αρμόζει στο περιβάλλον κλπ κλπ κλπ αρκεί να δούμε σε τι κατάσταση έχει τόσα χρόνια τις παιδικές χαρές και τα πάρκα σε όλο σχεδόν το Ηράκλειο για να καταλάβουμε πόσο σοβαρά το εννοεί.

  Είναι ζήτημα αν υπάρχουν 2-3 παρτέρια σε όλο το Ηράκλειο που να είναι ακόμα πράσινα.

  Ας πούμε μπροστά από το γήπεδο στην Πρασίνου Λόφου έχουν κάτι τριανταφυλλιές και λίγο πράσινο στα παρτέρια που φροντίζουν και απέναντι τα πάντα είναι κατάξερα σαν να έπεσαν βόμβες κι έκαψαν τα πάντα. Για τις παιδικές χαρές δεν το συζητάμε που σου λέει το παιδί σου να το πας στις κούνιες κι άντε τώρα να του εξηγήσεις ότι οι κούνιες είναι διαλυμένες κι έχουν μείνει μόνο κάτι σίδερα και σκέφτεσαι ότι μπορεί να έχουν και τέτανο.

  Όταν λοιπόν ο Βλαντής δεν κατάφερε να συντηρήσει μια παιδική χαρά μας λέει ότι τώρα στις λίγες μέρες που του έμειναν στο δήμο θα βάλει και πράσινο για τα παιδιά στο μεγαθήριο που θα κτίσει; Εκτός κι αν το λέει για να τα ρίξει όλα στον Μπάμπαλο, που θα έχει και τον άχαρο ρόλο να πάει να κάνει εγκαίνια στο έκτρωμα που θα βγει. Όχι ότι κι αυτός δεν το ήθελε όπως έδειξαν τα δημοσιεύματα στη Συνείδηση, αλλά κάποια στιγμή θα αρχίσει κι αυτός να καταλαβαίνει τι γίνεται. Μάλλον από τώρα θα έχει καταλάβει ότι κινδυνεύει να έχει την τύχη των προηγούμενων, μια θητεία δηλαδή κι αυτή με δυσκολία και μετά άντε γεια και ο κόσμος θα δοκιμάσει τον επόμενο που ελπίζουμε να μην είναι ο Κουτρούλης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ρε πάρτε είδηση ή ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ή ΤΑ ΤΡΩΝΕ.
  Δεν είναι δυνατόν να λένε ότι θα ενώνουν τις αυλές των σπιτιών ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΤΙΖΟΥΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΧΟΝΤΡΗ ΓΑΛΟΤΣΑ ΤΟΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΣΑΝ 'ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ' ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΗΣΑΠ ΣΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΣΑΝ 'ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ' ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΘΩΑ ΗΤΑΝ Η ΑΚΕΠ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΒΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΙΤΑΖΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΟΥΚΙΑ.

  ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΣΟΓΟ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΗΣΑΠ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΟΥΤΕ ΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΠΕΝΤΕ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ.

  Η ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΔΕ ΘΑ ΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ Ο ΒΛΑΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΗΣΑΠ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ.

  ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΝΗΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΩΝ.

  ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΤΟ.

  Α ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΝΤΡΗ ΓΑΛΟΤΣΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑ.  ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΟΥ ΜΕΛΛΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΜΑΙΟ ΕΝΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΠΕΚΡΟΠΙΝΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΟΜΠΟΛΟΙ.

  ΕΝΟΣ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΝΤΡΟΠΗ ΟΣΗ ΚΙ Η ΧΟΝΤΡΗ ΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΜΠΕΚΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.

  ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΗ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΠΙΝΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΙ Ο ΒΛΑΝΤΗΣ Ο ΛΙΓΔΩΜΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ.

  ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΓΙΑ ΜΠΥΡΕΣ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΣΤΡΑΒΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΣΤΡΑΒΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ.

  ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΚΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ ……
  ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΕΛΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝΕΤΕ.
  ΑΝΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΔΑΝΙΓΓΕΛΗ.

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΌΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΝΕΥΜΟΝΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ (να δούμε τι θα κάνει ο μπαμπαλος με το ΟΤ 216).

  ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΠΗΓΑΔΟΥ ΣΑΣ, ΚΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΒΡΩΜΑ ΣΑΣ..

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Γ&Δ ΕΜΑΘΕΣ ΜΗΠΩΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΑΝΙΓΓΕΛΗ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Οι κάτοικοι σίγουρα θα μείναν κάγκελο βλέποντας ποιοί διοικούν το δήμο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή