Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 08, 2014

Εκλογές για το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου είχαμε το απόγευμα της Κυριακής 7 Σεπτεμβρίου και στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής. 

Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Αττικής αναδείχτηκε με ευρεία πλειοψηφία ο κ. Γιώργος Πέτρουό. Όπως είχαμε ενημερώσει σχετικά, ο κ. Πέτρου αποτέλεσε πρόταση της δημοτικής ομάδας του Δημάρχου, κ. Νίκου Μπάμπαλου και ψηφίστηκε από τους 20 εκ των 31 παρόντων Δημοτικών Συμβούλων.

Αντίστοιχα, από τη μείζονα μειοψηφία προήλθε η πρόταση για την αντιπροεδρία του Δ.Σ., με τον επικεφαλής κ. Παντελή Βλασσόπουλο να προτείνει τη Μαίρη Ζούνη. Η κα Ζούνη, η οποία ήταν Αντιπρόεδρος του Σώματος και στην προηγούμενη περίοδο, εξελέγη με 26 σταυρούς.

Τέλος, από την ελάσσονα αντιπολίτευση η παράταξη "Δίκτυο Πολιτών" έκανε πρόταση για την γραμματεία, θέση την οποία κατέλαβε η Δέσποινα Καμπούρη με 26 ψήφους. Κάθε προσπάθεια για να αναβαθμιστεί η λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου υποσχέθηκε να καταβάλει ο νέος πρόεδρος του Σώματος κ. Πέτρου στην πρώτη του δήλωση από τη νέα του θέση.
Λεπτομέρειες προσεχώς...

Από: www.xtypos.gr

{ 2 comments... read them below or Comment }

  1. ANTE ΣΙΔΗΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΙ ΕΙΠΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε θα γίνει η επόμενη συνεδρίαση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Τελευταία σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εφημερεύοντα

Σαν σήμερα

- Copyright © ΗΡΑΚΛΕΙΟ NEWS -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -