Παρασκευή, Οκτωβρίου 10, 2014

ΚΥΜΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ


Μεγάλο‭ ‬είναι‭ ‬το‭ ‬ενδιαφέρον‭ ‬που‭ ‬δείχνουν‭ ‬οι‭ ‬εργαζόμενοι‭ ‬του‭ ‬Δήμου‭ ‬Ηρακλείου‭ ‬Αττικής‭ ‬για‭ ‬να‭ ‬φύγουν‭ ‬από‭ ‬το‭ ‬Δήμο‭ ‬μέσω‭ ‬του‭ ‬προγράμματος‭ ‬εθελοντικής‭ ‬ενδοδημοτικής‭ ‬κινητικότητας. 

Όπως‭ ‬αποκάλυψε‭ ‬ο‭ ‬Δήμαρχος‭ ‬της‭ ‬πόλης‭ ‬κ.‭ ‬Νίκος‭ ‬Μπάμπαλος,‭ ‬από‭ ‬τον‭ ‬Ιούνιο‭ ‬μέχρι‭ ‬σήμερα‭ ‬υποβλήθηκαν‭ ‬25‭ ‬αιτήσεις‭ ‬μέχρι‭ ‬την‭ ‬ημέρα‭ ‬της‭ ‬συνεδρίασης‭ ‬με‭ ‬τον‭ ‬ίδιο‭ ‬να‭ ‬υπογράφει‭ ‬τις‭ ‬σχετικές‭ ‬αποφάσεις‭ ‬τονίζοντας‭ ‬πως‭ ‬εφόσον‭ ‬οι‭ ‬υπάλληλοι‭ ‬θέλουν‭ ‬να‭ ‬φύγουν‭ ‬δεν‭ ‬μπορεί‭ ‬η‭ ‬διοίκηση‭ ‬να‭ ‬μπαίνει‭ ‬εμπόδιο.‭ ‬Ωστόσο,‭ ‬ ‬ο‭ ‬Δήμαρχος‭ ‬υπογράμμισε‭ ‬πως‭ ‬δεν‭ ‬θα‭ ‬υπογράψει‭ ‬άλλο‭ ‬σχετικό‭ ‬αίτημα‭ ‬καθώς‭ ‬ο‭ ‬αριθμός‭ ‬του‭ ‬προσωπικού‭ ‬στο‭ ‬Δήμο‭ ‬Ηρακλείου‭ ‬Αττικής‭ ‬έχει‭ ‬φτάσει‭ ‬σε‭ ‬οριακό‭ ‬επίπεδο.
Πάντως‭ ‬αυτός‭ ‬δεν‭ ‬είναι‭ ‬ο‭ ‬μοναδικός‭ ‬πονοκέφαλος‭ ‬του‭ κ. Μπάμπαλου αναφορικά με τη διαχείριση του προσωπικού.‭ ‬Συνεχίζοντας‭ ‬την‭ ‬ενημέρωσή‭ ‬του‭ ‬προς‭ ‬το‭ ‬Σώμα‭ ‬ο‭ ‬Δήμαρχος‭ ‬είπε‭ ‬πως‭ ‬έχει‭ ‬συναντήσει‭ ‬αντιδράσεις‭ ‬και‭ ‬για‭ ‬αποφάσεις‭ ‬μετακίνησης‭ ‬από‭ ‬ένα‭ ‬τμήμα‭ ‬σε‭ ‬άλλο‭ ‬και‭ ‬ανέφερε‭ ‬παράδειγμα‭ ‬υπαλλήλου‭ ‬ο‭ ‬οποίος‭ ‬όταν‭ ‬πληροφορήθηκε‭ ‬την‭ ‬αλλαγή‭ ‬ζήτησε‭ ‬να‭ ‬φύγει‭ ‬από‭ ‬το‭ ‬Δήμο.‭ ‬Ο‭ ‬κ.‭ ‬Μπάμπαλος‭ ‬πληροφόρησε‭ ‬ακόμα‭ ‬το‭ ‬Συμβούλιο‭ ‬πως‭ ‬έχουν‭ ‬γίνει‭ ‬αλλαγές-μετακινήσεις‭ ‬διευθυντών‭ ‬και‭ ‬προϊσταμένων‭ ‬βάσει‭ ‬υπηρεσιακών‭ ‬αναγκών.

Παρέμβαση‭ ‬Βλασσόπουλου
Παρέμβαση‭ ‬έγινε‭ ‬επί‭ ‬του‭ ‬θέματος‭ ‬και‭ ‬από‭ ‬τον‭ ‬πρώην‭ ‬Δήμαρχο‭ ‬και‭ ‬επικεφαλής‭ ‬της‭ ‬ΑΚΕΠ,‭ ‬κ.‭ ‬Παντελή‭ ‬Βλασσόπουλο.‭ ‬Ο‭ ‬κ.‭ ‬Βλασσόπουλος‭ ‬είπε‭ ‬πως‭ ‬και‭ ‬ο‭ ‬ίδιος‭ ‬προσπάθησε‭ ‬στους‭ ‬τελευταίους‭ ‬μήνες‭ ‬της‭ ‬διοίκησης‭ ‬του‭ ‬να‭ ‬ανακόψει‭ ‬το‭ ‬κύμα‭ ‬αποχωρήσεων‭ ‬και‭ ‬έδωσε‭ ‬έμφαση‭ ‬στην‭ ‬ανάγκη‭ ‬διαλόγου‭ ‬της‭ ‬δημοτικής‭ ‬αρχής‭ ‬με‭ ‬τους‭ ‬εργαζόμενους‭ ‬“για‭ ‬να‭ ‬τους‭ ‬πείσουμε‭ ‬πως‭ ‬είναι‭ ‬απαραίτητοι‭ ‬για‭ ‬το‭ ‬Δήμο‭”‬.‭ ‬Ερωτήματα‭ ‬για‭ ‬το‭ ‬θέμα‭ ‬των‭ ‬μετακινήσεων‭ ‬των‭ ‬προϊσταμένων‭ ‬είχε‭ ‬η‭ ‬επικεφαλής‭ ‬του‭ ‬Δικτύου‭ ‬Πολιτών,‭ ‬κα‭ ‬Ειρήνη‭ ‬Κατσινοπούλου‭ ‬που‭ ‬ζήτησε‭ ‬να‭ ‬έρθει‭ ‬θέμα‭ ‬στο‭ ‬Δημοτικό‭ ‬Συμβούλιο‭ ‬από‭ ‬τη‭ ‬διοίκηση.

Από το www.xtypos.gr


Σχόλιο Blogger
κάτι που διέφυγε από το ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας είναι ότι από τις πρώτες μέρες η διοίκηση προχώρησε σε ανακάτεμα των εργαζομένων σε διαφορετικές θέσεις και με διαφορετικές αρμοδιότητες, προφανώς χωρίς κριτήρια αξιολόγησης, ή εκτός τα κριτήρια είχαν να κάνουν με το αν υποστήριξαν την παράταξη του δημάρχου στις δημοτικές εκλογές. 
Πολλοί εργαζόμενοι απαξιώθηκαν και απαξιώνονται με την τοποθέτηση τους σε άλλες υπηρεσίες ή πόστα που ουσιαστικά τους υποβαθμίζουν υπηρεσιακά. Αντίθετα όσοι ήταν γνωστοί υπέρμαχοι του δημάρχου προεκλογικά αναβαθμίστηκαν και έχουν διαφορετική μεταχείριση, κάτι που δημιουργεί αίσθημα ανισότητας και διάκρισης μεταξύ των εργαζομένων. 

Συνεπώς δεν είναι περίεργο το κύμα κινητικότητας που συμβαίνει στον δήμο μας, κάποιοι εργαζόμενοι ίσως να είχαν προβλέψει την διάθεση της διοίκησης και έσπευσαν να δηλώσουν από νωρίς την διάθεση τους να αλλάξουν δήμο.
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

32 σχόλια:

 1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΣ-ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! --ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΖΟΥΛΑΠΙ?
  ΑΡΑ,,,,,,,,,?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΜΠΛΟΚΕΡ? ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΠΕΠΟΝΑΚΙ? Η ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΟΥΖΑΚΙ ΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ/ Η ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ? ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΠΛΟΚΕΡ ΔΗΛ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΑΤΟΜΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ[ΞΑΝΑ] ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΙΚΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕ ΘΕΣΗ? Ο ΙΚΑΝΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ι Κ Α ΝΟ Σ!!!!! ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ......Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΘΙΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΛΟ!!!!!! ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ..... ΑΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. UA PANE STO LOIZO KAI STHN KIKH GIATI KKE DEN TOLMANE MHN TOYS KRAJOYN XAXAXAXAXA!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ:

  Ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΔΕΛΟ

  ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.

  Υγ 1. και αυτοί που δεν την κάνουν είναι γιατί ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ.

  2. Και κάτι που αποκρύπτει και ο BLOCKER ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕ (γλύφοντας έρποντας και με τα κέρατα τους---- ή κάνω λάθος;;;;;;;;;;)

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σχόλιο στο σχόλιο του Blogger: " Δήμος Ηρακλείου... Λαμόγια με κληρονομικό χάρισμα...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ο μπάμπαλος πάλευε 3 τετραετίες να γίνει δήμαρχος και αντί να απολαύσει την επιτυχία του όπως θα έκανε κάθε άνθρωπος χωρίς συμπλέγματα, αυτός στρέφεται εναντίον εργαζομένων που δεν τον υποστήριξαν στις εκλογές δίνοντας προτεραιότητα στον ρεμβασισμό και την μικροπρέπεια. Άραγε τι έχουν να περιμένουν οι Ηρακλειώτες από τέτοιον άνθρωπο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τι κρίμα που κάποιοι χάνουν το αραλίκι και τις μιζούλες !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ηρθε η ωρα να δουλεψουν και θυμώσανε...το προσωπικο ανοικει στο δημο και πρεπει να εξυπηρετει αναγκες του δημου..οπου κρινει ο δημος οτι τους χρειαζεται ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ. ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΠΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ "ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΕ" ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΡΗΚΑΝ Κ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ...ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά
  λαική παροιμία που κάποιοι εξυπνάκηδες τη ξεχνούν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Κοίτα ρε που ο μπλόκερ πόνεσε για τους εργαζόμενους; Ποιούς εργαζόμενους ρε όρνιο; Μακάρι ο Μπάμπαλος να προχωρήσει δυναμικά μπορεί να χάσει κάτι ξύπνιους που έχουν συνηθίσει στη παλιά κατάσταση αλλά θα κερδίσει όλο το κόσμο!!!!!


  Μπάμπαλε κάνε αυτό που πρέπει κι ο κόσμος θα ναι μαζί σου!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ελα ντε δεν θα τα παιρνει ο κωστακης με την ελενιτσα απο την κεαεδηα πια για να ρητορευουν στο blog¡¡ ετσι ειναι η ζωη παιδια ροδα ειναι και γυριζει.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΑΣΕ ΡΕ ΒLOGGER ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΣΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK KΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ! ΕΙΡΗΝΗ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΒΡΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΜΠΑΜΠΑΛΕ:

  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ (πχ οικονομικά Δήμου, επιτροπών, μετατάξεις, διορισμούς κλπ)
  ΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
  ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
  π.χ
  1. Η ΚΛΟΠΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ;;;; ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ;;; ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΑΝ;;;
  2. ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ‘Η ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ;
  ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ή ΟΧΙ;
  ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΗΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ;;;
  3. ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΝΟΜΙΜΕΣ;;;;;;; ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ;;;;;
  4. ΤΟ 1.000.000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ;;;
  ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ (Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ και όχι αυτός του ΤΟΜΠΡΑ) ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΤΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ή σκέφτεσαι και εσύ πολλές μελέτες όπως ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ;;;)

  ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΕΔΕΙΞΤΟ ΕΜΠΡΑΚΤΑ και
  ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.
  ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.

  ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ.
  (δηλαδή αν με μαρτυρήσετε για τις λαμογιες μου ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ).

  ΤΕΛΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΑΡΓΕΙΣ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ε ρε μ@@@@@@ που σας δερνει ολουσ!!δεν κοιτατατε να εχετε ενα ψωμι να φατε κοπροσκυλα λαμογια αν εχει 200 υπαλληλουσ ο δημοσ ζητημα οι 20 να ειναι εντιμοι και δουλευταραδες!!!!!
  οι αλλοι ξινετε τα @@@@@@@@ σας!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. σας εχει φαει πιοσ θα ανεβει και πιοσ θα κατεβει ολοι για το συμφερον σας και σεισ δημοτεσ βασει τα πιστευω σας κατηγορειτε και το δικαιο μα ποσο ηλιθιοι γινοσαστε ολοι υποχειρια κυβενρσεων και συμφεροντων σας παιζουν ρε οργια και σεισ τησ ψ@@@@@ το χαβα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Καμια παραταξη δεν εχει καταθεση καμια πρόταση σχετικα με το Ραδιοφωνο..ακομα και τωρα, ΜΟΝΟ ο Μπαμπαλος θελησε να δωσει λυση σε ενα τοσο νευραλγικο τομεα..οι αλλοι τοσα χρονια πεταγανε αετο εις γνωση τους, προκειμενου να τους αποκαλει ο κοσμος ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ...τα "ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ" καταχρεωσανε το Δημο με εκατονταδες χιλιαδες ευρω. ο Μπαμπαλος μονο θελησε να δωσει λυση προς ΚΟΙΝΟ οφελος των δημοτων και των υπαλληλων που υποφερουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. καμια προταση δεν κατεθεσε ο Μπαμπαλος για το ραδιοφονο προεκλογικα γιατι πολυ απλα ειναι υπερ του κλεισιματος!Το ερωτημα ειναι ενα και απλο,τα χρηματα που δηθεν περισσευουν μετα το κλεισιμο του σταθμου ειναι υπαρκτα?αν ναι θα διατεθουν προς οφελος των δημοτων μεσω της ενισχυσης κοινωνικων δομων,μειωσης δημοτικων φορων,μειωσης η καταργησης των τροφειων στους δημοτικους παιδικους σταθμους?ΣΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ.Οσο αφορα το κοσμο διαμορφωνει αποψη με οτι του πλασσαρει ο καθε δημαρχος η δημοτικος συμβουλος.Κανεις απο αυτους δεν εχει ενημερωσει σε βαθος τους Ηρακλειωτες για το τι γινεται.Πετανε 3 χαρακτηρισμους για τους εργαζομενους και για το μεσο και δηθεν ετσι ενημερωνουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΜΠΑΜΠΑΛΕ διαβασε και αυτό:


  ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

  Στις σημερινές συνθήκες παρατεταμένης καπιταλιστικής κρίσης τονίζουμε την ανάγκη ο λαός να παλέψει διεκδικώντας την πλήρη και επαρκή κρατική χρηματοδότηση της τοπικής διοίκησης από τον κρατικό προϋπολογισμό για τη λειτουργία των υπηρεσιών, που θα συνδυαστεί με την άμεση δραστική μείωση ανταποδοτικών τελών, με στόχο την κατάργηση κάθε είδους τοπικής φορολογίας, ανταποδοτικών και άλλων τελών, δηλαδή την κατάργηση κάθε είδους συμμετοχής των εργαζομένων. Τα έσοδα να προέρχονται από τη φορολογία στο μεγάλο κεφάλαιο, την εκκλησιαστική περιουσία, την κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς κατανάλωσης στα οικιακά τιμολόγια των πρώην ΔΕΚΟ, στην εκπαίδευση και στην υγεία.
  Συγκεκριμένα τα τέλη Καθαριότητας – Ηλεκτροφωτισμού καθορίζονται με τους εξής συντελεστές:
  1. για οικιακή χρήση 1,18 € (ΣΕ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 1,62 Ε)
  2. για επαγγελματική χρήση 3,52 €
  3. για αλυσίδες σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα εστίασης άνω των 750 τ.μ. 4,50 €
  Απαλλάσσονται από Δημοτικά Τέλη οι παρακάτω:
  1. μονογονεϊκές οικογένειες με ετήσιο εισόδημα μέχρι 25.000 €
  2. τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες με ετήσιο εισόδημα μέχρι 35.000 €
  3. ΑΜΕΑ με ετήσιο εισόδημα μέχρι 35.000 €
  4. Άποροι
  5. Μακροχρόνια άνεργοι με ετήσιο εισόδημα μέχρι 8.000 €, προσαυξανόμενο κατά 2.000 € για
  κάθε προστατευόμενο μέλος
  Μειώνονται κατά 50% τα δημοτικά τέλη:
  6. σε όσους έχουν υπαχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο
  7. στους νέους επαγγελματίες, με προϋπόθεση την ύπαρξη επαγγελματικής στέγης και δεν είναι κατάστημα εστίασης».


  ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. 18 Οκτωβρίου 2014 - 8:54 μ.μ.

  Γ&Δ ΒΑΛΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΡΗ ΣΟΥ ΚΩΛΑΡΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Μια απορία: Στην Πετρούπολη ΓιΔομαλάκες υπάρχουν ?? Αν όχι να πουλήσουμε να βγάλουμε κανά φράγκο..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΠΡΟΣ
  Ανώνυμος
  19 Οκτωβρίου 2014 - 9:10 μ.μ
  ΚΑΙ
  Ανώνυμος
  20 Οκτωβρίου 2014 - 1:23 π.μ

  ΑΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ , ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ, ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΟΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΘΕΟ
  ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΠΑΞΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΙΧΕΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΥΤΟΝ.

  Υγ ΠΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑΛΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΙΝΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΤΑΝ ΧΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.

  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΙΝΕ;;;; ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΚΟΛΟΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΟΥΣΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΣΡΟΝΙ ,ΣΚΑΤΑΔΕΡΦΗ

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ εξελίσσεται στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ

  ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ SUCCESS STORY : ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕ ΙΧ ΛΟΓΩ ΕΞΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ -”ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΟΛΑ” !! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ…ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: “ΤΗ ΝΥΧΤΑ…ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ”

  Μετέτρεψαν το αυτοκίνητό τους σε σπίτι, τον σιδερένιο ουρανό του σε ταβάνι, τα καθίσματά του σε κρεβάτια. Εκεί… κοιμάται στριμωγμένο ένα ζευγάρι μαζί με τις δύο κόρες του, ηλικίας 16 και 14 ετών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ απογευματινής εφημερίδας. Εκεί, κυριολεκτικά στον δρόμο, ανάμεσα σε ταμπλό, τιμόνι, χειρόφρενο και πορτμπαγκάζ σφραγίζεται η αποπνικτική καθημερινότητα μιας οικογένειας που το σοκ της πτώχευσης και της έξωσης την υποβίβασε αιφνιδιαστικά στην ανασφαλή κατάσταση του νεοάστεγου. Εκεί, πάνω σε τέσσερις ακινητοποιημένους τροχούς ένα άλλοτε αξιοπρεπές μέσο ελληνικό νοικοκυριό βιώνει την ανέχεια σαν τιμωρία για ένα έγκλημα που ποτέ δεν διέπραξε
  Αυτοί οι άνθρωποι δεν γεννήθηκαν άστεγοι, δεν μεγάλωσαν στον δρόμο, δεν μετανάστευσαν από εξαθλιωμένες χώρες, δεν επέλεξαν από ιδιοτροπία να ζήσουν χωρίς τα αναγκαία και τα στοιχειώδη σε ένα επιβατικό αυτοκίνητο. Είναι συμπατριώτες μας που πάνω τους προβάλλεται με τον πιο απεχθή τρόπο η εκδήλωση της διάχυτης πενίας. Ανήκουν στη σημαντική μερίδας των δοκιμαζόμενων από την κρίση Ελλήνων που στα πρόσωπά τους καθρεφτίζονται η ματαίωση των προσδοκιών, το άνυδρο μέλλον, ο κοινωνικός αποκλεισμός. Είναι εκείνο το ηττημένο κομμάτι της κοινωνίας που, όπως υπενθυμίζει αποθαρρυντικά η έκθεση της Βουλής για τη φτώχεια, αντιμετωπίζει πρωτοφανή για καιρό ειρήνης οικονομική καταστροφή και υφίσταται με πρωτόγνωρη βιαιότητα την απειλή της αποσάθρωσής του.
  Κι όμως, αυτοί οι άνθρωποι που σήμερα ρίχνονται στον Καιάδα της κοινωνικής ζωής σαν τα άχρηστα εξαρτήματα μιας ελαττωματικής μηχανής, μέχρι χθες δεν υπέφεραν καν. Είχαν σπίτι, δουλειά, ευπρέπεια και το υπερήφανο ανάστημα που τους χάριζε η αξιοπρεπής εργασιακή τους κατάσταση και η μαθησιακή πρόοδος των μικρών παιδιών τους. Η Μαρία και ο Νίκος, ένα ζευγάρι από το Ηράκλειο Αττικής, μπορεί να μην έζησαν ποτέ με πολυτέλεια, διέθεταν όμως πάντα τα βασικά, ένα πιάτο φαγητό στο τραπέζι και μια στέγη πάνω από το κεφάλι τους. Το σπίτι τους δεν ήταν το μεγαλύτερο του κόσμου, αλλά ήταν ζεστό, φιλόξενο, πλημμυρισμένο από τρυφερότητα και αγάπη και φωτισμένο από τα χαμόγελα των δύο παιδιών τους.
  Ο πατέρας εργαζόταν σε αρτοβιομηχανία και η μητέρα ως σχολική τροχονόμος, ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ενώ στο παρελθόν είχε δουλέψει και ως τηλεφωνήτρια σε ραδιοταξί. Τα έφερναν βόλτα με σωστό οικονομικό κουμάντο, δίχως πολυέξοδες υπερβολές. Κατάφεραν
  το 2010 να αγοράσουν ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο 20ετίας, ένα ταλαιπωρημένο Rover, για κάποιες μικρές μετακινήσεις, μια βόλτα με τα παιδιά.
  Δεν φαντάζονταν τότε ότι απειλούνταν από την απόλυτη υποβάθμιση των υλικών συνθηκών της ζωής τους. Δεν διανοούνταν ότι κινδύνευαν, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, να μεταβούν βίαια από το στάτους του μικρομεσαίου στην κατάσταση του νεόπτωχου. Εβλεπαν μεν τα οικονομικά ζόρια να πυκνώνουν στη γειτονιά, στους φίλους, στους συγγενείς που τους προϊδέαζαν για τα χειρότερα, αλλά έλπιζαν. Νέοι και προκομμένοι ήταν, θα τα ξεπερνούσαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Συνέχεια
  Θύματα της κρίσης
  Ολα αυτά μέχρι το 2012. Τότε ακριβώς η αρτοβιομηχανία όπου δούλευε ο σύζυγος έκλεισε χτυπημένη από την κρίση κι εκείνος βγήκε στην ανεργία. Εναν χρόνο μετά έχασε τη δουλειά της και η σύζυγός εξαιτίας περικοπών. Ανασκουμπώθηκαν. Το πρώτο διάστημα, έστω στριμωγμένοι, κατάφεραν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους χάρη στην αποζημίωση από τη δουλειά τους. Ο καιρός όμως περνούσε, η ανεργία μεγάλωνε, τα χρήματα λιγόστευαν δραματικά και οι δυσχέρειες αυξάνονταν με γεωμετρική πρόοδο. Το αγκομαχητό για να τα βγάλουν πέρα γινόταν αφόρητα πιεστικό. Δεν το έβαλαν κάτω. Δεν υποτάχθηκαν μοιρολατρικά στην ανεργία και την εξαφάνιση του εισοδήματός τους.
  Προσπάθησαν να βρουν μια χαραμάδα επισφαλούς προσωρινής απασχόληση για να αγοράσουν το ψωμί των παιδιών τους. Μπροστά τους, όμως, έβρισκαν ερμητικά κλειστές τις πόρτες. Χώρια που τα μαξιλάρια των άλλοτε κοινωνικών βοηθημάτων και των προνοιακών δομών είχαν πια ξεπουπουλιαστεί. Περήφανοι καθώς ήταν και οι δύο, δεν θέλησαν να στραφούν στην προσωρινή βοήθεια της συμπονετικής φιλανθρωπίας, η οποία έτσι κι αλλιώς δεν είναι το αποτελεσματικότερο εργαλείο διαχείρισης -πόσο μάλλον αντιμετώπισης- της φτώχειας. Περιέκοψαν λοιπόν ό,τι μπορούσαν, αλλά η τραυματική διαδρομή επί δυόμισι χρόνια στον Γολγοθά της ανεργίας εξαΰλωνε βήμα-βήμα τον τυπικά ασφαλή πρότερο βίο τους.
  Μόλις πριν από τέσσερις μήνες ο εργασιακά μετέωρος πατέρας βρήκε δουλειά σε ένα περίπτερο με μισθό 300 ευρώ τον μήνα, το μόνο εισόδημα που έχει η οικογένεια σήμερα. Πρόκειται για ένα ποσό ασήμαντο, που δεν φτάνει καν για να καλύψει τις βασικές ανάγκες ενός τετραμελούς νοικοκυριού. Ευάλωτοι οικονομικά, έμελλε να καταβυθιστούν ακόμα πιο οδυνηρά στο αδυσώπητο σπιράλ της φτώχειας. Πριν από έναν μήνα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου έμεναν τους έκανε έξωση, καθώς είχαν συσσωρευτεί απλήρωτοι λογαριασμοί μηνών. Οι επιλογές τους ήταν πλέον μετρημένες ώσπου κατέληξαν στον μονόδρομο. Αφού έμειναν προσωρινά σε συγγενικό τους άτομο, στη συνέχεια αποφάσισαν, κουρασμένοι, ζαρωμένοι και κατηφείς, να «μετακομίσουν» σε εκείνο το παλιό αυτοκίνητο που είχαν κάποτε αγοράσει για τις ξένοιαστες εκδρομές που ονειρεύονταν. Και ως αποσυνάγωγοι του κόσμου της εργασίας, στο περιθώριο της συνήθους κοινωνικής ζωής εξαναγκάστηκαν να μετατρέψουν την καμπίνα του σιδερένιου τετράτροχου κουβούκλιου σε νέο τους σπίτι, βιώνοντας πρωτόγνωρα μια επώδυνη υλική και ψυχική εμπειρία.
  Οι γονείς έστρωσαν σεντόνια, κουβέρτες και μαξιλάρια για να κοιμούνται τα βράδια, κάλυψαν τα παράθυρα με φελιζόλ και πετσέτες, έβαλαν μια γλαστρούλα στο ταμπλό του παρμπρίζ του αυτοκινήτου για να θυμίζει το μπαλκόνι τους, ενώ πήραν μαζί και τον γάτο τους, τον Εντι. Σαν να ’θελαν με μικρές αισθητικές παρεμβάσεις να ξεγελάσουν την ήττα που σημάδευε προσωρινά, όπως θέλουν να πιστεύουν, τη ζωή τους. Οσο όμως και αν προσπάθησαν να διασκεδάσουν την οικονομική τους εξαθλίωση, η πραγματικότητα ξεγυμνωνόταν μέσα από τα δακρυσμένα μάτια των παιδιών τους. «Οταν είπα στις δύο κόρες μου ότι θα πρέπει να μείνουμε στο αυτοκίνητο, έβαλαν τα κλάματα. Δεν περίμενα ποτέ ότι στα 49 μου χρόνια θα φτάσω σε αυτή την κατάσταση. Είχαμε ένα ευπρεπέστατο σπίτι, το μαγειρεμένο φαγητό μας, πληρώναμε φροντιστήρια για τα παιδιά μας και τους προσφέραμε ό,τι μπορούσαμε. Περιμέναμε ότι περνώντας τα χρόνια θα υπάρξουν δυσκολίες, όχι όμως ότι θα βρισκόμασταν στον δρόμο», δηλώνει στο η Μαρία. Οσο για το τι τρώνε, «η σωστή ερώτηση είναι “κάθε πότε τρώμε”. Και η απάντηση είναι “κάθε δύο με τρεις ημέρες”, όταν θα καταφέρει να φέρει φαγητό ο σύζυγός μου ή θα μας δώσει κάποιος γείτονας».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Συνέχεια
  Η εικόνα της πενιχρής διαβίωσης μιας τετραμελούς οικογένειας με ανεπαρκή διατροφή και ατελέστατη υγιεινή σε ένα καθηλωμένο αυτοκίνητο δεν μοιάζει με εκείνες τις απόμακρες και καταχωνιασμένες μνήμες της φτωχής Ελλάδας των πρώτων μεταπολεμικών χρόνων. Δεν φέρνει καν στις σεκάνς των ασπρόμαυρων ταινιών της εποχής του ’50 που απεικόνιζαν τις ταπεινές αυλές με τις μίζερες χαμοκέλες, τις από κοινού μπουγάδες σε μια σκάφη και το κοινόχρηστο αποχωρητήριο. Είναι παράλογα ξένες, βγαλμένες σαν από το κραχ του ’29 στην Αμερική, γι’ αυτό και πέρα από ντροπιαστικές είναι ακατανόητες σήμερα. Κι όμως, αυτές οι εικόνες υπάρχουν για να επιβεβαιώσουν κυνικά ότι τα θύματα μιας χρεοκοπημένης κοινωνίας δεν είναι μόνο αριθμοί αλλά άνθρωποι.

  Συνέχεια
  «Είναι επικίνδυνα όταν νυχτώνει»
  Το πρώτο βράδυ που πέρασε η οικογένεια στο αυτοκίνητο ήταν και το πιο δύσκολο ψυχολογικά. Ο πατέρας κοιμήθηκε στη θέση του οδηγού, η 16χρονη Φαίη σε εκείνη του συνοδηγού, ενώ η μικρότερη, η Κατερίνα, η οποία πάσχει από κληρονομικό μεταβολικό νόσημα, ξάπλωσε στα πίσω καθίσματα. Η μητέρα πέρασε τη νύχτα ως άγρυπνος φρουρός σε ένα παγκάκι, δίπλα από το αυτοκίνητο. «Ενα βράδυ ήρθαν κάτι νεαροί με μηχανές και άρχισαν να χτυπάνε το αυτοκίνητο και να φωνάζουν. Φοβήθηκαν οι κόρες μου. Είναι επικίνδυνα έξω όταν νυχτώνει». Εκτοτε, όταν ξημερώνει, τα δύο κορίτσια ετοιμάζονται για το σχολείο τους. Η Φαίη πηγαίνει σε Τεχνικό Λύκειο έχοντας όνειρο να γίνει τεχνολόγος τροφίμων και ποτών.
  Η Κατερίνα είναι μαθήτρια Γυμνασίου και λατρεύει την Ιστορία, το βιβλίο της οποίας διαβάζει συχνά στο κάθισμα του συνοδηγού. Με δυσκολία ενημερώνεται για τις συγκλονιστικές εξελίξεις από την ανασκαφή στην Αμφίπολη, αφού ούτε τηλεόραση έχει, ούτε υπολογιστή, ενώ «ψαρεύει» κάποια πληροφορία από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στα περίπτερα. «Διαβάζω τα μαθήματά μου, αλλά είναι δύσκολο υπό αυτές τις συνθήκες. Είναι χάλια. Χθες ξύπνησα στις 4 το πρωί και βγήκα από το αυτοκίνητο για να κάνω παρέα στη μητέρα μου που είχε ξαπλώσει στο παγκάκι», λέει η μικρή Κατερίνα, η οποία αναγκάζεται καθημερινά να περπατήσει 45 λεπτά για να φτάσει στο σχολείο της, αφού δεν έχει χρήματα ούτε για το εισιτήριο του λεωφορείου. Το μόνο που ζητάει αφοπλιστικά είναι «ένα σπίτι και την ησυχία μου για να μπορώ να διαβάσω τα μαθήματά μου», ενόσω οι αντοχές λιγοστεύουν και τα πρώτα κρύα του χειμώνα πλησιάζουν.
  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΠΩΠΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΝ Κ ΑΥΤΑ..ΟΜΟΡΦΑ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΑ ΜΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΖΩΗΡΑΑΑΑΑ!!!!!

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ...ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ ΜΕΝΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ....Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΕΜΕΝΕ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...ΤΟ ΟΔΗΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ...Η ΚΑΤΑ ΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ..ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ...ΚΑΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΕΙΔΕ ΤΡΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ...ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ? Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ..ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΑΜΜΕΝΟ ΜΑΛΛΙ ...ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ναι σε λιγο θα παιρνει παραπανω και απο τον Γεωργιαδη, αφου μειωνουν συνεχως τους μισθους των βουλευτων. Για ψαξτε το λιγακι !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Μάγκες .... μιλάμε για το πρώτο ζάρι στις Κουκουβάνουνες.... Για ψάξτε το λίγο... μεγάλη μούφα ο μεσιέ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ζαράκιας είναι και ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. 31 Οκτωβρίου 2014 - 2:01 π.μ.

  ΠΟΛΛΑ.-

  ΑπάντησηΔιαγραφή