ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

Μήνυμα συμμετοχής, ευαισθητοποίησης και αλληλεγγύης έστειλαν οι άνθρωποι του Δήμου Ηρακλείου Αττικής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας. Η ομάδα του δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου, με τη βοήθεια του Σώματος Εθελοντών της πόλης, βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία του Ηρακλείου ενημερώνοντας από κοντά εκατοντάδες Ηρακλειώτες για τη λειτουργία και την προσφορά του Παντοπωλείου, ζητώντας, παράλληλα, τη συμμετοχή όλων στη μεγάλη προσπάθεια για τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας υπήρξαν και δεκάδες προσφορές αγαθών πρώτης ανάγκης, τόσο από απλούς πολίτες, όσο και από επιχειρήσεις της πόλης, οι οποίες θα μεταβιβαστούν σύντομα στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Την ίδια στιγμή, σε ειδικό ένθετο στον αέρα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Επικοινωνία FΜ, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Οικονομίδης και η πρόεδρος του Ραδιοφώνου Μαίρη Αρώνη καλούσαν τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στην εκστρατεία του Δήμου για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, ο Δήμος συνεχίζει και επεκτείνει μια σειρά από κοινωνικές δομές με στόχο την πολιτική που θέλει «πρώτα τον άνθρωπο».

Από: www.zonews.gr