Τετάρτη, Δεκεμβρίου 03, 2014

ΟΠΩΣ Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


Αυστηρό μήνυμα προς όλους τους φορείς (ΔΕΚΟ ή ιδιωτικές εταιρίες), που παρεμβαίνουν σε σημεία της πόλης αλλά δεν προβαίνουν στην ικανοποιητική και έγκαιρη αποκατάστασή τους, απευθύνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Συγκεκριμένα, με επιστολή της, αυτή τη φορά στον ΟΤΕ, η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Μαριάννα Ζούρου απαιτεί από την επιχείρηση να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διορθωθούν περιπτώσεις όπου τα συνεργεία της είτε καθυστερούν να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους, είτε αφήνουν σε απαράδεκτη κατάσταση την εικόνα της πόλης.

«Κατά την πορεία εκτέλεσης των εργασιών σας παρατηρούνται αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στις αποκαταστάσεις, με αποτέλεσμα να έχουμε συνεχή παράπονα από τους δημότες μας», αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή της η κ. Ζούρου. «Ειδικότερα υπάρχουν παντού σκάμματα, προϊόντα εκσκαφής, εγκυμονώντας κίνδυνο για διερχόμενους πεζούς και οχήματα, πέραν του αντιαισθητικού φαινομένου», παρατηρεί η αντιδήμαρχος, η οποία ζητά εδώ και τώρα λύση.

Να σημειωθεί ότι το φαινόμενο πλημμελούς αποκατάστασης οδοστρωμάτων, πεζοδρομίων, κτλ στα σημεία που παρεμβαίνουν τέτοιου είδους επιχειρήσεις – όπου χρειάζεται σκάψιμο δηλαδή – είναι ένα χρόνιο πρόβλημα που απασχολεί το σύνολο των δήμων του λεκανοπεδίου, αρκετοί εκ των οποίων έχουν κινηθεί ακόμα και νομικά ενάντια στις εν λόγω επιχειρήσεις. Αυτό θα πράξει και η νέα διοίκηση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής σε περίπτωση που δεν εισακουστεί η απαίτησή της ή εντοπιστούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΔΩ: http://www.zonews.gr/index.php?showbody=1&articleid=14274 - "Τέρμα τα μπαλώματα από Οργανισμούς κοινής Ωφελείας στην Αγία Παρασκευή. Τους έβαλε τα δυό πόδια σε ένα παπούτσι η νεαρή αντιδήμαρχος"

Από www.zonews.gr
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

6 σχόλια:

 1. Mε τις φθορές στους γύρω δρόμους λόγω των έργων του παιδικού σταθμού τι θα γίνει; Ποιός θα τις επιδιωρθώσει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ολα τα πεζοδρομια ειναι σε μαυρα χαλια πλακες ξεκολημενες,σπασμενες λακουβες στα πεζοδρομια πρεπει να εισαι ζογκλερ για να περπατησεις και σε πηραξαν τα καφαο που θελουν και μια α δουλεια!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αντί να δείξουν κατανόηση σε ένα χρήσιμο έργο (ΟΤΕ) και να κοιτάξουν να διορθώσουν προβλήματα που χρονίζουν τόσα χρόνια τώρα τους έπιασε τάχα η βιασύνη μέσα σε λίγες μέρες να τελειώσει ο ΟΤΕ τη δουλειά; δε κοιτάτε που η πόλη έχει γίνει μαύρο χάλι τόσα χρόνια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Για να στησουν ενα καφαο θελουν κανα δυο μηνες. Ο μαλακας στηνει το καφαο και αλλοι 10 γυρω του τα ξυνουν ακουγοντας μουσικη.
  Ωραια πραγματα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εγώ είδα πως σε λίγες μέρες μόνο στήσαν ένα σωρό καφαο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΝΑΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΦΑΟ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΙΑ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΕΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΗ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή