Τετάρτη, Απριλίου 01, 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΑΚΕΠ, Κ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΓΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ


Τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την οδό Σαρανταπόρου και τμήματος της οδού Κολοκοτρώνη στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής σχολιάζει με δήλωσή του ο Δημοτικός Σύμβουλος της ΑΚΕΠ, κ. Γιώργος Παπαδημητρίου, ο οποίος τονίζει πως στην όλη διαδικασία που ακολούθησε η δημοτική αρχή μέσω πρώτα της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και έπειτα του Δημοτικού Συμβουλίου έλειπε το απαιτούμενο και σημαντικό κομμάτι της διαβούλευσης με τους κατοίκους.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Παπαδημητρίου έχει ως εξής: «Στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 18-03-2015 στο θέμα 14 με τίτλο, Συμπλήρωση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ψηφίστηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις οδούς Σαρανταπόρου και Τμήματος Κολοκοτρώνη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εν λόγω πρόταση της Διοίκησης εγκρίθηκε από την επιτροπή Ποιότητας Ζωής στις 10-03-2015, ενώ στις 12-03-2015, δύο μέρες μετά έγινε και η εισήγηση για την έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Από όλη τη διαδικασία όμως λείπει το απαιτούμενο και σημαντικό κομμάτι της διαβούλευσης με τους κατοίκους.

Πως γίνεται να εγκρίνονται αλλαγές κυκλοφοριακές χωρίς να έχουν ερωτηθεί οι κάτοικοι, ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να καταθέσουν δικές τους προτάσεις για να συνυπολογιστούν από την τεχνική υπηρεσία; Οι ρυθμίσεις που αφορούν τους κατοίκους της εν λόγω γειτονιάς γίνονται χωρίς αυτούς; Αυτά είναι ενέργειες απαράδεκτες.

Πάντως είναι σίγουρο πως αυτή η πρακτική δε συμβαδίζει με τις πρακτικές που ευαγγελιζόταν η νέα Διοίκηση του Δημάρχου πλέον κυρίου Μπάμπαλου.

Στο παρελθόν όποτε έγιναν κυκλοφοριακές αλλαγές χωρίς διαβούλευση με τους κατοίκους υπήρξαν πάντα αναταραχές και το Δημοτικό Συμβούλιο αρκετά πλέον χρόνια υιοθετεί και κάνει την προβλεπόμενη διαβούλευση με τους κατοίκους.

Αυτό στην περίπτωση των οδών Σαρανταπόρου και Τμήματος Κολοκοτρώνη δεν τηρήθηκε προκλητικά. Ενώ σε ερωτήσεις Δημοτικών Συμβούλων η Διοίκηση έδινε απαντήσεις τύπου «δεν χρειάζεται, μετά από χρόνια έγινε η διάνοιξη του δρόμου, αυτό είναι το σωστό κ.λ.π». Όμως η βούληση των δημοτών τελικά δεν συνυπολογίστηκε ποτέ και δεν μπορεί να αντικατασταθεί επίσης με επιχειρήματα τέτοιου τύπου. Τα συμπεράσματα δικά σας…»


Από το www.syneidisi.com
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

7 σχόλια:

 1. ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΤΕ...ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙς ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ ΦΥΛΑΚΗ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ...Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. http://nbabalos.blogspot.gr/2015/02/2014-2015.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗ ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΟΤΙ ΔΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ; ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΕΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ 1.500,000 ΕΥΡΩ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ
  Ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.
  Ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΟΛΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΡΓΟ.
  Ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΑΚΕΠ ΛΟΓΩ ΝΔ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΛΓΑΣ.
  Ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ (ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΙΝΕ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΓΙΝΕ) ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.


  ΡΕ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.
  ΚΟΙΤΑΤΕ ΡΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΝΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ
  ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΣΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΛΕΜΑΤΑ (ΠΟΥ ΕΙΣΘΕ) ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ…. ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ.


  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. τελικα ρε Γ&Δ ποσα θες να μας τρελανεις που εχεις αποψη για ολα και για ολους..........και εισαι και παντα μες την παραπληροφορηση!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
  ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ.
  ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ (Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΥΣΜΕΝΟΥΣ.
  Η ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή