Τρίτη, Απριλίου 21, 2015

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ


Μετά τη Μεταμόρφωση και ο δήμος Ηρακλείου Αττικής θα πραγματοποιήσει απόψε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, μετά την χθεσινή απόφαση της Κυβέρνησης για τη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των δήμων.

Αναλυτικά, η πρόσκληση αναφέρει: "Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στις 21-4-2015 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 20:30 στην αίθουσα των Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα Η.Δ το εξής:

1.Συζήτηση σχετικά με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ( ΦΕΚ 41/ 20-4-2015 τεύχος Α΄ ) που ρυθμίζει την κατεπείγουσα μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης και δη των Ο.Τ.Α προς την Τράπεζα της Ελλάδος."


Από το www.syneidisi.com
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΑΜΠΑΛΑΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟ ΟΠΩΣ ΤΡΕΧΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΩΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή