Τρίτη, Οκτωβρίου 13, 2015

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΑΝΕΣΗ!!!)


Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας υλοποιεί σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής (Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής) πρόγραμμα Κοινωνικού Φροντιστηρίου, δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές της πόλης, μέλη οικονομικά αδύναμων οικογενειών, να παρακολουθήσουν δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα.

Το πρόγραμμα αφορά μαθητές από την 1η Γυμνασίου έως την 3η Λυκείου, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων, ιδιαίτερα δε εκείνα που περιλαμβάνονται στις πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή στα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Τα μαθήματα λαμβάνουν χώρα Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη απόγευμα και Σάββατο πρωί σε αίθουσες που ευγενικά παραχώρησαν τα Εκπαιδευτήρια Μάνεση (Πρασίνου Λόφου 53, Ηράκλειο Αττικής), σε τμήματα που απαρτίζονται από 8 έως 10 μαθητές το κάθε ένα.

Καταλυτική η συμβολή των 19 εθελοντών καθηγητών οι οποίοι προσφέρουν αμισθί τις υπηρεσίες τους προκειμένου «να έχουν όλα τα παιδιά ίσες ευκαιρίες απέναντι στην μόρφωση», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο μήνυμά του ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Γαβριήλ, κατά την τελετή αγιασμού και έναρξης της δομής πριν από λίγες ημέρες.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο αρχίζει τα μαθήματά του με 60 μαθητές, όμως θα συνεχίσει να δέχεται και άλλα παιδιά και για το επόμενο διάστημα.

«Καλούμε λοιπόν, τους μαθητές του Ηρακλείου που επιθυμούν να ενταχθούν στην πορεία του προγράμματος, και πληρούν τα κοινωνικά κριτήρια, να απευθυνθούν στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας ή στις κατά τόπους ενορίες», τονίζει ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Γιώργος Οικονομίδης.

Για περαιτέρω πληροφορίες, θυμίζουμε, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής λειτουργεί στην οδό Παπαϊωάννου 15 – 17, Ηράκλειο, με τηλέφωνα επικοινωνίας 2102724045 και 2102716636.


Από το www. syneidisi.com
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

4 σχόλια:

 1. δημαρχε απο τα πολλα ευχελαια θα παθεις τιποτα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΠΑΜΠΑΛΕ 40 ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΚΟΙΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥ ΜΑΝΕΣΗ????????????????????????

  ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. EIΔΕΣ Γ&Δ;;;;;;;; ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΧΤΙΖΕΙ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Νικολα!!! Απαραδεκτα πραγματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή