ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM

Ο Μιχάλης Μάντακας είναι ο νέος αντιπρόεδρος του Επικοινωνία 94FM από σήμερα.
Ο Μ. Μάντακας είχε περάσει από το Δ.Σ. της επιχείρησης, και δέχθηκε την πρόταση να καθίσει στην ηλεκτρική καρέκλα του αντιπροέδρου του Επικοινωνία.

Χαρακτηρίζω την θέση του αντιπροέδρου ως ηλεκτρική καρέκλα για 3 λόγους.

α. Εξαιτίας του ότι πρόεδρος της επιχείρησης είναι ο δήμαρχος Στ. Γεωργόπουλος, αυτό και μόνο αποτελεί μια σοβαρή δυσκολία για έκρυθμη λειτουργία και εκτέλεση καθηκόντων.
Είναι γνωστό ότι ο Στ. Γεωργόπουλος είναι ο πλέον συγκεντρωτικός τύπος, δεν εμπιστεύεται με τίποτα, δεν υπολογίζει τον συνομιλητή του όταν έχει πάρει ο ίδιος τις αποφάσεις του, και γενικά δε βγάζεις άκρη εύκολα με τον τύπο.

β. Οι εργαζόμενοι στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό έχουν την τύχη να προστατεύονται από κλαδικά σωματεία όπως η ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΤΕΡ κ.α.
Υπάρχει το γεγονός με την «άστοχη» απόλυση του Τ. Τατάρογλου, ο οποίος δικαιώθηκε από το πρωτοδικείο, υπάρχει το σημείο που αναφέρετε στο κείμενο της απόφασης για την καταγγελία σύμβασης του παραπάνω δημοσιογράφου, ότι πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλες καταγγελίες συμβάσεων άμεσα!

γ. Ένας από τους βασικούς λόγους για την αποχώρηση του Φ. Πολίτη, από την θέση του αντιπροέδρου, ήταν ότι η γνώμη του έπεφτε στο απόλυτο κενό, ακόμα και το πρόγραμμα του Επικοινωνία καθορίζονταν από τον ίδιο τον Γεωργόπουλο, με αποτέλεσμα ο Φ. Πολίτης να αισθάνεται διακοσμητικός.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα καθήκοντα του νέου αντιπροέδρου της δημοτικής επιχείρησης ραδιοφωνίας Μ. Μάντακα, και καλό κουράγιο.