ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ…

Την περασμένη Πέμπτη δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας συγκάλεσαν με δική τους πρωτοβουλία (και όχι με πρωτοβουλία του δημάρχου όπως γίνεται) τη δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας. Στη συνεδρίαση, με 11 δημοτικούς συμβούλους παρόντες (από τους 15 συμπεριλαμβανόμενης της Μ. Γαλακτοπούλου που παραιτήθηκε την Πέμπτη, ενώ ο 16ος είναι ο ανεξάρτητος Α. Χριστοδουλίδης που αντικατέστησε τον Π. Βλασσόπουλο που παραιτήθηκε και αυτός πριν μερικούς μήνες) παρέστη και ο ίδιος ο δήμαρχος Στ. Γεωργόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, δημοτικοί σύμβουλοι προσπαθούσαν αρκετή ώρα να πείσουν τον Κ. Κουτσούκο να μπει στην αίθουσα, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ο Κ. Κουτσούκος δε θα ανεξαρτητοποιηθεί όπως είχαμε γράψει πριν από μερικές μέρες, αν και ήταν σχεδόν αποφασισμένος για να προχωρήσει στην ανεξαρτητοποίηση.

Ενώ είχε δημιουργηθεί ένα κλίμα πίεσης προς τον Στ. Γεωργόπουλο την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ περιμέναμε μια πιο σθεναρή και επιθετική στάση από τους περισσότερους που απαρτίζουν την δημοτική του ομάδα, ήρθε αυτή η συνεδρίαση της Πέμπτης που το μόνο ενδιαφέρον ήταν ότι δεν την συγκάλεσε ο ίδιος ο Γεωργόπουλος.

Τις προάλλες γράφαμε για το πόσο βαραίνει η ευθύνη τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας το γεγονός ότι μένουν με σταυρωμένα τα χέρια και δεν ρίχνουν γροθιά στο μαχαίρι για να σπάσουν τον τσαμπουκά του Γεωργόπουλου, αν και όσο θα έχει το αξίωμα του δημάρχου δε πρόκειται να αλλάξει βιολί. Δεν γνωρίζω τι ειπώθηκε και τι ζήτησαν από τον Γεωργόπουλο οι δημοτικοί του σύμβουλοι, δεν γνωρίζω τι θέση μπορεί να πείρε ο Δήμαρχος σε αυτά που συζητήθηκαν, αλλά με το συμπάθιο όσο συγκαταβατικός και να ήταν, προσωπικά δεν τον εμπιστεύομαι σε καμία περίπτωση ότι και αν πει ακόμα και αν υπογράψει, γιατί με τα δείγματα γραφής του Γεωργόπουλου έχει αποδειχθεί ότι ο άνθρωπος μόνο εμπιστεύσιμος και τίμιος δεν είναι.

Θα επαναλάβω για ακόμα μια φορά την απορία μου, τι άλλο περιμένουν έστω οι 11 δημοτικοί σύμβουλοι που βρέθηκαν την Πέμπτη στη δημοτική ομάδα, ο Στ. Γεωργόπουλος δεν έχει μπέσα καθώς είναι απρόβλεπτος, χωρίς να σχεδιάζει ή να επεξεργάζεται την όποια του απόφαση.

Κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι θεωρείτε ότι δεν εκτίθεστε από τις αποφάσεις του Γεωργόπουλου? Λύστε μου σας παρακαλώ αυτή την απορία!!!