ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

Ο Κων/νος Κουτσούκος πρόκειται να αποχωρήσει από τη δημοτική ομάδα (αν δε το έχει κάνει ήδη) χωρίς όμως να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος και να συμμετέχει στο δημοτικό συμβούλιο σαν ανεξάρτητος.

Ένα ακόμα πλήγμα για τον Στ. Γεωργόπουλο, που όπως εξελίσσονται τα πράγματα δε μπορεί να αναστρέψει το εις βάρος του κλίμα στην παράταξη του.
Νομίζω είναι θέμα ωρών ή ημερών να ανακοινωθούν και άλλες παραιτήσεις μιας και ο δήμαρχος Ηρακλείου αντί να αλλάζει στάση απέναντι στους συνεργάτες του, παρουσιάζει ακόμα μεγαλύτερη αλαζονική διάθεση, με αποτέλεσμα να γίνεται ακόμα πιο δυσάρεστος.

Το χειρότερο για τον Σταύρο Γεωργόπουλο είναι πως τα νέα διαδίδονται σε απίστευτο χρόνο και εκτός του δημαρχιακού μεγάρου, και αυτό είναι κάτι που του δημιουργεί έντονη σύγχυση.

Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο κάτι το οποίο αναφέρουμε από την στιγμή που ανέβηκε το blog μας στο διαδίκτυο, και δεν είναι εκτίμηση που απορρέει από εμπάθεια στο πρόσωπο του Γεωργόπουλου.

Ο Στ. Γεωργόπουλος θα γράψει ιστορία όχι μόνο στο Ηράκλειο αλλά συνολικά στην τοπική αυτοδιοίκηση με την θητεία του στο δήμο Ηρακλείου που αμφιβάλλω αν καταφέρει να ολοκληρώσει.