ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ... ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...

Ακόμα περιμένω να μάθω για την Σόφη Κεντιστού, τι ρόλο βαράει στο Ηράκλειο.
Για όσους δεν γνωρίζουν η κα Κεντιστού είναι το δεξί χέρι του Δημάρχου, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε με ποια ιδιότητα, πως αμείβεται, τι σχέση εργασίας έχει με τον δήμο Ηρακλείου.

Αυτό που μαθαίνω είναι ότι δεν είναι καθόλου συμπαθής σε στελέχη της παράταξης του Γεωργόπουλου.
Αυτό που έμαθα πρόσφατα είναι πως η Κα Κεντιστού, είχε πλησιάσει και το Γ. Μαστοράκο κάποια στιγμή για να παίξει τον ίδιο ρόλο που έπαιξε προεκλογικά και εξακολουθεί να παίζει στον δήμο μας, στο πλάι του Στ. Γεωργόπουλου.

Το περίεργο είναι, πως ο Γεωργόπουλος που δεν εμπιστεύεται ούτε την σκιά του - και που προφανώς θα γνώριζε ότι η Κεντιστού είχε προσεγγίσει και τον Μαστοράκο – έδειξε και δείχνει τέτοιου μεγέθους εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της.

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην τοπική πολιτική σκηνή, και ακόμα πιο περίεργο είναι ότι σύμφωνα με πληροφορία, η Κεντιστού είχε σχέση με τον ΕΣΔΚΝΑ όταν ο Μαστοράκος ήταν πρόεδρος.

Το σενάριο περιπλέκεται περισσότερο, με την εμφάνιση ενός ακόμα προσώπου, που ήταν «προστατευόμενος» του Γ. Μαστοράκου όταν ήταν δήμαρχος, αναφέρομαι στον δημοσιογράφο Κ. Καλογράνη, που παρουσίαζε την εκπομπή για την τοπική αυτοδιοίκηση «δημοτικές διαπλοκές» στον 94FM όσο ήταν ο Μαστοράκος δήμαρχος, και αποχώρησε οικιοθελώς, λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων από τον Στ. Γεωργόπουλο.
Ο Κ. Καλογράνης είναι εκδότης KDS Press, στην οποία εφημερίδα του – που ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση - υπεύθυνη ήταν η Σ. Κεντιστού.

Ο δημοσιογράφος μέχρι πριν τις τελευταίες δημοτικές εκλογές είχε άριστες σχέσεις με τον Γ. Μαστοράκο, και μάλιστα φρόντιζε όταν είχε καλεσμένο κάποιον δήμαρχο στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Ηρακλείου, να τον ανεβάζει στον 3ο όροφο, συντελώντας μερικώς στις δημόσιες σχέσεις του Γ. Μαστοράκου όσο ήταν δήμαρχος, προεκλογικά ανέλαβε την έντυπη προεκλογική εκστρατεία του Στ. Γεωργόπουλου.

Σας είχαμε ενημερώσει για ένα σενάριο που ακούγονταν και εξακολουθεί, σχετικά με παραπολιτικές συμφωνίες - σας παραπέμπω για όσους δε το έχετε διαβάσει -
και τώρα στην αναζήτηση του τι εστί Σ. Κεντιστού, σκανδαλιζόμαστε από αυτές τις συμπτώσεις και την εμπλοκή ονομάτων που σχετίζονταν, ίσως και να σχετίζονται με τις παρατάξεις του Γ. Μαστοράκου και του Στ. Γεωργόπουλου.

Σατανικές συμπτώσεις… ρε παιδί μου…

Τελικά υπάρχει άνθρωπος να μας πει τι ρόλο παίζει η Σ. Κεντιστού?

Γιατί αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάτι, ίσως βοηθήσει στο να ξεδιαλύνουμε τις υποψίες που προκύπτουν για το αν τελικά το σενάριο που κυκλοφορεί στο Ηράκλειο έχει βάση, και δεν είναι άτοπο.

Να σημειώσω ότι και ο δημοσιογράφος, καθώς και η Κεντιστού δεν είναι δημότες Ηρακλείου.