ΣΤΗ ΚΙΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ

Τι τιμή!!!!!

Ο Δήμαρχος μας Στ. Γεωργόπουλος βρίσκετε στο Πεκίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτό που δε γνωρίζω είναι αν ταξίδεψε μόνος του ή με την σύζυγο του…
Σαν αντιπρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ που προφανώς καλύπτει τα έξοδα που αφορούν, αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, catering… ο Δήμαρχος μας βρίσκεται κοντά στην Ελληνική αποστολή στην μακρινή Κίνα, και στους Έλληνες αθλητές.

Αφού πρώτα τακτοποίησε όλες του τις υποχρεώσεις στον δήμο Ηρακλείου, άφησε απλήρωτους καλοκαιριάτικα σεβαστό αριθμό εργαζόμενων στις δημοτικές επιχειρήσεις, ανάθεσε την εποπτεία του δήμου στον νεαρό Παπαδημητρίου, με χρήματα του δημοσίου και χωρίς φυσικά να είναι αναγκαία η παρουσία του στους Ολυμπιακούς αγώνες, άδραξε την ευκαιρία για μια πρώτης τάξεως εμπειρία.

Έτσι φίλοι συνδημότες γίνεται η σπατάλη του δημοσίου χρήματος, και που στο τέλος την πληρώνουν οι εργαζόμενοι και οι δημοτικές επιχειρήσεις και σε γενικότερο πλαίσιο οι δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμοί.

Οι περικοπές στο προσωπικό του δήμου θα συνεχιστούν από τον Σεπτέμβριο και τότε ο κρατικοδίαιτος (εδώ και χρόνια) Στ. Γεωργόπουλος θα τις παρουσιάζει σαν την μοναδική λύση ώστε κάποιες από τις επιχειρήσεις του δήμου να εξυγιανθούν.
Θα επιστρέψει ο Στ. Γεωργόπουλος από το Πεκίνο και θα συνεχίσει τις ενέργειες να πουλήσει ότι έχει αξία από την περιουσία του δήμου μας (κάτι που έχει αξία βρίσκει ενδιαφερόμενους αγοραστές) για να σώσει εμάς τους Ηρακλειώτες ο Πειραιώτης δήμαρχος από «άσκοπες» δαπάνες.

Θα έρθει ο Κος Γεωργόπουλος και θα μας κάνει, για ακόμα μια φορά, κήρυγμα για το δημόσιο συμφέρον και την προστασία του δημοσίου χρήματος, όταν ο ίδιος είναι αφενός κρατικοδίαιτος και αφετέρου με τα δήθεν αξιώματα που κατέχει εκμεταλλεύεται την σπατάλη που γίνεται από διάφορους φορείς όπως η ΤΕΔΚΝΑ σε βάρος του Έλληνα φορολογούμενου. Φαντάζομαι ότι τα δωρεάν ναύλα ήταν μια «προσφορά» της Ολυμπιακής Αεροπορίας, που αν και χαντακωμένη στα χρέη, δε λείπει το βερεσέ στους λίγους, ανάμεσα σε αυτούς και ο Δήμαρχος μας, που ρουφάνε ως βδέλλες εδώ και χρόνια τους κόπους και τον ιδρώτα των πολλών.

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι όχι μόνο απολαμβάνουν τους παχουλούς μισθούς τους, όχι μόνο έχουν τα αξιώματα, όχι μόνο απολαμβάνουν τις όποιες ευκολίες, αλλά μας καθορίζουν και από πάνω.

Απολύουν εργαζόμενους, αφήνουν κόσμο απλήρωτο, «σκοτώνουν» την δημόσια περιουσία, και μας κάνουν και κήρυγμα από πάνω.

Αίσχος Κρατικοδίαιτοι τσαρλατάνοι…
Αίσχος Στ. Γεωργόπουλε, που μιλάς και για νοικοκύρεμα ανησυχώντας για το δημόσιο χρήμα, τρομάρα σου.