ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Χαμός έγινε στην δημοτική ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα, με σημάδια νευρικής κρίσης, αλλά και αμφισβήτησης εκατέρωθεν μεταξύ των παραβρισκόμενων.
Ξεκινώ από το δήμαρχο μας Στ. Γεωργόπουλο, που ούτε λίγο, ούτε πολύ έριξε τις ευθύνες για την ανυπαρξία έργου τα τελευταία 2 χρόνια στους δημοτικούς συμβούλους.
Τα έχωσε κανονικά ο Σταύρος, λες και μιλούσε σε νεοσύλλεκτους φαντάρους, οι οποίοι ψαρωμένοι αδυνατούσαν να αντιδράσουν.

Το αξιοσημείωτο επεισόδιο ήταν όταν πήγε να αντιδράσει ο Γ. Οικονομίδης στην άποψη του δημάρχου, ότι δεν παράγουν έργο οι δημοτικοί σύμβουλοι σε θέσεις ευθύνης. Η αλήθεια είναι ότι ο Γ. Οικονομίδης αν και άπειρος με τα κοινά, κάνει φιλότιμη προσπάθεια, με ημερίδες ενημέρωσης για ιατρικά θέματα, με εντελώς δική του πρωτοβουλία, και ίσως να είναι από τους πιο δραστήριους και πιστούς δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής αρχής. Ο Σταύρος λοιπόν, επιτέθηκε στον Οικονομίδη λέγοντας του «έκανες μια εκδήλωση και νομίζεις ότι προσφέρεις?», ο Οικονομίδης σαν χαμηλών τόνων άνθρωπος που είναι έσκυψε το κεφάλι, βάζοντας τα κλάματα, μη μπορώντας να αντιδράσει στο ύφος και τον τρόπο του Γεωργόπουλου, μάλιστα κάποιοι τον κατέβασαν σε κοντινή καφετέρια και από ότι έμαθα χρειάστηκε να πάρει υπογλώσσιο ο συμπαθής γιατρός προκειμένου να ηρεμήσει.

Μια έντονη λογομαχία μεταξύ του Παπαδημητρίου και του Κεσκινίδη είχε ενδιαφέρον, σε ψηλούς τόνους και με εκφράσεις που δυναμίτιζαν την αντιπαράθεση, λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά τελικά πρυτάνευσε η λογική και οι μεταξύ τους διαξιφισμοί έληξαν αναίμακτα.
Για τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους που συμμετείχαν στην δημοτική ομάδα δεν έμαθα για κάποια αντίδραση κάτι που μου έκανε εντύπωση.

Τελικά ο Σταύρος έχει πολύ πλάκα…

Δε φτάνει που από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τον δήμο μέχρι σήμερα δείχνει απόλυτο συγκεντρωτισμό, ουσιαστικά έχει ευνουχίσει τους δημοτικούς του συμβούλους που δεν μπορούν χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Γεωργόπουλου να πάρουν και να υλοποιήσουν οποιαδήποτε πρωτοβουλία, τους τα χώνει και από πάνω.

Τι μπουρέκι είναι αυτός ο Γεωργόπουλος ρε παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!

Πόσο παράφρων μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που ενώ ξέρει πολύ καλά ότι αποτελεί τον αδύναμο κρίκο σε μια ομάδα, παρόλα αυτά προσπαθεί να χρεώσει και να απαλλάξει! εαυτόν από όποια ευθύνη. Πόσο υποτιμά την νοημοσύνη των συνεργατών του, που επαφίεται στην ανοχή τους, αλλά και στην διακριτικότητα τους, ώστε να τους χρίζει υπεύθυνους ενώ ο ίδιος είναι εκείνος που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.
Φυσικά δεν μπορώ να χωνέψω πως γίνεται να ανέχονται οι δημοτικοί σύμβουλοι αυτή την κατάσταση και να επιτρέπουν στον απίθανο αυτό δήμαρχο να τους μιλάει σε τέτοιους τόνους και με απαξιωτικές κουβέντες.

Ως που θα φτάσει αυτή η ιστορία, πόσο ακόμα θα αντέξουν και τι έχουν να κερδίσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι ανεχόμενοι το να συμπλέουν με τον Γεωργόπουλο, που κάθε μέρα που περνάει τους εκθέτει στους δημότες και τους παρασύρει στο παραλήρημα του.

Μένει λοιπόν να περιμένουμε μέχρι το τέλος του έτους που ακούγεται ότι μια ομάδα 4-5 συμβούλων, επρόκειτο να διαφοροποιηθεί από την πολιτική του Στ. Γεωργόπουλου.