ΓΑΡΓΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ

Γαργάρα πάνε να κάνουν τις ευθύνες για το πρόσφατο πρόστιμο ύψους 800.000 που καλείτε να πληρώσει η Ραδιοφωνία του δήμου.

Βασικά έσπευσαν να πληρώσουν γύρω στα 200.000 ευρώ για την περαίωση άμεσα τα οποία βρέθηκαν ως δια μαγείας, προκειμένου να αποφύγουν την οποιαδήποτε διαδικασία ένορκης διοικητικής εξέτασης από την οποία θα προέκυπταν οι υπεύθυνοι.
Ακόμα μια φορά όπως φαίνεται ο Γεωργόπουλος και ο Μαστοράκος συνεργάζονται και φροντίζει ο ένας για τον άλλον. Το αποτέλεσμα είναι να καταλήγουμε στην ατιμωρησία των υπευθύνων στις πλάτες των εργαζομένων.

Να σας θυμίσω ότι οι εργαζόμενοι στο ραδιόφωνο είναι απλήρωτοι για 2 μήνες και από ότι προβλέπεται θα πληρωθούν μόνο το δώρο των Χριστουγέννων.

Προβλέπω με τη σειρά μου ότι, ούτε ο τοπικός τύπος θα αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα, κουκουλώνοντας ο καθένας για τους δικούς του λόγους τους υπεύθυνους, συμμετέχοντας σε ένα βρώμικο πολιτικό παιχνίδι από το οποίο βγαίνουν λάδι οι ανεύθυνο-υπεύθυνοι.

Ουσιαστικά ο δημότης είναι εκείνος που πληρώνει για το θάψιμο της υπόθεσης, αλλά αυτά τα χρήματα οι αιρετοί μας δεν τα εντάσσουν στις δαπάνες που επιβαρύνουν τον δήμο, όπως κάνουν με το να θεωρούν ότι οι εργαζόμενοι κοστίζουν άρα πρέπει να απολυθούν.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ