ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ....

Την Παρασκευή, ο Σταύρακας βρέθηκε αντιμέτωπος με μια ακόμα έκπληξη…
«έσκασε» το κεντρικό κλιμάκιο των επιθεωρητών του ΣΕΠΕ μαζί με τον πρόεδρο της ΕΤΕΡ (πανελλήνιο σωματείο τεχνικών ραδιοφωνίας) Κ. Καμαρινόπουλο, εξαιτίας της καθυστέρησης καταβολής των μισθών Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου.

Οι επιθεωρητές τα έκαναν φύλλο και φτερό στο λογιστήριο του ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, διαπιστώνοντας και άλλες παραβάσεις από μεριάς της διοίκησης σε ότι αφορά την τυπικότητα που θα διασφαλίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Έγινε τέτοιος πανικός που χρειάστηκε να εμφανιστούν οι 2 νομικοί σύμβουλοι του δήμου προκειμένου να αποφύγουν τα χειρότερα.

Τελικά οι επιθεωρητές συναντήθηκαν με τον Στ. Γεωργόπουλο στο γραφείο του, και πήραν υπογεγραμμένη δέσμευση του Δημάρχου ότι στις 30 Ιανουαρίου, η δημοτική αρχή του Ηρακλείου πρέπει να καταβάλλει στους εργαζόμενους τους μισθούς Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2008 καθώς και τον Ιανουάριο του 2009.

Στην κεντρική υπηρεσία του ΣΕΠΕ είχαν προσφύγει και τα 4 κλαδικά σωματεία των κατηγοριών των εργαζομένων που εργάζονται στον «Επικοινωνία» και συγκεκριμένα η ΕΠΗΕΑ (διοικητικό προσωπικό), η ΕΣΗΕΑ (δημοσιογράφοι), η ΕΣΠΗΤ (δημοσιογράφοι περιοδικού Τύπου) και η ΕΤΕΡ (τεχνικοί ραδιοφωνίας).