ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ...

Για αδιαφορία κατηγορεί τη δημοτική αρχή του Ηρακλείου κάτοικος της οδού Αναγεννήσεως, με αφορμή το θέμα του τυφλού αγωγού ομβριων που βρίσκεται στην περιοχή.

Σε επικοινωνία που είχε ο Ευφρόσυνος Τσελίγκας με την «Ζω» αναφέρει ότι επανέρχεται στο ίδιο θέμα «που ο δήμαρχος πριν 2 περίπου χρόνια μου είπε προσωπικά στο γραφείο του ότι τα βρώμικα νερά που λιμνάζουν στον τυφλό αγωγό ομβριων της οδού Αναγεννήσεως θα λυθεί οριστικά, με τα έργα που θα γίνουν στην οδό Πλαπούτα και θα ενωθεί ο αγωγός».

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Τσελίγκας «τα έργα κοντεύουν να τελειώσουν και από εξαγγελία του είπε ότι θα διαμορφωθεί και η νησίδα για να γίνουν λιγότερα και τα ατυχήματα. Ήδη χάραξαν το δρόμο για τη νησίδα, αλλά η ένωση δεν έγινε.

Ή ο κ. Γεωργόπουλος εθελοτυφλεί και «είναι στον κόσμο του» η τον πληροφορούν λάθος πληροφορίες οι συνεργάτες του, η λέει λόγια για να μας «ξεφορτώνεται». Όποια και αν είναι η αλήθεια, η κατάσταση είναι μια: Σπατάλες χωρίς σχεδιασμό διότι και ο πιο αδαής σε αυτά τα θέματα βλέπει ότι: στο ρεύμα προς Πεύκη έχουν ξύσει το δρόμο και έχουν αφήσει υπερυψωμένα φρεάτια για να ρίξουν στο τέλος πίσσα, στο άλλο ρεύμα δεν έχουν κάνει τίποτα εκτός από τις μεταλλικές σχάρες που είναι στο ίδιο επίπεδο με την άσφαλτο, τη χάραξη του οδοστρώματος για επέκταση της νησίδας και κατά συνέπεια δεν προβλέπεται καινούρια πίσσα.

Το μόνο που θα γίνει, αν γίνει, μετά το πέρας των εργασιών, είναι να συνδεθεί ο αγωγός της Αναγεννήσεως με τον κεντρικό αγωγό αφήνοντας σαμάρι η λακκούβα και χαλασμένη νησίδα, διότι ο αγωγός είναι από την άλλη μεριά του δρόμου». Ο κάτοικος της Αναγεννήσεως σημειώνει με έμφαση ότι «λίγο μυαλό θέλει.

Να ενωθεί πριν τελειώσουν και τη νησίδα, για να λείψουν οι μύγες, σφήκες, κουνούπια, βρώμα κλπ και προπάντων να μην κινδυνεύει η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ. Παραθέτω φωτογραφίες της βρώμας. Να ρωτήσω απλά: αν αυτή η κατάσταση ήταν στο σπίτι του η σε κάποιο σπίτι ενός εκ των συνεργατών του θα υπήρχε αυτό το χρόνιο πρόβλημα; Η μήπως σε μηδέν χρόνο θα λυνόταν; Μήπως πρέπει να απευθυνθούμε στο Υγειονομικό για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επίλυση του θέματος; Εκτός και αν μας νοιάζει
μόνο η καρέκλα, και ο υπόλοιπος κόσμος είναι Β’ κατηγορίας.

Πολλοί δρόμοι με κυβόλιθους έχουν γίνει μόνο για τους μονίμους κατοίκους προσπελάσιμοι, γιατί όχι και η Αναγεννήσεως που περνούν αυτοκίνητα «ξυστά» από τις μάντρες και κινδυνεύουμε να «φαγωθούμε» ακόμα ξεπροβάλλοντας το πόδι μας στο δρόμο», καταλήγει.

Από την εφημερίδα "ΖΩ"