ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Το έλα να δεις έγινε για μια ακόμη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, με τον Γεωργόπουλο να μην βάζει μυαλό και να παθαίνει ένα ακόμη απίστευτο πατατράκ, την ώρα που ο δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Λεζγής αποδείκνυε στην πράξη ότι και κότσια έχει και τον λόγο του κρατάει! Συγκεκριμένα στη συνεδρίαση που έγινε χθες το βράδυ (Τρίτη 17 Μαρτίου) δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης διαπίστωσαν ότι όλοι από την αντιπολίτευση βρίσκονται στη συνεδρίαση, ενώ παρών ήταν και Στ. Λεζγής από τη συμπολίτευση.

Όπως είναι γνωστό οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης (11) οι ανεξάρτητοι (2) και ο Στ. Λεζγής έχουν ταχθεί αναφανδόν υπέρ της μεταφοράς των δασκάλων της ΔΕΚΚΟΙΠΗΑ – Δημοτικής Επιχείρησης κοινωνικής πολιτικής στο Δήμο, όπως επιτρέπει ο νόμος Παυλόπουλου. Μάλιστα το Δημοτικό Συμβούλιο είχε πάρει ήδη μία τέτοια απόφαση το περασμένο Φθινόπωρο (με τον Γεωργόπουλο και την δημοτική αρχή να... αποχωρούν(!) από το Δημοτικό Συμβούλιο τότε), αλλά ακυρώθηκε για τυπικούς λόγους στην Περιφέρεια.

Έτσι χθες το βράδυ υπήρχε για μία ακόμη φορά η απόλυτη πλειοψηφία (14) γι' αυτό το θέμα. Αποτέλεσμα ήταν να το βάλει ο Β. Λυκούρας εκ' μέρους όλης της αντιπολίτευσης και ο Γεωργόπουλος βλέποντας για μία ακόμη φορά ότι η απίστευτη εμμονή του τον οδηγεί σε μία ακόμη μεγαλειώδη ήττα πήρε την μοναδική απόφαση που ξέρει να εφαρμόζει σωστά μέχρι σήμερα: Δήλωσε ότι αυτός και η παράταξή του αποχωρούν από το Δημοτικό Συμβούλιο, ελπίζοντας προφανώς ότι οι εναπομείναντες θα έχουν διαδικαστικό πρόβλημα! Έλα όμως που ο Λεζγής έδειξε χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να εκτελέσει χρέη προεδρεύοντα (σ.σ. είχε αποχωρήσει και η πρόεδρος του ΔΣ Νόρα Κατέχη) όπως προβλέπει ο κώδικας και να συζητηθεί το θέμα της μεταφοράς των δασκάλων με απόλυτη νομιμότητα και τήρηση των διαδικασιών!

Όπως ήταν φυσικό η μεταφορά ψηφίστηκε ομόφωνα από τους 14 συμβούλους με τον Γεωργόπουλο να αδυνατεί για μία ακόμη φορά να καταλάβει πως οδηγήθηκε σ' αυτό το νέο στραπάτσο, για το οποίο φυσικά είναι βασικός υπεύθυνος ο ίδιος και οι συνεργάτες του που εμμένουν να τον ακολουθούν στον γκρεμό...

Από www.zonews.gr