ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ....

Με την ευκαιρία της παραίτησης του Στ. Λεζγή, θα ήθελα να θυμηθούμε την περίπτωση του Σπ. Καπράλου, ο οποίος αντικατέστησε τον Γ. Κεσκινίδη πριν από μερικούς μήνες.

Ο Σπ. Καπράλος είχε στείλει στις τοπικές εφημερίδες επιστολή του με την οποία τάσσονταν υπέρ της απόφασης του Π. Βλασσόπουλου, που ήταν και ο πρώτος ο οποίος παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου αλλά και από δημοτικός σύμβουλος.

Όλοι λοιπόν περιμέναμε ότι η ένταξη του Σπ. Καπράλου στην δημοτική ομάδα του Στ. Γεωργόπουλου θα δημιουργούσε πονοκέφαλο στον δήμαρχο. Κάτι τέτοιο όπως θα έχετε αντιληφθεί δεν συνέβη, αντιθέτως ο Σπ. Καπράλος είναι αθόρυβος, δεν γνωρίζω αν συμμετέχει στα δημοτικά συμβούλια, ενώ δεν ήταν παρών στην συγκέντρωση του Π. Βλασσόπουλου και του ΑΚΕΠ την Κυριακή.

Τελικά ο Κος Καπράλος τι ρόλο παίζει? Είναι ή δεν είναι με τον Στ. Γεωργόπουλο?

Η επιστολή που εκθείαζε την στάση του Π. Βλασσόπουλου τι νόημα είχε, όταν ο ίδιος κάνει τον ψόφιο κοριό?

Είναι έντιμη πολιτική στάση αυτή Κε Καπράλο?

Πρέπει να σας αναφέρω μια σατανική σύμπτωση που έχει να κάνει με τον συγκεκριμένο δημοτικό σύμβουλο…

Λίγες μέρες μετά την ορκωμοσία του σαν νέος δημοτικός σύμβουλος, επιδιώξαμε να τον προσεγγίσουμε προκειμένου να κάνουμε μια συνέντευξη μέσω e-mail.
Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευτήκαμε να τον βρούμε, αφού δέχθηκε να μάθουμε την ηλεκτρονική του διεύθυνση, του αποστείλαμε το αίτημα μας.
Μετά από 3 εβδομάδες λάβαμε το εξώδικο-ανέκδοτο από τον Στ. Γεωργόπουλο για το blog.