ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΑΥΡΟ?

Έντονη φημολογία επανέρχεται σχετικά με την πώληση του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού «Επικοινωνία 94FM».

Σενάρια για την πώληση του ραδιοφωνικού σταθμού του δήμου, ο οποίος αποτελεί περιουσία των δημοτών και όχι του εκάστοτε δημάρχου, ακούγονταν από τους πρώτους μήνες που ανέλαβε την διοίκηση του δήμου ο Στ. Γεωργόπουλος.
Μην ξεχνάμε μέχρι πριν από το 2 μήνες περίπου ο ίδιος ο δήμαρχος ήταν και πρόεδρος της επιχείρησης, ο οποίος δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο από το να απαξιώσει το πρόγραμμα του 94FM.

Δε θεωρώ τυχαία την τακτική αυτή του Κου Γεωργόπουλου, καθώς όταν ένας ραδιοφωνικός σταθμός έχει αδύναμο πρόγραμμα, πως θα μπορέσει να διεκδικήσει διαφήμιση, τουλάχιστο να περιορίσει με τον τρόπο αυτό τα λειτουργικά του έξοδα.
Η τακτική των «καρχαριών» στην αγορά, κάνει αυτό ακριβώς. Αγοράζει μια επιχείρηση, την απαξιώνει, δημιουργεί το άλλοθι ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί διότι παρουσιάζει έλλειμμα, και μετά την πουλάει σε άλλους καρχαρίες, βγάζοντας ένα ικανοποιητικό χαρτζιλίκι.
Το θέμα με τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό είναι ότι όλα γίνονται υπογείως, δεν έχει συζητηθεί σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου τίποτα απολύτως, ενώ ο δήμαρχος ψάχνει να βρει φόρμουλα μαζί με στενούς του συνεργάτες, για να βάλουν πωλητήριο στον 94FM.

Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι που περιμένουν πως και πως την πώληση του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού, αλλά ενώ έχουν ακούσει ότι ο δήμαρχος έχει τέτοια πρόθεση, δεν ξέρουν που να απευθυνθούν, εφόσον δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση.
Το πιο πιθανό είναι να διαψεύσουν από το περιβάλλον του δημάρχου τα περί πώλησης του 94FM, αλλά εδώ μιλάμε για περίπτωση κόλπο γκρόσο, η αλήθεια είναι ότι ο Γεωργόπουλος και η παρέα του σκοντάφτουν σε νομικές αγκυλώσεις που δεν κάνουν την υπόθεση τόσο εύκολη όσα θα επιθυμούσαν.

Ας είναι πάντως κάποιοι υποψιασμένοι σχετικά με το θέμα, διαφορετικά θα βρεθούν προ εκπλήξεων, αν και από όσο θυμάμαι η πλειοψηφία της δημοτικής ομάδας του Μαστοράκου ήταν υπέρ του να κλείσει ο 94FM, αντιθέτως ο ίδιος ο Μαστοράκος δεν σκέφτονταν σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω την γνώμη των υπολοίπων παρατάξεων σχετικά με το δημοτικό μας ραδιοφωνικό σταθμό.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε σε καμία περίπτωση ότι μιλάμε για περιουσία του δήμου, και πόσο μάλλον όταν η αξία της κρίνεται από το ενδιαφέρον δεκάδων επιχειρηματιών σε περίπτωση πώλησης.

Δηλαδή ο Γεωργόπουλος είναι έξυπνος που θέλει να απαλλαγεί από τον 94FM και οι επιχειρηματίες που θα πληρώνουν από την τσέπη τους είναι ηλίθιοι?