ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Πριν από 3 μέρες γράψαμε για τον 1ο όροφο του δημαρχιακού μεγάρου, ο οποίος είναι ανεκμετάλλευτος από το 2006, δηλαδή μετά την εκλογή του Στ. Γεωργόπουλου.

3 χρόνια ο 1ος όροφος διαμορφώνεται για να φιλοξενήσει γραφεία του δήμου, δημιουργώντας την απορία, γιατί τόσος χρόνος, γιατί να μένει ανεκμετάλλευτος αυτός ο χώρος που θα μπορούσε να φέρει έσοδα στον δήμο όπως πριν από το Κο Γεωργόπουλο, όταν όλοι οι χώροι του ορόφου ενοικιάζονταν από την Interamerican.

Την Παρασκευή γίνονταν χαμός στο δημαρχείο, ο Γεωργόπουλος τα έβαζε με όλους και με όλα, προκειμένου να βιαστούν να μετακομίσουν κάποια γραφεία στον 1ο όροφο.
Οι χώροι ήταν σε άθλια κατάσταση, καθώς για να καθαριστούν θα έπρεπε να έρθει ολόκληρο συνεργείο.

Την νύφη την πλήρωσε μια καθαρίστρια, η οποία κυριολεκτικά ξεπατώθηκε, μέχρι λιποθυμίας.

Από την μία η κούραση της, από την άλλη ο Γεωργόπουλος που την πίεζε και την άγχωσε, τελικά η γυναίκα βρέθηκε στο νοσοκομείο.
Εκτός από το να τους φέρεστε άσχημα Κε Γεωργόπουλε στους εργαζόμενους, εκτός από το να τους πληρώνετε όποτε έχετε την καλή διάθεση, θα τους στέλνετε και στο νοσοκομείο?

Δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που εργαζόμενος λιποθυμάει στον δήμο εν ώρα εργασίας.

Προσφάτως στο γραφείο του Γεωργόπουλου μια εργαζόμενη στην γραμματεία του, λιποθύμησε στο γραφείο του μετά από έντονο διάλογο που είχε ιδιαιτέρως με τον δήμαρχο!

Θα σας αναφέραμε τι λένε οι κακές γλώσσες για το περιστατικό, αλλά δε θα δώσουμε το δικαίωμα σε κάποιους κακεντρεχείς να πουν ότι κάνουμε χτύπημα κάτω από την μέση…