ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ...

Ο Δήμαρχος εγκαταστάθηκε πλέον στον 1ο όροφο, στο νέο του γραφείο, το οποίο διαμορφώνεται από το 2006…

Έχουμε ακούσει κατά το παρελθόν, ότι το νέο γραφείο του δημάρχου είναι μέσα στη χλιδή, μέχρι και λουτρό έχει προβλεφθεί, για να καλύπτει τις ανάγκες του πολυάσχολου Στ. Γεωργόπουλου.

Αυτό που δε έχουμε μάθει ακόμα είναι το πόσο κόστισε τελικά το γραφείο του.

Θα μου πείτε ότι δήμαρχος είναι αυτός, να μην έχει ένα γραφείο της προκοπής… δεν μπορεί να κοστίζει περισσότερο η Mercedes, από το γραφείο του, στο οποίο περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας…

Αλήθεια το νέο γραφείο του Στ. Γεωργόπουλου να υποθέσουμε ότι θα έχει αυτόνομο κλιματισμό, σε αντίθεση βέβαια με τα υπόλοιπα γραφεία και τους χώρους του δημαρχείου, που δεν έχει καταφέρει , εδώ και 2 χρόνια, να επισκευαστεί το κεντρικό σύστημα.

Δεν μου κάνει καμία εντύπωση το ότι επιμένει ο Κος Δήμαρχος να μην δίνει την εντολή για την δαπάνη της επισκευής του κλιματιστικού, μη σας πω, ότι μπορεί να ευχαριστιέται με τις συνθήκες που βιώνουν καθημερινά οι εργαζόμενοι στον δήμο.

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε ο Στ. Γεωργόπουλος, έδειξε πως δεν θέλει ούτε να βλέπει τους επί σειρά ετών εργαζόμενους στον δήμο, θεωρώντας τους πράσινα ανθρωπάκια, ή Μαστορακικούς, πάντως σίγουρα όχι δικά του παιδιά.

«Σουτάρισε» όσους μπορούσε, άσκουσε από τις πρώτες εβδομάδες ψυχολογική πίεση στους εργαζόμενους, ανακάτωσε όλο τον δήμο, μεταφέροντας προσωπικό από την μία υπηρεσία στην άλλη, και γενικώς έπαιζε και παίζει τον ρόλο του μπαμπούλα στο δημαρχείο.

Είναι σαφές ότι δεν τρέφει κανέναν σεβασμό σε κανέναν υπάλληλο του δήμου, καθώς δεν γνωρίζει καν τα ονόματα τους και το αντικείμενο εργασίας τους, παρά το γεγονός ότι σε τακτά χρονικά διαστήματα, κάνει ελέγχους ο ίδιος στα γραφεία, ρωτώντας κάθε φορά τα ονόματα και ποια η θέση τους στο δήμο…

Με λίγα λόγια ο κος Δήμαρχος, δε βλέπει σαν συνεργάτες τους εργαζόμενους, αλλά σαν στρατιωτάκια, αμίλητα, ακούνητα…

Ορμώμενος από ποιο νόμο ή κώδικα Κε Γεωργόπουλε, αντιμετωπίζεται τους εργαζόμενους με αυτό τον τρόπο?

Ποιος σας δίνει το δικαίωμα να φέρεστε με αυτό τον τρόπο?

Κατά πόσο η απαξιωτική συμπεριφορά του Γεωργόπουλου καταστρατηγεί τους ηθικούς κανόνες περί αξιοπρέπειας και σεβασμού απέναντι στον εργαζόμενο και την συμβολή του στον δήμο?

Μήπως θα έπρεπε να το εξετάσουμε λίγο περισσότερο το θέμα, μήπως εδώ ενυπάρχει κατάχρηση εξουσίας που αντιστρατεύεται τα δικαιώματα των εργαζομένων?