ΕΛΕΟΣ!!!!!!

Παντός δημάρχου και καιρού η αντισυνταγματική απαγόρευση σε κομμάτι της Μ. Αντύπα, όπου δημόσιος δρόμος έχει μετατραπεί σε ιδιωτικός, καθώς η διέλευση των οχημάτων επιτρέπεται με την σύμφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, μόνο στους μόνιμους κατοίκους.

Οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής διαθέτουν κλειδί! με το οποίο ξεκλειδώνουν και κλειδώνουν την μπάρα που εμποδίζει την διέλευση.

Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν σε αυτή την απίστευτη διάκριση για τους συγκεκριμένους κατοίκους, αλλά δεν ίδρωσε το αυτί κανενός.

Το φαινόμενο ξεκίνησε με μπάρα! όπως αυτές που βλέπουμε στα νοσοκομεία και τα στρατόπεδα, που μάλιστα την πλήρωσε ο δήμος, αντικαταστάθηκε μετά από αντίδραση δημότη ο οποίος την έσπασε με το αυτοκίνητο του.

Ο δήμος φρόντισε να αντικατασταθεί η μπάρα με κολωνάκια, τα οποία θα ελέγχονται από τους περίοικους, και όλα αυτά με έξοδα του δήμου, για μια μικρή μερίδα δημοτών, στην οποία επιτρέπει την μετατροπή δημόσιου δρόμου σε ιδιωτική υπόθεση…

Λέτε να έχει αγοράσει κάποιος ιδιώτης το συγκεκριμένο κομμάτι της Μ. Αντύπα και να μη το ξέρουμε?

Μήπως κατοικεί στο συγκεκριμένο σημείο κάποιος εκλεκτός που δεν μπορεί κανείς δήμαρχος ή νόμος να του χαλάσει χατίρι?

Το ένα από τα κολονάκια δεν λειτουργεί και οι περίοικοι φροντίζουν να κλείνουν τον δρόμο με ότι βρουν… Κάδους απορριμμάτων, τσιμεντόλιθους, κτλ.

Δεν έχει πάρει κανένας από τους δημοτικούς συμβούλους και τον δήμαρχο χαμπάρι για το θέμα?

Αν είναι έτσι ας κάνουμε όλοι μας το ίδιο… Βάλτε μπάρες και αποκλείστε τους δρόμους που κατοικείται ώστε να έχετε μόνο εσείς και όσοι γουστάρετε πρόσβαση σε αυτούς…

ΕΛΕΟΣ