ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ

Για ακόμη μια φορά ο Στ. Γεωργόπουλος επικαλείται την απάτη με το γνωστό πλέον φυλλάδιο – κρεμάλα, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την αδυναμία και την απραξία της διοίκησης του για έργα στον δήμο μας στην πρόσφατη συνέντευξη στο www.xtypos.gr.

Ο Κος Δήμαρχος, αναφέρει πως οι εργαζόμενοι είναι 800 λες και δεν πέρασε μια μέρα από τον Ιούνιο του 2007, που παρουσίαζε τον ίδιο αριθμό εργαζομένων στον δήμο…
Μα καλά, εμείς ακούγαμε ότι δεν ανανέωνε συμβάσεις με το που, ανέλαβε τον δήμο, έδιωξε όσους μπορούσε… και ακόμα 800 παραμένουν οι εργαζόμενοι?


Μα ποιος είναι επιτέλους ο Γεωργόπουλος…? Ο Harry Potter?
Τι μαγικά είναι αυτά που κάνεις Σταύρο μου, και αυτά που λες στον κόσμο?

Αυτό είναι το λιγότερο…
Στο ίδιο φυλλάδιο, για το οποίο, ακόμα δεν έχει απαντήσει ο ίδιος ο δήμαρχος 2.5 χρόνια τώρα, για το ποιος πλήρωσε, αυτό το κατάπτυστο κατασκεύασμα που φέρει μάλιστα και την σφραγίδα του δήμου Ηρακλείου, υπάρχει μια απάτη για την οποία ακόμη κανείς δεν έχει ασχοληθεί.

Προκειμένου να εμφανίσει το Ηράκλειο στους 10 πιο χρεωμένους δήμους της χώρας ο Στ. Γεωργόπουλος και η παρέα του, σκαρφίστηκαν την παραποίηση δημοσιεύματος οικονομικής εφημερίδας, παρουσιάζοντας το Ηράκλειο ως τον 9ο πιο χρεωμένο δήμο της Ελλάδος, με 20εκ. ευρώ χρέη.


Μάλιστα οι εμπνευστές αυτής την απάτης, είχαν το θράσος να σημειώσουν ότι τα στοιχεία δημοσιεύτηκαν από την εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ στις 28.2.2007.

Για κακή τους τύχη, πέρα από τα προσωπικά αρχεία που μπορεί να έχει κάποιος, υπάρχουν και τα αρχεία των εφημερίδων, που με πολύ μικρό κόστος μπορείς να ζητήσεις συγκεκριμένο δημοσίευμα και να στο φωτοτυπήσουν. Όσοι μπορεί να έχετε αμφιβολίες για την εγκυρότητα του δημοσιεύματος που βλέπετε στο blog, μπορείτε να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις της εφημερίδας «Έθνος» και να ζητήσετε το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Η παραποίηση στοιχείων είναι ποινικό αδίκημα, και είναι μεγάλη μου απορία πως δεν έχουν κινηθεί διαδικασίες να «βγάλουν στην σέντρα» τον Γεωργόπουλο, που τολμά, να μιλάει για αξιοπρέπεια και αλήθεια φωτογραφίζοντας τον εαυτό του.
Για ακόμα μια φορά ο Γεωργόπουλος, προσπαθεί να εξαπατήσει τους δημότες, εμμένοντας σε στοιχεία που τον θέτουν υπόλογο απέναντι στην κοινωνία του Ηρακλείου.

Σας παραπέμπω σε σχετικές αναρτήσεις που είχαν γίνει στο blog τον Φεβρουάριο σχετικά με το θέμα.

http://irakleionews.blogspot.com/2009/02/blog-post_6438.html

http://irakleionews.blogspot.com/2009/02/blog-post_5818.html