ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΑ

Κάτι άκουσα, ότι ο Γεωργόπουλος σκέφτεται να βάλει παρκόμετρα στο Ηράκλειο…

Πως….???

Δεν είμαστε καλά που θα μπούμε και πάλι σε αυτή την διαδικασία…

Γιατί θα πρέπει εμείς που είμαστε κάτοικοι του Ηρακλείου, παρόλα αυτά να πληρώνουμε στάθμευση?
Θεωρώ ότι τα δημοτικά τέλη καλύπτουν αυτό μας το δικαίωμα να παρκάρουμε δωρεάν στους δρόμους του Ηρακλείου.

Στο παρελθόν είχε την ίδια ιδέα ο Μαστοράκος, την οποία υλοποίησε μάλιστα, με αποτέλεσμα, ένα τεράστιο ποσό για την αγορά και την τοποθέτηση παρκόμετρων, πήγε χαμένο, και φυσικά κανένας δε λογοδότησε για το γεγονός.

Η επιλογή ελεγχόμενης στάθμευσης είναι μια εύκολη λύση, η δύσκολη είναι το να δημιουργηθούν θέσεις στάθμευσης, που θα εξυπηρετούν εκτός από τους Ηρακλειώτες και τους επισκέπτες στην πόλη μας.

Δε μπορεί να θέλεις να έχεις αγορά στην πόλη σου, και από την άλλη να μη σε ενδιαφέρει που θα σταθμεύσει ο πελάτης, και πόσο μάλλον που θα σταθμεύουν οι δημότες σου... ή εκτός αν έχει προχωρήσει τόσο η τεχνολογία που μπορεί να διακρίνει αν το όχημα ανήκει σε δημότη…

Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει ότι ο Γεωργόπουλος γενικώς αντιγράφει μόνο τις «πατάτες» που κάνουν άλλοι δήμοι και φυσικά δήμοι που διοικούνται από δεξιούς δημάρχους…

Κανόνισε Σταύρο να βάλεις παρκόμετρα, και όταν με το καλό τα καταστρέψουν οι γνωστοί – άγνωστοι, τότε θα βάλεις και χέρι βαθιά στην τσέπη για να πληρώσεις τα σπασμένα.