Ο ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Έχει ξεκινήσει τα έργα βιτρίνας ο Στ. Γεωργόπουλος, που όπως φαίνεται προετοιμάζει το έδαφος για την προεκλογική του εκστρατεία, την οποία προβλέπουμε να γίνεται πριν τον Ιανουάριο του 2010…

Δεν είναι άσχημες οι εικαστικές παρεμβάσεις, που αφορούν λουλούδια, πρασινάδα, το κάρο στην πλατεία, φώτα αεροδιάδρομου στην γέφυρα της ανατολής, φωτισμό στην γέφυρα της Ρούμελης…

Το δύσκολο και μάλλον απίθανο, είναι να μπορέσει να πείσει τον κόσμο ο Στ. Γεωργόπουλος, ότι δεν είναι αυτός που ήταν όταν έγινε δήμαρχος, αλλά εκείνος που ήταν προεκλογικά όταν διεκδικούσε τον δήμο.

Οι αιρετοί μας, τρέφουν μια άγνοια που δεν θα τους βγει σε καλό, ότι ο κόσμος δεν μαθαίνει για όσα συμβαίνουν στο δήμο.

Για παράδειγμα ο Γεωργόπουλος έχει καλές σχέσεις με την εφημερίδα «Χ-τύπος» η οποία δεν αναδεικνύει, τις γκάφες και τα ευτράπελα της δημοτικής αρχής, υπάρχουν και άλλες τοπικές εφημερίδες, υπάρχει το διαδίκτυο, υπάρχουν δημότες που θέλουν να μάθουν και ψάχνουν εναλλακτικές πηγές ενημέρωσης, όπως είναι το blog.

Ο Στ. Γεωργόπουλος είναι ανεπιθύμητος στο Ηράκλειο, από τους δημότες, τους οποίους δεν σεβάστηκε, που υποτίμησε την νοημοσύνη τους, που εξαπάτησε με τις προεκλογικές του φανφαρολογίες.

Ο Γεωργόπουλος κατάφερε να διαμορφώσει αυτή την κάκιστη εντύπωση στις συνειδήσεις των δημοτών, με μόλις 2 μίση χρόνια θητεία, όταν για τον Μαστοράκο χρειάστηκαν 16 χρόνια!

Ήδη ο Γεωργόπουλος όπου βρεθεί και όπου σταθεί, μιλάει για το όραμα του, που δεν αφορά βέβαια τον υπόλοιπο 1μιση χρόνο που του απομένει, αλλά την επόμενη τετραετία!!!!

Μιλάει για όσα δεν πρόλαβε να κάνει εξαιτίας του χάους και των δυσκολιών που παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, μιλάει για την απειρία των συνεργατών του, που συντέλεσε στο να μη μπορέσουν να ολοκληρωθούν κάποια σχέδια και έργα που είχε οραματιστεί.

Φυσικά ο ίδιος, για τον εαυτό του, είναι στο απυρόβλητο, τα λάθη που δειλά – δειλά επικαλείται έχουν να κάνουν με πράγματα που δεν έκανε, και όχι με εκείνα που έκανε…
άρα… ότι έχει κάνει ο Γεωργόπουλος μέχρι σήμερα, είναι άριστο…

Οι Ηρακλειώτες μέχρι και που, έχουν μετανιώσει, με την πρώτη τυχούσα επιλογή στο πρόσωπο του Γεωργόπουλου, προκειμένου να τιμωρήσουν τον Μαστοράκο…

Αν μπορούσαμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, και να ξαναγίνονταν οι δημοτικές εκλογές το 2006, έχοντας φυσικά την γνώση της πραγματικής εικόνας του Γεωργόπουλου, το αποτέλεσμα θα ήταν σίγουρα διαφορετικό.

Ο κόσμος έχει απαξιώσει τον Γεωργόπουλο, δεν εμφανίζεται στις εκδηλώσεις του δήμου, δεν ενδιαφέρεται για το «έργο του», παρά μόνο, περιμένει τις δημοτικές εκλογές του 2010 για να δώσει ένα δυνατό χαστούκι στον ίδιο και τους αμετανόητους συνεργάτες του.

Νομίζω ότι ο Στ. Γεωργόπουλος κακώς ελπίζει σε 2η τετραετία που θα του εξασφαλίσει σύνταξη ως δήμαρχος…

Το Ηράκλειο δε είναι πρόθυμο να αποκαταστήσει τον κρατικοδίαιτο Στ. Γεωργόπουλο, γιατί το Ηράκλειο αποτελείται από δημότες που σκέφτονται και κρίνουν.