ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Καιρό έχω να δω κάποιους από τους πρώην δημοτικούς συμβούλους, αντιδημάρχους, προέδρους, που επί σειρά ετών διοικούσαν στο Ηράκλειο.

Χαμένοι στην αβεβαιότητα του τι θα γίνει τελικά μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές, με ποιους θα πορευτούν, ποιόν θα υποστηρίξουν κτλ.
Τι θα πουν στον κόσμο που θα τους ρωτήσει αν τους συναντήσει στον δρόμο?

Κανείς δε γνωρίζει τι γίνεται με το ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο, ποιος θα είναι τελικά ο εκλεκτός που θα πάρει το χρίσμα από το κόμμα.

Τόσα χρόνια δημοτικοί σύμβουλοι, που απολάμβαναν την τοπική εξουσία, που δεν έχουν καν το σθένος και την πυγμή να βγουν στον κόσμο και να κράξουν και τον Μαστοράκο αλλά και τον Μπάμπαλο, για το βάλτωμα που έχουν προκαλέσει στο ΠΑΣΟΚ του Ηρακλείου.

Άβουλοι, περιμένουν πρώτα τι θα γίνει, και μετά θα αποφασίσουν, χωρίς να δείχνουν καμία πολιτική δυνατότητα να αναλάβουν εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

Τώρα φαίνεται η πραγματική εικόνα, όλων εκείνων που το έπαιζαν δημοτικοί σύμβουλοι, που είχαν κάνει επάγγελμα την ενασχόληση τους με τα κοινά, και σήμερα παρά τα τόσα χρόνια θητείας τους στον δήμο, μοιάζουν με πρόβατα που έχασαν τον ποιμένα, και δεν έχουν ιδέα προς τα πού να πορευτούν.

Που είναι το ενδιαφέρον σας κύριοι και κυρίες πρώην δημοτικοί σύμβουλοι για το Ηράκλειο?

Το Ηράκλειο σας ενδιαφέρει μόνο όταν θα διοικείτε, μόνο όταν θα βγάζετε χαρτζιλίκι, μόνο όταν θα είσαστε στην εξουσία.

Έπεσαν οι μάσκες για αρκετούς πρώην δημοτικούς συμβούλους, που απλά δεν υπάρχουν από το 2006 στην πολιτική σκηνή του Ηρακλείου.

Δε τους καίγετε καρφάκι για το τι γίνετε όχι μόνο σε ότι αφορά την διοίκηση του δήμου, αλλά και σε ότι αφορά την παράταξη τους, με την οποία είχαν εδραιωθεί για αρκετά χρόνια.

Δηλαδή για να καταλάβω… πότε σκέφτονται να επανέλθουν, να επαναδραστηριοποιηθούν?

Στην προεκλογική περίοδο? Τότε θα εμφανίζονται και θα ζητιανεύουν τους ψήφους των Ηρακλειωτών τους οποίους έχουν χεσμένους από την ημέρα που ανέλαβε την διοίκηση του δήμου ο Γεωργόπουλος.

Μάλιστα για να θυμίσω, επειδή μεσολαβεί μια περίοδος μέχρι να παραδώσει η προηγούμενη διοίκηση στην επερχόμενη, μετά τις εκλογές, από τον Οκτώβριο μέχρι τέλος του χρόνου, δεν ήταν λίγοι οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, που φανερά ενοχλημένοι προετοίμαζαν τους εργαζόμενους τρομοκρατώντας τους, για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν στην θητεία του Γεωργόπουλου.

Ακόμα και τότε, οι εργαζόμενοι ήταν εκείνοι που έφταιγαν για το ότι βγήκε ο Γεωργόπουλος, αλλά ποτέ οι ίδιοι και ο Μαστοράκος.

Ας είμαστε προσεκτικοί γιατί δεν αργεί να περάσει ο καιρός, και να εμφανιστούν αυτά τα φαντάσματα από το παρελθόν ξαφνικά, χαμογελαστοί πλέον, που θα προσπαθούν να μας καλοπιάσουν να τους ψηφίσουμε.