ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ... Ή ΔΟΛΟΣ?

Θα ήθελα να επανορθώσω καθώς αδίκησα την τοπική εφημερίδα ΖΩ η οποία πράγματι δημοσιοποίησε 2 φορές, το θέμα της παραποίησης δημοσιεύματος από τον Γεωργόπουλο προκειμένου να εμφανίζεται ο δήμος Ηρακλείου στην πρώτη δεκάδα των πιο χρεωμένων δήμων της χώρας.
Αν και η ένσταση απέναντι στον δημοτικό τύπο, ήταν κυρίως στο ότι δεν δημιουργήθηκε ο απαραίτητος θόρυβος, για ένα θέμα το οποίο κατά την γνώμη μου πέρα από το ηθικό μέρος, αποτελεί και ποινικό αδίκημα, καθώς δεν ήταν ένα προεκλογικό φυλλάδιο, αλλά επίσημο έντυπο με την σφραγίδα του δήμου Ηρακλείου.

Τι στόχο είχε η συγκεκριμένη παραποίηση των στοιχείων?
Πόσο αφελείς μας θεωρεί ο κος Γεωργόπουλος και η παρέα του?
Γιατί ο κος Γεωργόπουλος εξακολουθεί και επικαλείται τα ψευδή στοιχεία που ο ίδιος παραποίησε ακόμα και σήμερα?

Δεν θίγεται αρκετά ο Κος Μαστοράκος για να το πάρει αλλιώς και να τρέχει τον Γεωργόπουλο?Δεν οφείλει ο Γεωργόπουλος να δώσει εξηγήσεις στους δημότες για αυτή την απαράδεκτη έκδοση?

Το βασικό ερώτημα μου είναι τι σκοπό είχε αυτή η παραποίηση…
Αντέγραψαν το αντίστοιχο φυλλάδιο του δήμου Αμαρουσίου απλά? Και έπρεπε να βάλουν το Ηράκλειο στον πίνακα με τους 10 πιο χρεωμένους δήμους της χώρας?

Είχαν στο μυαλό τους να δημιουργήσουν μια εντύπωση χειρότερη από αυτή που ανέλαβαν, προκειμένου να έχουν το άλλοθι, για την σημερινή ανυπαρξία έργου, για την «δυσκολία» διαχείρισης των οικονομικών του δήμου, εξαιτίας της προσπάθειας αποπληρωμής των οφειλών που παρέλαβαν?

Σε ότι αφορά τον Κο Μαστοράκο, αν δεν θέλει να οξύνει την κατάσταση για το συγκεκριμένο θέμα σε ότι αφορά τον εαυτό του, ας το κάνει για να αποκαταστήσει την αξιοπρέπεια των δημοτών που τον επέλεξαν 16 χρόνια για δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής.