ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΑ

Ένας αναγνώστης έστειλε το παρακάτω κείμενο.

Εδώ και αρκετά χρόνια τα απορριμματοφόρα του δήμου περνάνε από την γειτονιά μου στις 3 ή 4 τα ξημερώματα. Τον χειμώνα τα πράγματα είναι διαφορετικά, κλειστά παράθυρα, το καλοκαίρι όμως η κατάσταση είναι αφόρητη καθημερινά.

Εκεί που μπορεί να είσαι σε βαθύ ύπνο, ξαφνικά ακούς λες και γίνεται πόλεμος τον απίστευτο θόρυβο μες την νύχτα, από τον κάδο που αδειάζει στο σκουπιδιάρικο, αλλά και από τον θόρυβο της μηχανής του οχήματος όταν ο οδηγός σανιδώνει το γκάζι.

Αναρωτιέμαι γιατί να περνάνε υποχρεωτικά τα απορριμματοφόρα τέτοια ώρα ιδίως όταν προκαλούν αυτόν τον απίστευτο θόρυβο. Δεν μπορούν για παράδειγμα να κυκλοφορούν στις 12 ή 1 το πολύ?

Δεν ξέρουν οι δημαρχαίοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι ότι με την φασαρία που προκαλείται από την διαδικασία, μπορεί κάποιοι αν όχι όλοι να ενοχλούνται?

Αλήθεια τι ώρα περνάει η σκουπιδιάρα από την γειτονιά του Δημάρχου, ή του υπεύθυνου δημοτικού συμβούλου για την καθαριότητα?

Δείτε σας παρακαλώ τι μπορείτε να κάνετε με το συγκεκριμένο θέμα, γιατί ενώ μπορεί να συνηθίζουμε την φασαρία το καλοκαίρι, μετά τον χειμώνα απολαμβάνουμε την ηρεμία και ησυχία, και ξεσυνηθίζουμε...

Δ.Κ
Κάτοικος Ηρακλείου Αττικής